SOUHRN LM - 4. KOLO, ÚTERÝ

02.11.2005, 02:29
Aktuality
Liga Mistrů zná první dva postupující, stali se jimi Lyon a Real Madrid. Postupu se přiblížil i Inter výhrou nad Portem, dobrou pozici stále drží Artmedia, která vyválčila další bod s Rangers. První porážku si připsala Chelsea, nestačila na Betis. Toho využil Liverpool a vede skupinu. AC Milán prohrál s Eindhovenem a ve své skupině je až třetí.


Skupina E

Mají sice záporné skóre, ale vedou skupinu - to jsou fotbalisté PSV Eindhoven. Před dvěma týdny na hřišti loňského finalisty AC Milán vybojovali bod, v domácí odvetě hned všechny tři za výhru 1:0. Na druhé místo poskočilo Schalke, brankami Kuranyiho a Sanda porazilo Fenerbahce. To hrálo téměř celý druhý poločas v devíti, vyloučit se nechali Luciano a Aurelio.

Tabulka:
1. PSV Eindhoven42112:37
2. Schalke 0441217:65
3. AC Milán41215:45
4. Fenerbahce SK41127:84



Skupina F

Skupině F i nadále kraluje Olympique Lyon, na hřišti Olympiakosu sice prohrával od samého začátku, ale Juninho zavelel k obratu a během posledních pěti minut první půle a necelé čtvrthodiny po přestávce bylo o vítězi rozhodnuto. Real Madrid na hřišti Rosenborgu vytěžil z minima maximum, díky jedné střele na branku a jednomu vlastnímu gólu vyhrál 2:0. V jeho brance čaroval Iker Casillas, pochytal několik gólových šancí. Lyon i Real mají postup jistý, Rosenborg a Olympiakos se poperou o třetí místo.

Tabulka:
1. Olympique Lyon440010:212
2. Real Madrid43018:59
3. Rosenborg Trondheim41034:83
4. Olympiakos Pireus40044:110



Skupina G

Chelsea poprvé ve skupině inkasovala gól a i ten stačil k tomu, aby také poprvé prohrála - o těsnou výhru Betisu se postaral Dani. Do čela skupiny se tak po jasné výhře 3:0 nad Anderlechtem dostal Liverpool a je jednou nohou v osmifinále, stačí mu neprohrát doma s Betisem. Anderlecht zůstává beznadějně poslední a svou sérii bez bodu v LM prodloužil už na jedenáct zápasů.

Tabulka:
1. Liverpool FC43106:110
2. Chelsea FC42115:17
3. Real Betis42023:66
4. RSC Anderlecht40040:60



Skupina H

Možná rozhodující krok k postupu udělal Inter Milán, když porazil FC Porto. To sice na San Siru vedlo po parádní trefě Almeidy, ale v závěru Cruz dvěma góly otočil a Inter vede se čtyřbodovým náskokem. Další povedené představení, tentokrát i herně, má za sebou Artmedia Bratislava - doma s Rangers sice dvakrát dotahovala náskok soupeře, ale bod si za svůj výkon plně zaslouží.

Tabulka:
1. Inter Milán43014:39
2. Glasgow Rangers41215:55
Artmedia Bratislava41215:55
4. FC Porto41037:83



Autor: Petr Starý

Komentáře (41)

Přidat komentář
HOST*Ianakopoulos

Tipuji, že tady zase někteří závistivci budou psát, že Artmedie uhrála další (už pátý) náhodný gol. Oni prostě "po haluzi" postoupili přes Celtic "po haluzi" přes Partizán, potom jen tak náhodou vyhráli v Portu a úplně náhodou 2x remízovali s Rangers a prohráli 0:1 s Interem

Tak mi připadá, že tady někdo toužebně čeká na jejich klopýtnutí a nemůže se stále dočkat...

Reagovat
HOST*Ianakopoulos

Oprava né gol, ale bod

Reagovat
PJ

Přesně tohle jsem čekal. Že jednou Artmedia bude bodovat zaslouženě a najde se někdo, kdo bude vyhlašovat, že nic nebyla náhoda... Odpovim ti tvýma slovama - Oni prostě "po haluzi" postoupili přes Celtic "po haluzi" přes Partizán, potom jen tak náhodou vyhráli v Portu - to všechno sedí. Pak jednou úplně náhodou remizovali s Rangers. A pak jednou uhráli bod zaslouženě. Tak to podle mě je.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. A nikdo jim nic nezávidí, na její hru se nedá dívat

Reagovat
Jajinek

Po zapase v Glagowe sem psal jak se na hru Artmedie neda divat a takovyhle veci...Ted naopak musim uznat ze dima hrali pekny fotbal.S GLAGOW RANGERS HRALI VYROVNANOU PARTII A MOHLI I VYHRAT.VSECHNA CEST.(Aby zas nekdo nerikal ze umim jen kritizovat)

Reagovat
smazaný uživatel

Skvele si to zhodnotil.Snáď s tým, že remíza v Glasgowe až taká náhodná nebola, ale tam nehral fotbal ani jeden.

Reagovat
HOST*Ianakopoulos

Zato ta tvoje Sparta pro změnu prohrála "smolně" v loňské sezoně 2x s Lyonem, 2x "smolně"s Turkama, s Manchesterem a letos jakjinak opět "smolně" s Arsenálem a "favoritem LM" Thunem. Kromě toho ještě ukopali remízu s Ajaxem. To je fakt visačka kvality... Nepřipadá ti, že těch "po haluzi" u Artmedie je už příliš? Není podstatně racionálnější uznat, že na té Artmédii asi něco bude?

A ještě k těm co tvrdí, že se na jejich hru nedá dívat (Merenguesi a spol.). Pokud chcete vidět opravdový fotbal-šmejt tak se dívejte dnes na ČT2 19:45 hod dávají tam "kanárky" z Letné.

Reagovat
HOST*Ianakopoulos

Oprava času 20:45 - tuším, ale na faktu to nic nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se o tom nehodlám bavit. Když se ti líbí Řecko, tak se ti líbí i Artmedia. Jak překvapivé

Reagovat
HOST*ppp

Na tom něco bude...

Reagovat
HOST*Ianakopoulos

Závidíš a více k tomu nemám co říct.

Reagovat
smazaný uživatel

já rozhodně. Jako kovaný sparťan z Brna se za rudé biju celý život

Reagovat
HOST*Ianakopoulos

Nebyl jsi náhodou mezi těma brněnskýma fanouškama co nám na bazalech vykopali sedačky a fandili "sparta, sparta"?viz mistrovská sezona baníku a zápas na bazalech. No jenom se zeptej co ti vaši "brněnští" alias "propražští fanoušci u nás hulákali.

Hamba Brnu. Ale alespoň chápu proč tu Spartu tak podporuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Spartu nepodporuju, to by ti tady někteří mohli potvrdit. A brněnské chuligány taky nepodporuju, v životě jsem byl v kotli tak 4x Petržalku začnu uznávat, až se do LM probojuje třeba dvakrát nebo třikrát v řadě. A zaslouženě.

Reagovat
PJ

Hmm to se taky dalo čekat, že do toho vytáhneš Spartu... O tý já se ale vůbec nebavim. Já se bavim o Artmedii. A jestli zápas v Portu, kde při poměru střel 26:4 pro Porto vyhrála Artmedia 3:2, neoznačíš za haluz, ale za zasloužený vítězství, tak si totálně mimo

Reagovat
HOST*Ianakopoulos

Jasně že jsem do toho vytáhl Spartu. Ty tady tupíš Artmedii, že hraje odporný fotbal a vůbec nevidíš, že Sparta předvádí něco daleko horšího co se snad ani nedá nazvat fotbalem. Včera to zase potvrdili. Katastrofa.

Jinak vzpomínáš si jaký byl poměr střel (pro tebe je to asi ukazatelem kvality) v zápase Sparty s Ajaxem? Zlatá Artmédie ve srovnání se Spartou. Sparta by od nich dostala na prdel.

Reagovat
PJ

Tak výraz "odporný fotbal" jsi použil ty, ne já. Já sem nikdy nic takovýho nenapsal, napsal sem jen, že měla štěstí a její první čtyři body byly náhodný, a za tim si stojim. Beton, štěstí v bráně a náhodný góly z pár brejků, tomu já neřikam fotbal a už vůbec ne zasloužený body. A znova opakuju, že domácí zápas s Rangers byl jinej, tam si body zasloužila, to abys sis to zase špatně nevyložil..

Proč bych do diskuse, kde se mluví o Artmedii, tahal Spartu? Až bude diskuse o Spartě, tak se neboj toho, že bych psal, že hraje nějakej super fotbal. Hraje hovno, to ti klidně přiznam. Ale nic to nemění na mym názoru na Artmedii. A poměr střel v zápase Sparty s Ajaxem, vzpomínam, vypadalo to podobně jako u Artmedie v Portu. A napsal sem někde, že Sparta remizovala zaslouženě? Nenapsal. Tak nevim o co ti jde...

Reagovat
HOST*Ianakopoulos

Jde mi o to, že 5 vstřelených golů ve 4 utkáních + 5 golů do sítě Celticu, už nejsou náhoda. Štěstí můžeš mít, ale musíš mu jít naproti jako Artmedie. Toť podle mě rozdíl Artmedie vs. Sparta.

Štve mě když někdo snižuje dosažené úspěchy tím, že třeba říká, že to byla jenom haluz a nic víc. Co budeš říkat jestli se jim náhodou podaří postoupit ze skupiny? budeš říkat, že to byla jenom haluz? Jako, že "po haluzi" postoupili přes dvě předkola a " po haluzi" postoupili ze zákl. skupiny? To už by byla fakt síla... Už mi to začíná připomínat Řeky kteří taky "čistě náhodou" vyhráli celé Euro.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, vyhráli ho náhodou. Stačil jim k tomu "Ottobeton" a jedna vydařená standardka. V kvalifikaci hráli jako trapáci, už byli přečtení.

Reagovat
HOST*Ianakopoulos

Jakože dali na Euru jenom jeden gol??? - viz to tvoje jedna vydařená standartka. Jinak do baráže o Euro poslali španěly - není- li tak? Prostě když někdo nehraje tvým oblíbeným stylem a nepatří mezi tvoje oblíbené mužstva a vyhraje tak je to vždy náhodou. To mi připadá trapné

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi mě opět odhadl Těch gólových standardek tam bylo samozřejmě víc.

Reagovat
Jajinek

Sice Reky nesnasim ale tady se jich musim zastat.Vyhrali sice totalnim nehezkym betonem ale rozhodne ne haluzove.Obranu meli opravdu propracovanou.To ze jim Francie,Portugalsko a dokonce ani my v superforme v play off nedokazali dat gol to neni haluz.Pritom jejich brankar byl podprumernej.Proste nepousteli hrace do sanci skvelou organizaci obrany hry...ne jako Artmedia keta brani chaoticky a spoleha na skvelyho golmana a neschopnost souperovych utocniku (viz McCarthy nebo Thompson )

Reagovat
PJ

Holt se neshodneme, podle mě to náhoda je. Jsem si jistej, že kdyby Artmedia hrála eště deset dvojzápasů s Celticem, tak by měla sakra co dělat, aby aspoň v jednom případě postoupila... A jestli postoupí ze skupiny - to se uvidí co předvede hlavně doma proti Portu. Jestli ho přejede (myslim herně), pak to bude zasloužený. A když už si nakousnul ty Řeky, tak i jejich tažení na Euru byla víceméně náhoda. Kdyby nebyla, tak by v kvalifikaci o MS neskončili tak jak skončili...

Reagovat
Jajinek

Rekove proste ted maji horsi formu v obrane...uz nedokazou co na Euru.Tak dobre jak na Euru uz hrat nikdy nebudou.My taky mame formu horsi a nerikas ze to na Euru byla haluz.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekům opravdu vyšlo jen to Euro. Propadli v kvalifikaci, absolutně nezvládli pohár FIFA a výkonnost "krajánků" v klubech je špatná. Až na jednu výjimku.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa je to takto: Grékov prebral Rehagel, chcel vyhrať a okopíroval nezáživný / ale poctivý a úspešný/ nemecký štýl z predchádzajúcich rokov a.....vyšlo to.

Artmediu prebral Weiss, okopíroval ten istý štýl, navyše mali zo začiatku aj veľa šťastia a .....vychádza to.

Ale teraz to už v podaní Artmedie nie je o šťastí, teraz už nie.A k Sparte--tá na to nemá absolútne teraz.

Reagovat
Shevchenko

FORZA MILAN!

Reagovat
Mr.Jindros

Zaslouženě ste lehli popelem. Normálně proti AC v LM nic nemám, ale tentokrát jsem to hodně přál PSV, hráli skutečně perfektně.

Reagovat
smazaný uživatel

A jsem zvědav na obhájce Premier League, když v Anglii neporažená Chelsea prohraje se zcela ubohým Betisem

Reagovat
smazaný uživatel

musim priznat,ze ma chelsea a betis potesili a Mourinho opat nesklamal

http://www.sport.cz/fotbal/ch_league/68730-mourinho-zkritizoval-sve-sverence--chysta-se-na-wengera.html

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ten zcela ubohý Betis bol naposledy lepší ako my, aj keď sme vyhrali...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak lepší nebyl určitě. Až na prvních 15 minut jsme kontrolovali hru

Reagovat
smazaný uživatel

Tak poďme na zhnilý kompromis:dajme tomu, že sme kontrolovali "vývoj" zápasu, lebo o " hre" nemohlo byť reči.

Podstatné bolo, že sme aspoň vyhrali, to je dôležité.

Reagovat
smazaný uživatel

doteraz to bolo len o Cobejovi, betone, neschopnosti superovych utocnikov premienan 100percentne sance. no vcerajsi zapas bol naozaj dobry a BOLI SME URCITE lepsi. Jediny rozdiel v sucasnej forme artmedie a glasgowu bol Dado Prso.

Reagovat
smazaný uživatel

mOžNO preto Artmedia nevyhrala, lebo konečne hrala futbal...

Reagovat
HOST*pop

Závist jde z tebe cítět až do Čech.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu som teraz nerozumel.

Reagovat
Shevchenko

Tak minulou sezónu tu všichni kritizovali Milán jak hráli proti PSV (nezasloženě postoupili: 2:0+1:3=3:3) A teď to je naopak. Milán uhrál s nima 1 bod a velice si skomplikovali postup, i když jim stačí ze 2. zápasu 1 vyhrát. Hiddink mě fakt nepotěšil

Reagovat
smazaný uživatel

Abych řekl pravdu, tak mě ve tvém příspěvku něco chybí:

"Tak minulou sezónu tu všichni kritizovali Milán jak hráli proti PSV" a co dál? Můj dojem je, že to mělo mít nějaké východisko ...

Reagovat
HOST*Meat

Jsem zvědav, zdali by i Sparta hrála otevřený fotbal proti Rangers tak jako Petržalka, nutno podotknout, že její 5tý bod byl naprosto zasloužen, její hráči narozdíl od těch sparťanských bojují. Sparta jenom naříká a doufá že příště bude líp, ale to by ti hráči museli trošku chtít, jezdit po hřišti po zadku. Takže bravo Petržalka a pošlete spartě video jak se hraje fotbal........

Reagovat
HOST*Ianakopoulos

plně souhlasím. Včerejší zápas na Arsenálu byl toho důkazem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele