SOUHRN LM: 2. KOLO, STŘEDA

28.09.2006, 00:23
Komentáře a souhrny
Chelsea zásluhou Drogbova hattricku vyhrála v Sofii a vede skupinu, Barcelona totiž až v závěru zachraňovala remízu v Brémách. Inter doma nečekaně podlehl Bayernu, Eindhoven veze všechny body z Bordeaux, Liverpool přestřílel Galatasaray, Valencia zdolala AS Čím, dva zápasy na východě, Spartak - Sporting a Šachtar - Olympiakos skončily dělbou bodů.

V Sofii se na historicky první utkání Ligy mistrů přišel podívat pochopitelně plný dům a viděl duel, v němž sice domácí Levski drželo s favorizovanou Chelsea krok co do počtu střeleckých pokusů a také v držení míče, ale selhalo v efektivitě. Zatímco v dresu hostí se hattrickem blýskl Didier Drogba, navíc trefil ještě břevno a Ballack přidal tyč, za Levski jen v závěru zkorigoval Ognjanov. Barcelona jela do Brém také jako favorit, ale docela se trápila, ne a ne si vypracovat vážnější šanci a po přestávce navíc přišly dvě pohromy. Nejprve Puyol vlastním gólem poslal domácí do vedení a pak si Samuel Eto'o poranil koleno a musel střídat. Barca mohla několikrát znovu kapitulovat, ale nakonec dokázala srovnat, po narážečce s Dekem zařídil bod Messi.

Skupina B má po dvou kolech poměrně překvapivou podobu. Že se bude v popředí držet Bayern Mnichov, to se dalo čekat, ale že poslední bude Inter, navíc bez jediné vstřelené branky, na to by asi mnoho lidí nevsázelo. Na dno milánský tým odsoudil domácí nepovedený zápas právě s Bayernem. Jinak vyrovnaný souboj rozhodla zřejmě nedisciplinovanost fotbalistů nerazzurri, v 58. minutě se totiž po druhé žluté poroučel Ibrahimovič a pět minut před konecm jej po úderu loktem do tváře soupeře následoval Grosso. To už Bayern vedl 1:0, v 81. minutě se šťastně trefil Pizarro, v nastavení pak ještě po chybě domácích přidal druhou branku Podolski. V Moskvě se utkání Spartaku se Sportingem kvůli časovému posunu předehrávalo už v půl sedmé našeho času a na umělé trávě, poprvé v historii Ligy mistrů, měli navrch domácí. Měli řadu šancí, vedli po brance Bojarinceva, ale Sportig z jedné z mála šancí dokázal vyrovnat a remízu pak udržel až do konce.

Skupina C byla po prvním kole bez branek a s tím se rozhodli něco udělat hlavně hráči Liverpoolu. Už během čtvrt hodiny totiž vedli nad Galatasaray 2:0 po gólech Crouche a Luise Garcíi. Třetí gól pak sedm minut po přestávce přidal krásným akrobatickým volejem opět Crouch a zdálo se být rozhodnuto. Hosté se však vzepřeli a ani ne za 15 minut to bylo jen o gól, na 2:3 z pohledu hostí snížil střídající Ümit Karan. Pohledný zápas nakonec Liverpool dotáhl do vítězného konce a ujal se vedení ve skupině. Druhé je PSV Eindhoven, které sice na hřišti Bordeaux určitě nebylo lepším týmem, spíš naopak, ale dokázalo využít jednu z mála šancí. O nejtěsnějším vítězství nizozemského mistra rozhodl po pěkné kombinaci na jeden dotek Fin Mika Väyrynen.

Ve skupině D byl lákavějším zápasem rozhodně souboj dvou tříbodových týmů, Valencie s AS Řím. Oba ve svých prvních zápasech nasázeli soupeřům po čtyřech gólech a střeleckou chuť si přinesli i do vzájemného měření sil. Po půlhodině hry totiž Valencia vedla 2:1 - nejprve skóre otevřel důraznou dorážkou Angulo, pak srovnal z penalty čerstvý třicátník Francesco Totti a vedení na stranu domácích vrátil přesnou trefou k tyči David Villa. Na skóre už se do konce nic nezměnilo, domácí "netopýři" získali cenné tři body a přiblížili se postupu. V druhém utkání měl Šachtar Doněck navrch nad řeckým Olympiakosem, ale přesto dvakrát prohrával. V obou případech dokázal brzy srovnat, na vítězný gól už se nezmohl a souboj tak skončil remízou, po níž mají oba týmy na kontě jeden bod.


Skupina A

Tabulka:
1. Chelsea FC22005:16
2. FC Barcelona21106:14
3. Werder Brémy20111:31
4. Levski Sofia20021:80



Skupina B

Tabulka:
1. Bayern Mnichov22006:06
2. Sporting Lisabon21102:14
3. Spartak Moskva20111:51
4. Inter Milán20020:30



Skupina C

Tabulka:
1. Liverpool FC21103:24
2. PSV Eindhoven21101:04
3. Galatasaray SK20112:31
4. Girondins Bordeaux20110:11



Skupina D

Tabulka:
1. Valencia CF22006:36
2. AS Řím21015:23
3. Olympiakos Pireus20114:61
4. Šachtar Doněck20112:61




Autor: Petr Starý

Komentáře (72)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Internazionale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zmlkni, korupčníkomile!

Reagovat
Shevchenko

by sis zasloužil pár facek!

Reagovat
HOST*

Myslím, že ne! Ty by si zasloužilo například AC!

To je poprvé, co jsem se postavil za fanouška Realu - to je se mnou už v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

tomu ver

Reagovat
Shevchenko

ubožáku

Reagovat
smazaný uživatel

jakozto fanda realu souhlasim

ale real na tom taky neni ponekud ruzove a to rikam ze sem fanda realu

Reagovat
smazaný uživatel

Inter jde překvapivě ještě níž. Bayernu jsem moc šancí nedával a...

Reagovat
Shevchenko

Inter Ten Crouch to je BOREC, Měří dva metry a váží jen něco přes 70 kilo a dokáže se takhle položit do míče! PARÁDA! Drogba taky fantazie, s Eto'em bych je dal do dvacítky nejlepších hráčů světa

Reagovat
Mr.Jindros

Včera komentátor říkal, že váží 84 kg... to by bylo na jeho výšku celkem málo, ale víc než bych do něj řekl. Možná jsem se přeslechl.

Reagovat
HOST*klasik

tos nepřeslech, svěcenej říkal 84, ale má něco přes 70, je to kost a kuze, ale hraje dobre...

Reagovat
Shevchenko

Na Galaxii říkali 69 a Svěcenej či kdo říkal 84, ale já víc věřím Galaxii

Reagovat
smazaný uživatel

jako mozu byt informacie take odlisne? To si nevedia zistit?

Reagovat
exmafie

Je to tak, že přibral, měl 69kg, teď má 75

Reagovat
exmafie

Tak ještě oprava, na oficiálních stránkách Liverpoolu je opravdu uvedeno okolo 84 kg...

Reagovat
HOST*Real

Crouch má 84 kilo, můžete se podívat na stránky Liverpoolu tam je to napsaný...

Reagovat
smazaný uživatel

zato sheva posledni dobou nic moc

Reagovat
Shevchenko

sheva je pako! Nemel odchazet, ted nejsme schopni dát gol, muj sen na dalsi sezonu: utok: CROUCH-DROGBA

Reagovat
smazaný uživatel

Crouch paráda, Drogba je letos zatím nezastavitelný. Co jsem měl chvílemi a pak ze sestřihu možnost vidět Inter, tak to byla fakt bída. Ze všech včerejších zápasů se mi asi nejvíc líbil Live proti Galatasarayi.

Reagovat
exmafie

to byl docela nudnej zápas, přál jsem si remízu, páč Inter i Bayern jsou mí oblíbenci, ale Němci vyhráli zaslouženě, Inter byl fakt tragickej, pochybuju že bavoři hráli na 100%... Jinak opět nepřekvapil Ibrahimovič, já si nemůžu pomoct, ale mně připadá, že tam je jen na ozdobu, ještě jsem ho nikdy neviděl zahrát na výbornou, asi mi to dělá schválně Škoda že čt2 nedávala Liverpool, mohlo to být asi zajímavý, ale pánbůh zaplať aspoň za to, že LM nevysílaj jen na čt4... Docela se mi začíná líbit Crouch, Drogba je hustej, to se musí nechat... Jinak, už někdo víte jak to vypadá s Eťákem??? Barca haluzáři, ale akce krásná, to jo, no a Werder taky haluzáři, ať žije Puyol

Reagovat
smazaný uživatel

Inter je tragedie!

Reagovat
smazaný uživatel

Inter ne,ale Ibrahimovič je tragédie.

Reagovat
sansiro

Mancini by měl rezignovat a do Interu by měla přijít osobnost, která je tam dá do latě.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovejch už do Interu přišlo... Spíš by měl jít do hajzlu Morrati, k tomu prodat Realu za čtyřicítku Adriana, Stankoviče posadit na lavku, protože formu z Lazia už nenajde, Figo to má už taky za sebou...

Jinak Ota Černej zase "nezklamal" - takovej instink na výběr nejdebilnějšího zápasu nemá snad nikdo na světě, aspoň že to jde sosnout z archivu.

Reagovat
sansiro

Mancini je na ně mladý. Stankovič měl minulý rok formu. Ty nákupy jsou hrozné, neuvážené.

Reagovat
HOST*ital

Abych se Oty zastal.Hrál německý mistr s italským !Obě mužstva vedou svoji soutěž a u obou padá docela dost gólů(Bayern 2,2 a Inter 3,75 na zápas).Navíc Brémy dávali minule a Barcu s Chelsea budou dávat určitě,takže to by dávali jenom jednu skupinu.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi se zbláznil, Adrianova současná cena je tak 8...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to beru.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezbláznil, já jenom narážel na ty spekulace zpřed asi 1-2 let...

Reagovat
smazaný uživatel

adriana si nechte v milane

Reagovat
smazaný uživatel

Mancici po sezone Inter opusta...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som videl uz aj druhy polcas. Po inkasovanom gole to bolo o nieco lepsie. Za cely zapas sme si vytvorili minimalne

3-4 dobre golove prilezitosti. V prvom polcase Ronaldinho po prihravke Deca a Etoo po prihravke Ronaldinha, v druhom polcase Messi po vlastnej akcii a potom dal este i gol. Bremy mali hlavicku Kloseho a Borowskeho neprijemnu strelu. Urcite som na nieco zabudol.

Thuram, Iniesta, Sylvinho i Messi hrali slusne.

Celkovo sa mi vykon tymu moc nepacil, ale bod z ihriska neprijemnych Brem neni az tak zly. Urcite sa da o co opriet, i ked niekto by si mal urcite vstupit do svedomia. Vid Ronaldinho.

Skoda Samuela, to je snad to najhorsie z tohto zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Ronaldinho nič nehrá a nedarí sa? Nehovoril to tu náhodou už niekto?

Reagovat
smazaný uživatel

Vazquezi, dokazali sme zrovnat bez vyrazneho pricinenia Ronaldinha, takze si vcelku mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Po inkasovanom gole, ked sme zacali makat, to rozhodne vyzeralo daleko lepsie. Ronaldinho ma na tom vsak velice malu zasluhu, takze tie tvoje pripomienky su naozak k smiechu.

Reagovat
HOST*xx

lenze ste nevyhrali a ten vykon bol ubohy a stale plati pravidlo, ze ked nie je, alebo nehra Ronaldinho, Barcelona je na ihrisku ovela slabsia a poda ovela horsi vykon Ale aj tak ma tesi, ze si s vasou obranou robili hraci Werderu co chceli, predtym aj Valencia a Sevilla esteze nie je ten Zambrotta v Reale.

Messi s vynimkou jednej peknej individualnej akcie /nemyslim golovu/, prakticky stracal lopty a prehraval suboje s hracom, ktory tam drel a makal na Giulym, takze marna slava.

A tiez si myslim, ze keby Schaaf dlho neotalal so striedanim a posle do hry obrancu, abo def. zaloznika, tak ten gol by ste nedali. Tesi ma, ze Barcelona proti silnejsiemu superovi opat herne i vysledkovo zlyhala a nevyhrala.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas trocha naivny a hlupy pohlad na futbal. Snad z toho raz vyrasties. Uz sa to tu riesilo mnohokrat a ak si to doteraz nepochopil, tak si zajdi do archivu a precitaj si to znova. Verim v tvoje schopnosti, do konca kalendarneho roka to iste zvladnes.

Skor si myslim, ze nevies ani co v Barcelone kritizovat, tak sa chytas naprostych nezmyslov.

Finale Ligy Majstrov, MS 2006, ci samotny vcerajsi zapas, kde ked zacal makat cely tym, tak to bolo daleko lepsie, to len potvrdzuju. To nehovorim o niektorych nevyraznych vykonoch Ronaldinha v minulej sezone v minulej sezone, kde sme to zvladli a zapase rozhodovali ini hraci.

Kazdopadne zmena hry je vidiet aj pri (ne)forme Messiho, Deca, Etooa, Xaviho, atd.. Skus trocha lepsi argument.

Mam naozaj radost z toho, ze aj ked Barcelona nehra optimalne a Ronaldinho tiez, dokaze strelit gol a inkasuje "len" "nahodny" vlastenec. Cistych sanci sme mali viac.

Reagovat
HOST*xx

stacilo si pozriet cely zapas od zaciatku do konca a bolo to nevyrazne. Cele muzstvo bolo nevyrazne, nielen Ronaldinho. Prehravali osobne suboje, praveze vacsie sance na gol mal Werder. Barcelone sa da mnoho vycitat, lebo proti silnejsim ako je Celta Vigo jej to jednoducho nejde a to hovorim aj o Decovi, Eto ovi, Giulym a o katastrofalnych krajoch a nevyraznom a spomalenom Puyolovi nehovoriac. Navyse ste prisli o Eto oa na pekne dlhy cas a ako tak vidim, tak Eidur 0 bodov, Saviola je uz len tien toho, co byval. Barcelona este v tejto sezone nic velke neukazala, ani herne, ani vysledkovo proti superom, ktori su viac, ako nadpriemer a to mi daju za pravdu viaceri

Reagovat
smazaný uživatel

"stale plati pravidlo, ze ked nie je, alebo nehra Ronaldinho, Barcelona je na ihrisku ovela slabsia a poda ovela horsi vykon"

To uz som ti vyvratil. Vsetko co pises je uplne zbytocne, pretoze po inkasovanom gole sme zacali hrat ovela lepsie. Ronaldinho na tom mal malu zasluhu, takze je jasne, ze ta tvoja veta je naozaj dost mimo. Barcelona je schopna aj bez neho.

To co sa mi snazit teraz vnucovat uz len dokazuje nedostatok argumentov.

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže si nič nevyvrátil umelče. Tá veta platí a môžeš sa hrať na múdreho, koľko chceš. Ak je náš pohľad na futbal naivní, tak ten tvoj je značne obmedzený.

Reagovat
smazaný uživatel

Vayzquezi, ked nemas argument, tak radsej ani nepis. Ja som svoje argumenty dal, zatial ste ich nevyvratili. Ja som tiez vase nezmysli vyvratil hned. Najlepsie na tom je , ako sa tu ide hadat niekto, kto tu pisal clanok o chemii muzstva.

Reagovat
smazaný uživatel

no, pravdu máš v tom, že s tebou sa hádať neoplatí. A ja sa ani nehádam, ale zaujímavé je, že keď má niekto iný názor ako ty tak automaticky nerozumie futbalu, trepe nezmysly a pod. Ty máš názor taký aký máš a ja ti nehovorím, že si naivka alebo že nevieš nič o futbale. Navyše je to myslené v globále , ale to by si ako samozvaný znalec mal pochopiť sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa opieram o argumenty. Ty sa opieras len o svoje nezmysli. Daj poriadny argument, na ktory nenajdem protiargument a uznam.

Finale Ligy Majstrov rozhodovali iny hraci. V stredu akonahle zacal makat cely tym, tak sme Bremy prevysili a potvrdili sme to i golom. Ronaldinho vsak na tom mal naozaj malu zasluhu. Na Ms 2006 bol Ronaldinho, bol tam aj Kaka, boli tam aj ine hviezdy v reprezentacii Brazilie. Vyhoreli. Preco ? To uz narazam na tu tvoju chemiu tymu. Mohol by som menovat aj dalsie zapase, kde rozhodovali ini hraci, kedy sa Ronaldinhovi nedarilo.

Je evidentne, ze dokazeme rozhodovat aj tazke zapase bez Ronaldinhovho hviezdneho vykonu. Forma inych hracov, presink, premienanie sanci, individualne chyby, obcas i stastie.

Pokial nemas argument, tak radsej naozaj nepis. Pokial si nevidel v com bol rozdiel hry Barcelony pred a po gole proti Werderu a vnucujes tu Ronaldinha, tak sa nemame o com bavit. Srdce, bojovnost, priamociarost, chut. Ziadny Ronaldinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja budem písať, kedy sa mi zachce.

Samozrejme, nedá sa to brať prísne presne, ale treba uznať, že pokým doteraz sa mužstvo dosť spoliehalo práve na Ronaldinha, teraz si musí zvykať na situácie, kedy on nie je líder tímu, lebo sa mu zrovna moc nedarí a hrať viac " sebazodpovedne". A nie vždy to ide.

A rominho , poprosím ťa, nechaj si tie tvoje hodnotenia, kto ako rozumie futbalu za širákom, tu sa bavíme väčšinou laicky, takže nemudruj o tom, kto sa vyzná a nevyzná vo futbale. Alebo sa chceš baviť prísne odborne? načo by tu bola taká diskusia? Takže sa trošku kroť, dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho sice je mozno nas najlepsi hrac, ale neni rozhodne jediny hrac, ktory dokaze rozhodovat lahke i takze zapase. Potvrdilo sa to uz viackrat a kto to doteraz nevidi , tak nemam sa s nim naozaj o com bavit.

Jasne to bolo vidiet v stredu, kde rozdiel hry pred a po gole nebol rozhodne vplyvom Ronaldinhovej hry, pretoze ten hral cely zapas zle. Staci len otvorit oci a pochopit to.

My tych tahunov mame v tyme viac a ked sa nedari jednemu, potiahne to dalsi. Ked sa dari vsetkym, je to "dokonale". Preco tu niektori nezmyselne vnucuju len Ronaldinhovo meno, nepochopim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja konkrétne to myslím cez dlhodobejší čas, rozumieš. Remizovali ste s Valenciou, predtým prehrali so Sevillou, teraz ledva zachránili remízu s Brémami - to sa vám po minulý rok nestávalo - v takom krátkom čase toľko stratených bodov. A ja si myslím práve to, čo si teraz naznačil, že je teraz / okrem teda iných dôvodov, že napr. nikto nevyhráva večne a pod. / obdobie, kedy sa možno trochu pomení hierarchia v mužstve. Ale možno sa mýlim. Každopádne som rád, že sa vám teraz moc výsledkovo nedarí, resp. že ste neni takí dominantní ako minulý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom sme tu ale my nerozpravali. To len xx zacal nieco vnucovat, ked mu dosli argumenty.

Minuly rok sme v prvych 7 zapasoch vyhrali len 2 a la ligy sme vyhrali suverennym sposobom, takze asi tak.

Je jasne, ze nic netrva vecne, ale precoby to muselo byt zrovna tento rok ? Tym je stale relativne mlady, vacsina hracov sa pohybuje v okoli idealneho veku, ci uz mierne za, alebo stale este pred.

Reagovat
exmafie

Jeden velice známej gól, možná už sem někdo ten odkaz dával, ale ten komentář stojí za to, tak si pusťte zvuk naplno http://www.youtube. com/watch?v=8hb907ef03g&mode=related&search=zidane - před com je mezera, abych neroztahoval stránku

Reagovat
smazaný uživatel

To prostě jednodušše nemá chybu...až mi z toho běhá mráz po zádech...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten borec se jmenuje Manolo, komentuje pro Radio Madrid.

Reagovat
exmafie

Jo, čekal jsem něco podobnýho, na komentátora rádia barcelona to moc nevypadalo

Reagovat
smazaný uživatel

"La madre que te parió!"

Reagovat
exmafie

No, tak teď jsem hned chytřejší

Reagovat
smazaný uživatel

To byl jeden z výkřiků šíleného komentátora, který opožděně blahopřál Zidanově matce k porodu...

Reagovat
exmafie

Reagovat
HOST*klasik

Mancini musit jit ven, na inter nema ani nahodou, ten ibračůrák to je takovej zmrd, nevim proč sme ho kupovali, ten je na hřišti naprosto zbytecnej...Další hráč za těžky prachy a uplne na hovno...figa na ofenzivniho záložníka?? to je zlej sen...a že tam nema koho dát, to uz je problem manciniho, kdyz nechal pustit pizzara do AS a Verona zpatky do Argentiny...tam nemame temer zadnyho tvorivyho hrace...zanetti na pravyho založníka??? To je jedinej hrac interu, kterej trošku bojuje a hraje týmově, ale technicky nic moc...takže zpět s nim na beka...pryc figo,cordoba,ibračúrák,stankovic a prodat adriana-u tho se mi zda, že už nikdy nebude hrat v interu dobře...crespovi je 32-další hrac do budoucnosti-morrati ten tym sklada opravdu velice velice dobře...Jenže je otázka koho místo Manciniho?????TAkovejch skvelejch treneru tam bylo(Lippi,Cúper atd.) a mikdo s nima nc nedokázal...Myslim, že bude chyba v Morattim...

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo reci pred sezonou o strasnej ofenzivnej sile

Reagovat
smazaný uživatel

Dva centre - dva góly ... nohou

Reagovat
exmafie

Co Crouch, od něj se ty góly čekaj, ale ten turek co tam dvakrát skóroval, to jsem koukal

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že jsem to neviděl

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Inter hrál opravdu tragicky, bez srdíčka, bez kreativity, bez mozku, bez umu... naopak mě Bayern mile překvapil, viděl jsem co hráli proti Spartaku a to byla fotbalová bída, i když vyhráli 4:0... i v Bundeslize hrají tužku... tentokrát se mi ovšem moc líbili. fotbal zvládnutý po taktické stránce, s trpělivostí a s přehledem odehráli 3/4 zápasu.Tak se má hrát venku. Jednotlivce nemá cenu hodnotit... zvítězil team

Hodnocení (školní stupnicí): Inter4,5-Bayern2,5

Jinak mě nadchl Crouch, vůbec to musel být celkově hezký zápas. Barcu jsem bohužel zaspal, Chelsea suverénně Drogba je superattacker!!!

Ze zápasu Saprtak-Sporting mě nepřekvapilo neproměňování šancí Spartaku, jak říkám měl jsem jich možnost párkrát vidět a co oni dokážou spálit Zaujala mě gymnastika Naniho

Eindhoven získal moc důležité body, naopak Bordeaux fatálně ztratilo

Valencia-AS musel být atraktivní zápas, i nesm¨rně kvalitní. padly hezké goly

Doněck s Olympiakosem ztratil, vyšla mi remízka, super hrál Castillo

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.elmundodeportivo.es/20060928/

NOTICIA234558838.html

Nieeeeeeeeeeeeee.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.elmundodeportivo.es/20060928/

NOTICIA234558838.html

Nieeeeeeeeeeeeee.

Reagovat
smazaný uživatel

5 měsíců?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát na jarní El Clásico (11.3.), společně s naším drakem...

Reagovat
Shevchenko

Bůh dal asi šanci Saviolovi

Reagovat
smazaný uživatel

Boh ma pekne nasral.

Reagovat
smazaný uživatel

tak teraz som zvedavy, kdo bude za Barcu strielat goly.Giuly to sam nezvladne

Reagovat
HOST*

vono se to nějak podá

Reagovat
exmafie

Nerouhej se

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele