SOUHRN LM - 4. KOLO, STŘEDA

03.11.2005, 00:31
Aktuality
Arsenal na Highbury s přehledem porazil Spartu a zajistil si postup, Letenští mají už jen malou naději, Ajax totiž vyhrál na hřišti Thunu. Barcelona rozdrtila Panathinaikos a k jistotě jí chybí už jen krůček, Brémy v gólové přestřelce porazily Udinese. Juventus oplatil Bayernu porážku a opět vede skupinu. Ve velmi vyrovnané skupině D si prohrou v Lille zkomplikoval situaci Manchester United.


Skupina A

Skupina A se zatím vyvíjí podle papírových předpokladů. Juventus vrátil Bayernu porážku z prvního utkání, díky dvěma gólům Davida Trezegueta vyhrál 2:1 a také se vrátil do čela skupiny. Oba giganti hrají v příštím kole doma s relativně slabšími soupeři a dá se čekat, že si oba zajistí postup. Club Bruggy má v Lize mistrů větší zkušenosti než druhý outsider skupiny Rapid Vídeň, což po výhře 1:0 venku potvrdil i doma vítězstvím 3:2. Bruggy sice mají ještě šanci na postup, musely by však vyhrát na hřišti Juventusu a zřejmě i v posledním kole nad Bayernem. Třetí místo a postup do Poháru UEFA už mají jisté.

Tabulka:
1. Juventus Turín43018:49
2. Bayern Mnichov43015:39
3. Club Bruggy42025:56
4. Rapid Vídeň40042:80



Skupina B

Arsenal si podle předpokladů poradil se Spartou, kterou nejprve parádním gólem rozesmutněl Henry, a v závěru, kdy se hosté nadechovali k náporu, dvěma góly Van Persie. Kanonýři tak letos vyvrací svou pověst, že se jim v Lize mistrů nedaří, a jako neporažený tým už mají jistý postup. Tomu se přiblížil i Ajax, který na hřišti Thunu vyhrál 4:2 díky dvěma brankám v nastaveném čase. Pravděpodobně už je tedy rozhodnuto o obou postupujících a i o tom, že v posledním kole v utkání Sparty s Thunem půjde o přímý souboj o třetí místo. I když Thun by mohl využít toho, že Arsenal má své jisté, a v příštím kole s ním doma nečekaně bodovat, čímž by se situace Sparty zkomplikovala.

Tabulka:
1. Arsenal FC44009:212
2. Ajax Amsterdam42118:57
3. FC Thun41034:83
4. Sparta Praha40131:71



Skupina C

Barcelona se s Panathinaikosem vůbec nepárala a už v první půli mu nastřílela čtyři branky. Ve druhé půli ještě Eto'o završil hattrick, Barca vyhrála 5:0 a o postup by ji mohly připravit už jen vysoké porážky doma od Brém a v posledním kole v Udinese. V Brémách byla k vidění parádní podívaná, nejprve vedení domácích 3:0, pak během sedmi minut vyrovnání hostí z Udinese a za dalších pár minut vítězný gól Brém na 4:3. Boj o druhé postupové místo bude ještě hodně vyrovnaný, tři týmy mají po čtyřech bodech. Nejvýhodnější pozici by teoreticky mohl mít Panathinaikos, který už má, narozdíl od svých soupeřů, za sebou oba zápasy s Barcelonou.

Tabulka:
1. FC Barcelona431011:110
2. Udinese Calcio41128:94
3. Werder Brémy41126:84
4. Panathinaikos Atény41122:94



Skupina D

Skupina D je nejvyrovnanější ze všech, všechny týmy dělí dva body. Villarreal nečekaně vyhrál na Benfice a dostal se do čela. Ve druhém utkání si postupové ambice řádně zkomplikoval trápící se Manchester United - prohrál v Lille a je sice druhý, ale jen díky skóre. V závěrečném účtování, kdy budou hrát roli vzájemné zápasy, na tom v případě rovnosti bodů bude lépe francouzský tým.

Tabulka:
1. Villarreal CF41302:16
2. Manchester United41212:25
3. Olympique Lille41211:15
4. Benfica Lisabon41123:44



Autor: Petr Starý

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

José Antonio Reyes jako za starých časů v Seville , opět se potvrdilo že je to levé křídlo a ne útočník. Výbornej zápas. Bratja pojedete z Calderónu s výpraskem...

Reagovat
smazaný uživatel

Už nám taky začíná pěkně magořit. Velké štěstí, že tam toho Jeslínka neposlal už o poločase. To by taky mohlo skončit šestkou

Reagovat
smazaný uživatel

Proč magořit?

Já jsem, když opomenu výsledek, ze včerejším výkonem Sparty spokojenej. Hráli celkem kombinačně, ale hlavně HRÁLI. Pod Hřebíkem bysme hráli těžkýho zanďoura bez útočníků a dostali bysme na prdel stejně. A při troše štístka to mohlo skončit daleko líp (2 gólovky Petráše a jedna Petrouše + neodpískaná pentle), ale Arsenal má prostě hráče, kteří ten gól dokážou splácat i s úplnýho hovna .

Každopádně jsem po včerejšku optimistickej. Posun ve hře je markantní a ty poháry by letos ještě bejt mohli. V zimě to ale bezpodmínečně chce stopera, kterej dokáže udělat pořádek v obraně a hlavně nějakýho šutéra, kterej dokáže dát branku. A vyhodil bych kopyto Doška a asi i Slepičku a všecky tři naše stopery (LuPePe) . To, co ti tři předváděj, je fakt vrchol

Reagovat
smazaný uživatel

Protože tam dal zajíce Jeslínka. Co následovalo, to jsme všichni viděli

Reagovat
HOST*pop

Vždyť hráli daleko hůř než Artmedia. To ti stačí?

Reagovat
PJ

Nojo, ale venku proti Arsenalu, a ne doma s Rangers, který jsou momentálně o třídu horší, než Arsenal...

Reagovat
smazaný uživatel

Dokážeš pochopit rozdíl mezi trapnými Rangers a Arsenalem, který má v ofenzivě neuvěřitelný hráče? ::neutral:

Já vím, že antisparťanům se můj pohled nebude líbit, ale já jsem fakt spokojen . Víc od současného kádru a od totálně zlomených hráčů nejde očekávat. Vždyť oni si po Hřebíkovi VŮBEC nevěřili a teď když se podívám, co si dovolí Kadlec, Matuška nebo Pospěch, tak jsem v prostě rád, že se to hýbe správným směrem.

A ty haluzáky z Bratislavy tady prosímtě nevytahuj. V jejich možnostech je uhrát tak 2. až 3. předkolo LM a už teď hrají na 150 %. Faktem je, že mají zatím neuvěřitelný štěstí a taky se vezou na vítězný vlně. Ale příští rok uvidíme, když dokážou svůj úspěch zopakovat, omluvím se za svůj názor, ale momentálně je to pro mě banda haluzářů.

Ale zpátky ke Spartě: jsem rád, že se hra zlepšila a někteří hráči už nabývají i trochu sebevědomí . Nic víc po nich zatím nechci

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti tu radost Juro nechci kazit, ale neměl bys začít pracovat? Kam to spěje?

Reagovat
smazaný uživatel

Když jseš u toho, tak valím dom. Šéfové jsou pryč a taková příložitost se neodmítá

Reagovat
HOST*yarda

Ty buď musíš makat vod čtyř, nebo na to vehementně sereš už po půlce pracovní doby Takhle se ty plány fakt špatně plní, když jsou jedinci jako ty

Reagovat
HOST*yarda

Jako nezávislý pozorovatel, lépe řečeno odpůrce Sparty musím souhlasit. Herní projev lepší a šance už se taky vyskytly. Stáhnete v zimě z Liberce Pospěcha?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli je Pospěch ten, co by nás měl vytrhnout. Je to takovej bijec a bojovník, ale gólů dává jako šafránu. Já myslím, že my potřebujeme střelce, kterej promění min. každou druhou šanci. Ale kde brát a nekrást, že ...?

Reagovat
HOST*

vychladni ty debil preto ze sa Sparte nedari tak nemusis urazat Slovakov

Reagovat
Jajinek

POdle me kdyby mela Sparta podobny Stesti jako Artmedia treba v Portu (za tohle priprovnani me asi nekteri zabijou), tak mohla i vyhrat...Petrou by vyrovnal na 1:1, pak by sice dostali dalsi,ale Petras by dvema trefami zapas otocil (narazim na nepromneneni 3 supersanci Sparty vcetne brevna).Byl by to teda stejnej zapas jako v Portu.Akorat s tim rozdilem za Arsenal nemel tolik 100% sanci.Mel bravno, pak Henryho bozsky kousek a apak az goly v zaveru,ktere vyplynuli z chyb a z toho se Sparta snazila utocit (pokud to co sme videli se da tak nazvat )

Reagovat
HOST*

trapnej kokote furt tady tocis o stesti...ve fotbale stesti neni jsou jen branky nebo nic....furt tady srovnavate Artmedii ani nevim s kym...dari jse jim a nic vic...proc jse s tim furt jebes??

Reagovat
Jajinek

Trochu slusnosti by neskodilo...

Reagovat
HOST*

promin nechal jsem se unist...jedno je ze Artmedii v celku fandim...fandim kazdymu novymu klubu kteremu jse podari probojovat do LM..klobouk dolu...jen me rozcililo to co jse tady psalo...

Reagovat
Jajinek

Jako uterni vykon proti Rangers byl perfektni, bojovali,snazili se, dokonce hrali fotbal a klidne mohli vyhrat...Jen se me nelibily jejich vykony v Portu a Glagowe.To je vse.Proti Artmedii jinak nic nemam.

Reagovat
HOST*

jj...souhlasim...jako byli dobri...ale napr..to v Portu fotbal je takovy a myslim si ze stestni na zacatku neni zbytecne...vis Sparta je uz ostrilenym clenem LM...proto jsi myslim ze pro Artmedii je to porad fer kdyz to tady porad srovnavaj

..to je vse...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ mi vcelku slušne vychádzajú tipy na víťazov skupín. Mám len dva problémy, v A skup. som tipoval Bayern, ale to by ešte šlo, no v B skup. som tipoval Ajax, a to už asi nepôjde. Včera som dúfal, že by Spaerta mohla šokovať, ale bohužiaľ-nemajú na to zatiaľ..

Reagovat
Mr.Jindros

Bylo to tim pivem a nebo proste nebyl sestrih zapasu Juve-Bayern ve studiu fotbal. Btw ted chodim na fotbal s jednim fanouskem Barcelony a je.... normalni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Narozdíl od tebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Mára

Reagovat
antimadrista

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu to bylo pivem,i když sestřih se tomu moc říct nedalo.

Reagovat
HOST*yarda

Tak tos musel bejt pod vobraz

Reagovat
HOST*sorge

Národný poklad SPARTA mal v minulosti viac štastia ako rozumu. Hovorím o rokoch v LM.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele