SOUHRN LM - 5. KOLO, ÚTERÝ

23.11.2005, 00:20
Aktuality
Sparta prohrála na Ajaxu a ztratila šanci na postup. Stále však může skončit třetí, Thun totiž doma prohrál s Arsenalem. Bayern rozstřílel Rapid a zajistil si postup, stejně jako Juventus vítězstvím nad Bruggami. Jistotu má po výhře nad Brémami Barcelona, rázný krok za postupem udělalo Udinese, vybojovalo tři body na hřišti Panathinaikosu. Skupina D zůstává zamotaná, oba zápasy skončily 0:0, Manchester United je až třetí.


Skupina A

Vše podle předpokladů, o všem definitivně rozhodnuto. Bayern rozstřílel 4:0 Rapid Vídeň, své první dva góly v letošní LM dal Roy Makaay. Juventus také vyhrál, 1:0 nad Bruggami, ale právě kvůli hubenému vítězství klesl o skóre na druhé místo. V posledním kole se hraje už jen na dálku o prvenství ve skupině - Juventus ve Vídni a Bayern v Bruggách.

Tabulka:
1. Bayern Mnichov54019:312
2. Juventus Turín54019:412
3. Club Bruggy52035:66
4. Rapid Vídeň50052:120





Skupina B

Sparta promarnila svou poslední šanci na postup ze skupiny, prohrála na hřišti Ajaxu Amsterdam 1:2. Nizozemský tým si tak zajistil účast v osmifinále. V posledním kole však stále bude o co hrát. Arsenal, kterému už o nic nešlo, neboť měl postup jistý, vyhrál 1:0 v Thunu a v posledním kole se Sparta právě se švýcarským týmem utká o třetí místo a místenku ve třetím kole Poháru UEFA. Sparta potřebuje vyhrát.

Tabulka:
1. Arsenal FC550010:215
2. Ajax Amsterdam531110:610
3. FC Thun51044:93
4. Sparta Praha50142:91





Skupina C

Barcelona si poradila v poměru 3:1 s Werderem Brémy a vítězství ve skupině má v kapse. Další boj však bude ještě velmi zajímavý. Fotbalisté Udinese sice překvapivě vyhráli 2:1 na hřišti Panathinaikosu, když nepříznivý stav otočili dvěma slepenými góly v závěrečné desetiminutovce, a ve skupině jsou druzí s tříbodovým náskokem na Brémy a Panathinaikos, ale v posledním kole hostí Barcelonu. Šanci na postup mají ještě Brémy, potřebují doma porazit Panathinaikos a doufat ve výhru Barcelony. Řecký tým už postoupit nemůže, s Udinese má horší vzájemnou bilanci. S Brémami mu tak půjde už jen o Pohár UEFA, k němuž mu stačí remíza.

Tabulka:
1. FC Barcelona541014:213
2. Udinese Calcio521210:107
3. Werder Brémy51137:114
4. Panathinaikos Atény51133:114





Skupina D

Skupina D, v níž v deseti dosavadních zápasech padlo pouhých osm gólů, zůstává i před posledním kolem velmi zamotaná. Oba úterní zápasy skončily 0:0, zaváhal především Manchester United, když doma daroval body Villarrealu. Právě španělský tým má před posledním kolem největší šance, skupinu o bod vede a v domácím utkání s Lille mu bude stačit i remíza. O všechno půjde i v Lisabonu, kde Benfica změří síly s Manchesterem United, portugalský tým potřebuje nutně vyhrát, Manchesteru by za určitých okolností stačila i remíza.

Tabulka:
1. Villarreal CF51402:17
2. Manchester United51312:26
3. Olympique Lille51311:16
4. Benfica Lisabon51223:45





Autor: Petr Starý

Komentáře (32)

Přidat komentář
HOST*spartička

To snad není možné!!! Další zápas kde jsme byli jasně lepší, ajax jsme přehrávali celý zápas a přesto jsme zase prohráli. Hráli jsme stejně jako s Arsenálem krásný fotbal, ale co z toho když jsme zase prohráli. Všichni kluci hráli supr, hlavně Zelenka už od začátku školil obranu ajaxu jak malé kluky a obrana nepustila útočníky ajaxu do žádné šance za celý zápas. Přesto jsme inkasovali 2x po dvou náhodných a nešťastných golech. Rozhodčí nás celou dobu zařezával vždyť ten gol byl jasný ofsíd a navíc ten zmetek našeho obránce fauloval. Nechápu jak můžou takový rozhodčí pískat důležité zápasy. Hlavně, že my jsme měli kopat dvě jasné pence a rozhodčí nic. Je to smůla protože herním projevem a kvalitou patří Sparta letos určitě k tomu lepšímu v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

bez se lecit

Reagovat
HOST*

jsi čoula.

Reagovat
smazaný uživatel

co je to "čoula"?

Reagovat
HOST*

Takový rypalista. Nic sprostýho

Reagovat
smazaný uživatel

Ses asi díval na jinej zápas. To co sparta předváděla byla ostuda. Měl jsem co dělat abych při tom neusnul. A to jsem sperťan!

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej fotbal nehrál v tomhle zápase nikdo,ale Ajax Spartu kromě pár posledních minut přehrával jasně!

Reagovat
HOST*

ty seš hodně velkej tragád taky fandim Spartě ale vyblít takový sračky jako ty tak se stydim... Rozhodčí udělal jedinou chybu když neodbískal faul v poslední minutě na Šimáka. 2 jasný pencle . A Sparta přehrávala Ajax jenom v počtu hráčů ve vlastním vápně .

Reagovat
HOST*spartička

No hlavně, že ty jsi neměl ani odvahu se podepsat. Chudáčku

Reagovat
HOST*Sparta 4ever

To si možná tak hrál na počítači FIFU, ale nemůžeš myslet vážně, to co jsi napsal, a myslet při tom ten zápas s Ajaxem v televizi. Hrůza. A to opakuju že jsem Sparťan...

Reagovat
HOST*Andy

Jo byli jste lepší a rozhodčí Vás zařezal!

Ty ses posral, ne. Co má potom říkat Thun!?

Reagovat
HOST*honza

tak to te fakt lituju,ale ses asi trosku jetej...Sparta hrala uplny fujtajbl,(btw proti Arsenalu taky zadnej zazrak),ale tohle bylo o 2 tridy horsi,rek bych ze teda lepsim tymem byl urcite Ajax..navic se podivej na skore...a to nic jinyho nez 3 bodiky nebrali:o))))) VIVA LA SLAVIA

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit,že tady někdo připomněl sobotu.Asi jsem jedinej,kdo to tady pochopil.Musím ti pogratulovat,to se ti fakt povedlo.A jestli to myslíš vážně,tak jsi magor.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl ste nekdo vcera sestrih z Thunu? Tak tomu rikam zariznuti rozhodcim, Thun mel porazit Arsenal, ten rozhodci si zaslouzi tak 3-5 let natvrdo ( celu hned vedle Damkovi )

Reagovat
HOST*spartička

Nás zařízl rozhodčí proti ajaxu daleko více než ten tvůj Thun. Pokud by za Thun dostal 3-5 let pak ten mizera co pískal včera Spartu by vyfasoval elektrické křeslo Hajzl jeden

Reagovat
HOST*Dejw

no pokud všechny výsledky u Sparty se budou svádět na rozhodčí, tak už by pomalu tu ligu nemoh nikdo pískat. Sparta je tragická a řekl bych, že v rozhodčích to zrovna nebude!!!!!Křeslo by mělo dostat pomalu všichni ze Sparty za ty jejich super výkony

Reagovat
smazaný uživatel

lol, napis mi, v cem je zarizl. Videl si Thun - Arsenal? Viloucen sice prifilmovany, ale to bych jeste bral, nevim, jakou silou se ho dotknul, ale pak si asistent vycuca z prstu offside, pritom hrac byl 2m pred obrancema. Piskne nafilmovanou penaltu, ac stoji kousek od "mista cinu". A to vsechno ke konci zapasu. Tomu ja rikam "zariznout soupere"

Reagovat
HOST*Andy

Včera večer:

Sedím pohodlně v křesle, nezavírají se mi oči, tak jak to bývá obvykle a těším se na sestřih. Protože ze Sparty mi bylo na blití. Hned první je ze Švýcarska. Samozřejmě jsem sledoval teletext a tak jsem už věděl výsledek.

Říkám si "Arsenal asi v poho zvítězil, jako zkušený team, moc se nenadřel. První minuty mě v tom utvrzují. Ale už včil je tu první chyba rozhodčího. Van Persie pálí v jasné šanci z dvacky, brankář sice ladně chytá, jenomže to byl offsajd jak kráva.

Pak červená, neuznané dva goly, z toho jeden jasně regulérní.

A úplně v závěru odpískaná pentle za film, za který by se nemusel stydět ani Van Damme. Co dodat? Výkon Arsenalu byl hodně pofidérní a Thunu je mi líto, protože i v deseti makali jak šrubci.

A Sparta. Měl bych jí jako vlastenec přát 3.místo, ale Thun si ho zaslouží daleko víc. Tahle skupina je mi už ukradená, i když je ještě o co hrát!

Reagovat
HOST*paja

ten ,,spartička,,musí bejt budto úplnej šílenec...nebo bych to tipoval že je mu tak osm let a spí s autíčkem a zabalenej v plakátu Sparty....

Reagovat
HOST*spartička

a ty jsi senilní fanoušek zabalený do vlajky Fc Kokotažleby.

Reagovat
sansiro

Ten Arsenal to jsou asi největší chudáci, co znám. Každým zápasem v LM to dokazují. Se nedivím, že všichni chtějí odejít. Už tam skoro ale nikdo není.

Reagovat
HOST*Sparta 4ever

Největší chudáci jsou momentálně Sparta...a to jsem zarytej Sparťan...včera se na to nedalo koukat, a minule taky ne, a předminule taky ne, a ani předtim...Arsenal má svoje potíže, ale pořád hraje fotbal, což se o Spartě říct nedá. Ty spíš hrajou vodní pólo než fotbal.

Reagovat
HOST*spartička

Nahodou hráli krásný fotbal. Mě se to líbilo. Nevím proč do mě všichni ryjete Čeká snad někdo, že Sparta bude válcovat Barcu a Reál 4:0?? Zahráli hodně dobrý zápas

Reagovat
HOST*klasik

čus lidi, hoďte sem název stránky, odkud se dá stáhnout ten trening s Ronaldinhem. díky.

Reagovat
HOST*
Reagovat
antimadrista

ronaldinho10.com

Reagovat
HOST*Andy

Stručně: Ronaldinho, to je trošku král!

Reagovat
antimadrista

Jsem rád,že už to všichni pochopili

Reagovat
HOST*Radim

Neber te to nejak osobne ale byt fanouskem Man.Utd.,tak se stydim,ze fandim takovymu tymu!Videl jsem ten zapas celej a oni si nedokazou poradne narazit,poradne prihrat,porad jim ten balon skace!PROSTE KRIZE!!!Nemaji tahouna,kazde chce tim tahounem byt ale nikomu to nejde!Nazdar

Reagovat
HOST*

SHEEEEEEEEVAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

Fener-ACM mohlo být i 0:10

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Fener-ACM nebo Fener-ACSheva?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele