SOUHRN LM - 3. KOLO, STŘEDA

19.10.2005, 23:48
Aktuality
Artmedia získala v Lize mistrů další bod, vydolovala ho na hřišti Glasgow Rangers po remíze 0:0. Chelsea si poradila s Betisem v poměru 4:0, čtyři góly nasázel i Real Rosenborgu, byť po půli prohrával 0:1. Šest gólů bylo k vidění v Istanbulu, kde Fenerbahce remizovali 3:3 se Schalke, Milán remizoval s Eindhovenem. Liverpool vyhrál na Anderlechtu, Lyon přehrál Olympiakos, Porto porazilo Inter.


Skupina E

Fotbalisté AC Milán jen remizovali s PSV Eindhoven, i když byli po celý zápas lepší a gólman Dida si téměř mohl vzít dovolenou. Krásný zápas byl k vidění v Istanbulu, kde Fenerbahce přivítalo Schalke, a i když domácí dvakrát prohrávali, nakonec uhráli remízu 3:3. Tabulka tak zůstává beze změn a po polovině zápasů je stále velmi vyrovnaná.

Tabulka:
1. AC Milán31205:35
2. Fenerbahce SK31117:64
3. PSV Eindhoven31111:34
4. Schalke 0430215:62



Skupina F

Real Madrid měl zaděláno na pěknou blamáž, když po poločase prohrával s Rosenborgem, ale ve druhé půli přišla smršť, dva obzvlášť krásné góly a nakonec zasloužené vítězství 4:1. Skupině však nadále vévodí Lyon, který od úvodu po parádním přímém kopu Juninha vedl nad Olympiakosem a i když hosté pár minut před koncem srovnali, stačil ještě Govou dát vítězný gól. Spolu s Arsenalem a Bayernem zůstávají jediným neporaženým týmem.

Tabulka:
1. Olympique Lyon33006:19
2. Real Madrid32016:56
3. Rosenborg Trondheim31024:63
4. Olympiakos Pireus30033:70



Skupina G

Chelsea ani ve třetím utkání nedostala gól, naopak v utkání s Betisem čtyři dala. Pohodovým vítězstvím a hlavně pěknou hrou poslala ráznou odpověď všem, kterým se nelíbí její fotbal, a dál vede skupinu. I když jen o skóre před Liverpoolem, který díky Djibrilu Cissému vyhrál na hřišti Anderlechtu. Ten zůstává bez vstřeleného gólu, stejně jako Lille a Rapid Vídeň, poslední.

Tabulka:
1. Chelsea FC32105:07
2. Liverpool FC32103:17
3. Real Betis31022:63
4. RSC Anderlecht30030:30



Skupina H

Velmi nečekanou podobu má tabulka skupiny H po třech kolech. První místo Interu se dalo čekat, ale že bude na druhém místě společně s Rangers i Artmedia Bratislava, to mohli čekat jen opravdu skalní fanoušci. Slovenský nováček Ligy mistrů ani druhý zápas venku neprohrál, na hřišti Rangers se sice většinu zápasu bránil, ale čaroděj Čobej za svá záda nepustil žádný míč, zápas skončil 0:0. V Portu, kam přijel Inter, byl k vidění celkem vyrovnaný zápas, ale domácí napravili blamáž s Artmedií, vyhráli 2:0 a získali své první body.

Tabulka:
1. Inter Milán32012:26
2. Glasgow Rangers31113:34
Artmedia Bratislava31113:34
4. FC Porto31026:63



Autor: Petr Starý

Komentáře (52)

Přidat komentář
HOST*Karagounis

Myslím, že Sparta by měla příští rok dobrovolně odmítnout účast v LM a přenechat jí druhému mužstvu v gambrinus lize (teda pokud jí vůbec vyhraje). ´V zápase s "B" mužstvem Arsenálu byl jasně vidět propastný rozdíl mezi hráči Arsenálu a Sparty, kteří zaostávali snad ve všem. Je mi trapné sledovat jak Sparta dělá ostudu českému fotbalu každým svým vystoupením (nejde jenom o letošní zápasy ale i o loňskou sezonu) a nováček LM Artmedia získlala v daleko těžší skupině!!! už čtyři body. Ke všemu fanoušci Sparty jako by ani nebyli v hledišti (teď nenarážím na zápas s Arsenálem ale myslím to obecně)

Reagovat
PJ

Aha, a podle tebe by toho jinej tým uhrál víc? Ty myslíš, že v naší lize je nějakej tým, kterej se může rovnat Arsenalu? Kterej? Nebuď naivní... Mimochodem, když se podíváš na statistiky zápasu, tak měla Sparta víc střel, víc rohů, takže bych neřek, že zaostávali ve všem...

A Artmedia - jo pravda, uhrála čtyři body, ale jak? Porto mělo 24 střel na bránu, Artmedia čtyři, z toho dala tři góly. To neni nic víc než náhoda. I proti Rangers to byla jen obrana a nic jinýho, a nemít čaroděje Čobeje, tak dostala na prdel. To je podle tebe víc, než výkon Sparty, která proti Arsenalu útočila, měla šance, a jen měla smůlu že byl na druhý straně Henry, kterej je nejlepší na světě?

Reagovat
HOST*Karagounis

Jaké šance máš na mysli? Ty dva náznaky šance u Pospěcha snad nestojí ani za řeč. Za obě mohl ten Cichy nebo jak se to píše. Kdyby tam byl obránce ze základu, tak ti je asi jasné, že by ani ty náznaky nevznikly.

Netvrdím, že zrovna Arsenál měli vypráskat, ale bilance za dva poslední roky v LM mluví jasně (nerad bych se pletl), ale

0-2-7? a sám víš, že se nehrálo jenom proti mužstvům jako arsenál, ale i proti slabším (Thun, Fenerbahce, Ajax). No a s tím útokem to taky není kdovíjaké - se podívej kolik dali letos a loni golu.

Reagovat
HOST*Karagounis

No a ještě se nezlob, ale jestli těm nakopávaným balonům do šestnáctky říkáš útočení, tak já teda ne. Sparta hraje momentálně jeden z nejškaredších a navíc nejméně účinných způsobů hry z celé LM (viz. ty katastrofální výsledky).

Reagovat
PJ

Dobře tak mi řekni, kterej českej tým by tam hrál líp? Kterej by sehrál s Arsenalem lepší zápas? A Thun bych nepočítal, to byla krize, ze který se snad dostanou... A co ta Artmedia, hm?

Reagovat
HOST*alan

Myslím, že současný Liberec má lepší fazonu než Sparta. Možná mi teď řekneš, že Sparta má na rozdíl od Libe zkušenosti z LM, ale to je právě ten problém, že Kisel, Slepice, Kadlec a většina dalších těch zkušeností moc nemají a proto ty výsledky a výkony vypadají jak vypadají... A co Artmedia? No má čtyři body, které jí už nikdo neveme a že byla horší v obou zápasech to je jedno. Teď se může klidně stát, že sejmou Rangers, kteří jsou venku poloviční a nějak ukopou remízu doma s Portem, pak můžou taky třeba i postoupit. Řekněme si upřímně, že Porto už dávno není to co bývalo.

Reagovat
PJ

Liberec možná má momentálně lepší formu, ale vyrovnanej zápas s Arsenalem by určitě nesehrál, tomu nevěřim... A Artmedia - sice má čtyři body, ale ten první příspěvek mluvil o tom, jakou Sparta dělá ostudu svojí hrou, jak ve všem zaostává, a pak jak Artmedia boduje. Ale ona Artmedia zaostává ještě víc a kdyby neměla štěstí a čaroděje v brance, tak by dostávala na prdel mnohem víc než Sparta. Ta svojí hrou nedělá ostudu, když se celý zápasy jen brání a ze tří brejků dá tři góly, jako v Portu?

Reagovat
HOST*Karagounis

Artmedii jsem hrát neviděl, ale počítám že hraje tak něco zhruba jako Sparta. Nicméně pro ní je polehčující okolnost, že LM hraje poprvé. Sparta měla dost času se na LM připravit a nakonec je z toho takové nic

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? A kolik hráčů Sparty už LM hrálo? Tři?

Reagovat
HOST*Karagounis

A můžu já za to, že si nakoupili takové zelenáče?

Reagovat
HOST*sergo

Artmedia ma rozum!Naco utocit,ked na nich nema,aj taliani katenacom pokorily europu.Sparta je slaba,aj Artmedia by ju porazila.Ak jej body su nahoda tak nejak ma toho stastia viac,nemislis?Ved vyradila CELTIC,PARTIZAN BELEHRAD ktory minuly rok bol v osemfinale pohara uefa,porazil PORTO vitaza LM,a chcel by vidiet vasu Spartu ako by hrala otvorene v SKOTSKU.Pri takej atmosfere by dostala trojku a sla domov.Konecne uz aj uznajte kvality SLOVENSKEHO FUTBALU.Inac ved sa presvecite aj na MS v Nemecku kde sa dufam ze stretneme a pojdete domov s placom.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud od vás dostaneme na MS,tak končím s fotbalem na všech frontách.Zase je to to vaše typické srovnávání "mladšího bratra" se "starším" a úspěšnějším. Ten mladší se snaží pořád dohnat staršího a raduje se z neúspěchů a naopak smutní z úspěchů staršího.A naopak starší přeje tomu mladšímu to nejlepší.Takže já gratuluju Artmedii k bodům uhraným v lize mistrů.Ať jich máte co nejvíc!!!Jinak s Čechama se radši potkat nechtějte(myslím tím i Spartu),protože by vám kleslo sebevědomí a vrátili byste se tam,kde jste byli doteď!!!

Reagovat
HOST*

Nezabúdaj že Sparta je momentálne naša.J and T.Jakabovič a Takáč.

Reagovat
HOST*Karagounis

Přesně tak. Nechápu jak se někdo (PJ a spol.) může pořád tvrdit, že má Artmedia štěstí. Štěstí může mít jednou, ale né pořád... Jinak zápas Sparta - Slavie přesně ukázal, kde současná Sparta je - totálně v prd...

Reagovat
HOST*jdbm

Když člověk vidí zápasy Sparty a Artmedie a nebo nějakého východoevropského klubu tak se na to nedá koukat. Artmedia má letos od začátku neskutečné štěstí. V její skupině je dobrý jenom Inter, ale ani ten nepatří v Evropě k absolutní špičce. Myslím si, že ze skupiny nakonec postoupí FC Porto. Artmedia má velkou šanci porazit Gl.Rangers, protože to jsou totální chudáci jako celý skotský fotbal. Myslím si, že FC Porto vyhraje na Artmedii, protože si myslím, že takové štěstí se jí nemůže držet donekonečna. FC Porto je aspon o třídu lepší než Artmedia, ale v utkání s Artmedii to za stavu 2:0 hrubě podcenil a to se mu vymstilo. Je fakt, že se fotbal nehraje na krásu, ale na body a ty má Artmedia už čtyři. Prostě nejlepší fotbal se hraje úplně někde jinde než ve východní Evropě. Většina zápasů v Anglii, Španělsku a nebo ve Francii je nádherná. Na co se nedá moc koukat tak to na italskou ligu a i bundesliga je čím dál tím horší.

Reagovat
HOST*alan

Tabulka skupiny G (včetně skore) dává některým španělským "škarohlídům" jasnou odpověď na otázku, zda je lepší La liga nebo Premier League. Apropo výsledek Chalsea - Betis 4:0 mluví za vše. Chalsea hráje v letošní sezoně daleko pohlednější fotbal než Barcelona. V případě Reálu už je to srovnání podtatně složitější.

Reagovat
Xavi

Tak to si trochu uletěl srovnávat tyhle dvě ligy podle skupiny G ne??? Podívej se jak se Betisu vede ve esp. lize!!! To je jako by Barca přejela Bolton 4:0 a já bych napsal to samý co ty... A že Chelsea předvádí pohlednější fotbal něž Barca??? To si zase uletěl ne???

Reagovat
HOST*alan

Bolton se do LM nedostane. Vím, že jsi to myslel jako přirovnání, ale Chalsea sejmula 4:0 tým z top 4 loňské La Ligy a né žádný Valladolid (=Bolton). No a co se týká projevu Barcy tak ten se s tím loňským nedá srovnat. Na současnou Chalseu se dá určitě dívat lépe než na současnou Barcu - a nejde o výsledky.

Reagovat
HOST*paja

španělská liga je rozhodně lepší než anglická....ta je samozřejmě dobrá ale hraje se tam trochu jednodušší fotbal/neříkám špatnej.../ lLa liga je techničtější,vyrovnanější a je těžší se tam prosadit!!! z Chelsea bych zatím nebyl tak nadšenej že zahrála pár zápasů trochu lepší fotbal....

Reagovat
smazaný uživatel

Je sice fakt, že Chelsea konečně začala hrát fotbal, ale že by hrála lepší fotbal než Barca? To zase ne. Ale musím přiznat, že si Murhovno konečně uvědomil, že se dá hrát i útočně a za tu si zaslouží můj dík . Má nenávist k Chelsea se nezmírní, ale aspoň se člověk u fotbalu trochu pobaví a neusne.

Jinak musím říct, že Chelsea je letos absolutně nejjasnější a největší favorit CHL . Nevím, kterej tým by ji mohl zastavit, dokonce si myslím, že v současné formě ani Barca . Jen doufám, že se Barca zvedne a Chelsea odejde forma, jinak je to na levačku .

K favoritům patří ještě Bayern a ACM, z druhé vlny Real, Juve a Lyon

Procentuálně:

Chelsea 30 %

Barca, ACM a Bayern po 15 %

Juve, Lyon a Real po 8 %

Někdo jinej 1 %

Kdybych je nesnášel, tak si na ně jdu i vsadit

Reagovat
Mr.Jindros

Nepamatuju si rok, kdy Ligu mistrů vyhrál největší favorit. Nechci tady vypadat jako zastánce Realu, ale Madrid má minimálně stejně velkou šanci jakou vy, Juve to samé. S AC to taky nevidim tak optimisticky. Ale jak jsem napsal, LM vyhrávají týmy považované za spíš menší favoriti. Třeba loni to měl být souboj Barca-Chel a jak to dopadlo.

Reagovat
sansiro

Ja musím objektivně napsat, že Juve má větší šanci tento rok a spolu s Chelsea je řadím k dvěma největším favoritům LM.

Reagovat
smazaný uživatel

To si snad děláš srandu? Zrovna v sobotu jsem si pěkně zanadával, co to v té PL hraje! Bolton se drží nahoře, ale co tam předváděl, to se mi snad zdá. Premier League na Primeru ani na Sérii A nemá. Neustálé kiksy obránců a brankářů a neexistující taktika, to je hlavní brzda. Když vidím Henryho, jak si skoro každý týden udělá slalom od půlky hřiště, tak mám fakt dost. Kolikrát tohle předvedl v LM? A když už srovnáváš, tak prosím tě vynech zápas Chelsea-Betis, chtěl bych vidět, co by třeba Everton předváděl u nás nebo na Nou Campu. Objektivní srovnání je pro mě dvojzápas Everton-Villarreal, kde se jasně ukázala pravda.

Reagovat
HOST*alan

Everton je téměř druholigové mužstvo. Jak může být tohle pro tebe srovnání? Jak můžeš srovnávat Betis s Evertonem to fakt nechápu. Podívej se na sestavu Evertonu a na sestavu Betisu. To jsi myslel vážně??

Sobotní zápas jsem neviděl, ale zato jsem viděl nedělní - Man. City - West Ham a povím Ti, že se na to určitě dalo dívat. Fotbal nahoru - dolu. Hlavně City hráli hodně pěkný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Betis s Evertonem můžu srovnávat úplně klidně. Betis se v minulých letech držel v lepším průměru a letos to dotáhli do LM. Everton je v Anglii úplně to samé. Teď je sice na sestup, ale dostane se z toho. Betis je taky v krizi, je dvanáctý a na Chelsea přijel hrát fotbal, což asi neměl dělat. A když ti srovnání sestav těchto dvou týmů nevoní, tak to asi o něčem svědčí, nemyslíš? Betis i s takovou sestavou není schopen dlouhodobě vstoupit do španělské špičky. To je jedno, hlavně sem nepleť Chelsea vs. kluby španělské ligy, protože Chelsea je úplně někde jinde než zbytek Premier League.

Reagovat
HOST*alan

Chalsea remízovala v LM letos s Liverpoolem (vítězem loňské LM). Takže v PL jsou i jiné kluby které umí hrát fotbal. Arsenál a Manchester jsou teď v krizi, ale i tak bez problémů postoupí ze svých skupin a potom (už v optimální formě) mohou pomýšlet na nejvyšší mety. Everton je rarita PM protože podávali lepší výsledky než na které co se týká kádru měli. Vždy se našel někdo kdo to táhl Rooney atd. Teď se ale ukázuje na co opravdu mají a to je tak 15. místo PM. Betis hraje první rok LM. Má tudiž problémy zvládnout ligu i LM. Stačí si vzpomenout na San Sebastián který postoupil i ze skupiny LM ale v lize měl problémy. Srovnání současného Evertonu s jakým koliv mužstvem není objektivní. Protože teď už to není ani ten "haluzový" Everton z dřívějška.

Reagovat
smazaný uživatel

Však právě ta sestava vypovídá o kvalitě...

Reagovat
HOST*alan

O kvalitě Evertonu vs. Betis. Ta je jednoznačně na straně Betisu, ale bavíme se o tom jestli je lepší PL nebo La liga. Já bych taky mohl vytáhnout Numancii z loňska a srovnávat jí třeba s Fulhamem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Numancia je ve druhé lize a Everton v lize msitrů.

Srovnáváem týýmy, co se dostaly ze čtvrté pozice do Lm, tedy týmy, které byli ve svých ligách čtvrté, takže srovnatelné, nevím, co do toho pleteš druholigovou Numancii.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas se Španěláky.Srovnávat Chelsea s Betisem je zmata!!!Jak jsem psal na začátku Betis dostal tuhle skupinu za trest.Tady by nemělo šanci uspět jakékoliv mužstvo kvalit Betisu(protože se snaží hrát fotbal a to na Chelsea ani Liverpool platit nebude).Jak psal merengues,objektivní srovnání je Everton-Villareal.

Reagovat
HOST*

Loni snad hráli oba první ligu ne? Jenže to mužstvo které hrálo NA VRCHU PL je upně jiné než to co hraje letos LM. Viz. třeba Baník z mistrovské sezony vs. Baník v následující sezoně.

Reagovat
Mr.Jindros

Vždycky jsem se držel názoru, že štěstí má ve fotbale minimální vliv, tedy že většinou vyhraje lepší. Ovšem co teď předvádí Petržalka to mi hlava nebere. Mimochodem nakonec to nebyl vůbec špatný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

a vis na co ja v pripade Petrzalky koukam? na to, ze jim trener dal propracovanej defenzivni system ( tak dobre, proste beton ) a protiutoky ( dobre, tak 1 protiutok za zapas ) a hle, ono to jde hrat a prinasi to i uspechy, i kdyz na Barcu se kouka lip... BTW poslouchali ste po zapase toho Petrase: tak podle nej se nic nezmenilo prichodem Grigy - priprava stejna, treninky stejny, taktika se nezmenila ( to chce cas... ), ale najednou to nikomu nevadi a ti stejni hraci najednou makaj...

Reagovat
Mr.Jindros

Petráše jsem neposlouchal, protože byl kolem docela hluk. Petrzalka má defenzívu celkem děravou (aspoň na evropské poměry), Rangers spálili aspoň pět tutovek.

Reagovat
HOST*

akoze to je jedno ako hra Petrzalka...proti Portu hrala nadherne a na to ze je v LM po prvy krat je perfektna...je mi luto vas co zavidite...niektory to beriete moc vazne..

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně to bereš jen ty, to, že hrála beton a my to tady řeknem, neznamená, že závidíme, tak se zklidni.

Jak typické!

Reagovat
HOST*

ale taky ako ty budu vzdy zavidiet bezdomovcovi aj to ze nema domov...ja neberiem futbal vobec vazne to by som ho musel sledovat pre mna za mna nech hra aj cement hlavne ze nieco uhra...jak typicke

Reagovat
HOST*tnt

Jo takže podle tebe je asi lepší hrát se dvěmi obránci a dostat desítku co? Ty musíš být asi pěkný knedlík

Reagovat
HOST*Alois

Je to prostě čoula

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.rapidupload.com/download.php?file=dl&filepath=378

má to asi 40 mb a délka záznamu je cca 7 min.Užijte si

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

jj není zač.Přidám ještě jeden odkaz

http://realmadridfans.net/videos.htm

jsou tady góly Realu, nevím jestli pudou všechny ztáhnout, nějak sem neměl čas to vyzkoušet.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je naprosto exkluzivní stránečka Doporučuji, pokud ještě někdo náhodou neviděl, gól Carlose proti Tenerife

Reagovat
smazaný uživatel

Žiadna Barca, žiaden Juventus alebo AC Milan či Bayern.Finále snov bude CHELSEA - REAL MADRID.

Reagovat
smazaný uživatel

A v tom ses probudil...

Reagovat
Xavi

Reagovat
HOST*yarda

Jak dostaneme Juve (a to se může stát dost dobře už v osmifinále) tak zas jedem jak namydlený

Reagovat
Mr.Jindros

Já vás ale nechci... protože to by snad nebylo možný aby sme vás zase vykopli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu věř,že by jsme je zase udělali!!!

Reagovat
HOST*paja

tak to jste jste dost naivní.....

Reagovat
Mr.Jindros

Radši někoho jiného.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele