SOUHRN EVROPSKÉ KVALIFIKACE

12.10.2005, 20:11, aktualizováno 12.10.2005, 22:45
Aktuality
Češi v pohodě vyhráli ve Finsku a dostali se tak zpět před Rumunsko na druhé místo, což znamená vstupenku do listopadové baráže. O historický postup se poperou i Slováci, kteří se do baráže dostali po domácí bezbrankové remíze s Ruskem. Přímý postup si dnes vybojovali Srbsko a Černá Hora, Francie a Švédsko, baráž si kromě Česka a Slovenska zajistili Turecko, Švýcarsko a Španělsko.


Skupina 1


Finsko - Česko   0:3
Branky:   6. Tomáš Jun, 51. Tomáš Rosický, 58. Marek Heinz

Čeští reprezentanti to dokázali! Ve značně oslabené sestavě bez větších potíží vyhráli ve Finsku a mohou se tak těšit na páteční los baráže. Dobrý kurs nabrali svěřenci Karla Brücknera hned na začátku, kdy se po vysunutí od Šmicra trefil Tomáš Jun. Po přestávce vítězství pojistili krásnými ranami zdálky Tomáš Rosický a Marek Heinz. Až pak začali Finové kousat, v největší šanci trefil Kuivasto břevno, ani tak však Petr Čech neměl moc práce. Dobrý výkon mohl v závěru korunovat Polák, ale jeho dělovka orazítkovala břevno.


Andorra - Arménie   0:3
Branky:  39. Oscar Sonejee (vl.), 52. Aram Hakobjan, 62. Ara Hakobjan

Andorra má za sebou nejúspěšnější kvalifikaci ve své historii, dokázala nasbírat svých prvních pět bodů a před posledním utkáním byla šestá, před Arménií. S tou se o předposlední místo utkala v přímém souboji. Celý první poločas Andořané lepšího soupeře drželi v bezpečné vzdálenosti od své branky, před přestávkou ale přišlo smolných pět minut. Ve 39. minutě si Oscar Sonejee dal vlastní gól a o chvilku později byl za plivnutí na soupeře vyloučen Ildefons Lima.

Vítězství Arménie ve druhé půli zpečetili bratři Hakobjanové, v 52. minutě se po rohovém kopu trefil Aram a deset minut po něm předvedl parádní akci Ara, který se míče zmocnil na hranici vápna zády k brance, obešel dva obránce a poslal míč do horního růžku.


Nizozemsko - Makedonie   0:0

Nizozemci své fanoušky sice potěšili postupem na světový šampionát, ale určitě ne výsledkem posledního zápasu. V Makedonii remizovali 2:2 a naplno nebodovali ani doma, když s outsiderem hráli bez branek.

Na první velkou šanci si museli počkat až do 37. minuty, kdy van Persie mířil do boční sítě. Po hodině hry odvedl dobrou práci van Nistelrooy, donutil gólmana Milosevskiho k chybě, ale střela van Bronckhorsta do prázdné branky nedoputovala, na čáře ji zastavil jeden z obránců. Poslední příležitost zajistit domácím vítězství měl dvanáct minut před koncem Sneijder, z přímého kopu však trefil jen břevno.

Nizozemci zůstali neporaženi, jako jediná je obrala o body právě Makedonie. Gólman Oranjes Edwin van der Sar už rok nedostal gól, v reprezentaci udržel devětkrát za sebou čisté konto. Navíc dnes vyrovnal rekord Franka de Boera v počtu startů - odchytal už 105 zápasů.


Tabulka:
1. Nizozemsko12102027:332
2. Česko1290335:1227
3. Rumunsko1281320:1025
4. Finsko1251621:1916
5. Makedonie1223711:249
6. Arménie122199:257
7. Andorra121294:345



Skupina 2


Albánie - Turecko   0:1
Branka:  57. Tümer Metin

Turecko potřebovalo k potvrzení účasti v baráži výhru v Albánii a po brance Tümera Metina se jí dočkalo. Turci tak eliminovali snahu Dánů i mistrů Evropy Řeků, kterým vítězství nebylo nic platné. Před zápasem se dočkal vyznamenání domácí gólman Strakosha, který odehrál za svoji vlast 76 utkání. Albánci byli v první půli nebezpečnější, dvě šance měl Erjon Bogdani, ale hostující gólman Volkan Demirel vždy včas zasáhl, branku nedal ani albánský kapitán Igly Tare.

Po přestávce bylo lepší Turecko a Tümer trefil po hodině hry rozhodující gól, když překonal střelou z kraje pokutového území brankáře Eliona Liku. Albánii nepomohly k vyrovnání ani čerstvé síly Jupiho a Muratiho, Turci skončili v tabulce dva body za vítěznou Ukrajinou.


Řecko - Gruzie   1:0
Branka:  17. Dimitrios Papadopoulos

Evropští šampióni z Řecka doma hostili Gruzii, šance na postup do baráže byly pro Řeky minimální, muselo by totiž zaváhat Turecko a Dánsko.

První šanci zápasu měli domácí hráči, Salpingidis svou hlavičku nasměroval vedle. V 17. minutě se domácí poprvé radovali – Seitaridis svou přihrávkou našel Papadopoulose a ten se hlavou nemýlil. Gruzie mohla vyrovnat, Kobiashvili ale nasměroval svůj lob pouze do tyče, neúspěšný byl i Kaladze, který z malé vzdálenosti střílel pouze do řeckého brankáře Nikopolidise. Řekové si jednobrankové vedení nakonec pohlídali, ale po vítězství Turecka v Albánii a Dánska v Kazachstánu mužstvo s Peloponéského poloostrova obsadilo až čtvrté místo, což je pro úřadujícího mistra Evropy jistě velkým zklamáním.


Kazachstán - Dánsko   1:2
Branky:  86. Aleksandr Kučma - 46. Michael Gravgaard, 49. Jon Dahl Tomasson

Dánsko cestovalo do Kazachstánu s jednoznačným cílem - zvítězit. Ale ani v případě výhry by neměli Dánové nic jisté, museli by navíc totiž počítat s tím, že Turecko ztratí body v Albánii.

Dánové začali s plněním úkolu až ve druhém poločase. Krátce po návratu z šaten poslal hosty do vedení Gravgaard, za další tři minuty zvyšoval už na 2:0 hlavou dánský kanonýr Tomasson. V 86. minutě snížil na 1:2 z pohledu domácích Kuchma, další branky již nepadly, ale i přes vítězství Dánům zůstaly oči pro pláč. Turci totiž v Albánii vyhráli, a tak Dánsku unikla i účast v baráži.


Tabulka:
1. Ukrajina1274118:725
2. Turecko1265123:923
3. Dánsko1264224:1222
4. Řecko1263315:921
5. Albánie1241711:2013
6. Gruzie1224614:2510
7. Kazachstán1201116:291



Skupina 3


Lucembursko - Estonsko   0:2
Branky:  7. Andres Oper, 79. Andres Oper (pen.)

Dvaatřicátou prohru v řadě v kvalifikaci na světový šampionát připravili Lucemburčanům Estonci. Přestože se domácí snažili hrát aktivně, už v 7. minutě inkasovali z první střely zápasu v podání Opera. Sympatický výkon ale domácím nestačil na víc, než na nevyužité šance Colletta a Lewecka. Estonci byli o poznání nebezpečnější, nejvíc byl vidět jejich nejlepší hráč Andres Oper. Ve druhé půli nejdříve nastřelil tyč, z pokutového kopu se však už nemýlil. Penaltu odpískal rozhodčí Dereli v 79. minutě Reiterovi za ruku ve velkém vápně a Oper pojistil výhru. Estonci se díky třem bodům posunuli v třetí kvalifikační skupině na čtvrté místo před Lotyšsko.


Portugalsko - Lotyšsko   3:0
Branky:  19. Pedro Pauleta, 21. Pedro Pauleta, 85. Hugo Viana

Po nepřesvědčivé výhře nad Lichtenštejnskem se Portugalcům tentokrát střelecky dařilo o mnoho lépe a zápas proti Lotyšsku se stal jednoznačnou záležitostí. V hlavní roli byl Pedro Pauleta, který díky dvěma brankám dosáhl na hranici dvaačtyřiceti branek v reprezentačním dresu, čímž předstihl legendárního Eusebia. Na první zásah mu nahrál Maniche, druhý pro Pauletu připravil Figo. Obě branky dělilo na přelomu druhé a třetí desetiminutovky pouhých pět minut. Výhru, k velké radosti zaplněného stadiónu v Aveiru, ještě pět minut před koncem pečetil třetím gólem Viana. Svěřenci trenéra Scolariho tříbrankovou výhrou završili povedenou kvalifikaci na mistrovství světa, kde si díky prvnímu místu určitě zahrají.


Slovensko - Rusko   0:0

Diváci privítali hráčov pri nástupe na hraciu plochu pekným choreom s páskami, ktoré vhodili na ihrisko, a transparentmi vo farbe slovenskej vlajky. Najdôležitejší zápas kvalifikácie, a aj histórie slovenského futbalu sa mohol začať.

Úvod zápasu patril Rusom který mali viac z hry, ich akcie mali presnosť, zlyhávala iba finálna fáza. Neskôr sa hra vyrovnala a do šancí sa vďaka Hodúrovi a Vittekovi dostávali aj Slováci. Ruský fanúšikovia zaujali nešporovým správaním, keď hodili na ihrisko svetlice. Obe mužstvá predviedli výborný futbal s viacerými gólovými príležitostiami.

Druhý polčas začali Slováci výborne, keď sa dostávali do gólovych příležitostí vďaka perfektnej hre po krídlach, ale hlavičkované lopty končili zväčša nad bránou. Veľkú šancu na zmenu skóre mal aj Hodúr ktorý však vystrelil iba do brankára, a ukončil tak svoje vystúpenie, keďže ho vystriedal Hološko.

Po týchto momentech sa podařilo Rusom upokojiť situáciu, a po strele ktorá však skončila v bočnej sieti mohli aj vyhrávať. Nad všetkými šancami vynikla Vittekova strel po zemi, ktorú ruský brankár vytlačil mimo. V posledných minútach sa Slováci stiahli, Rusi si vytvorili územnú prevahu, ale gól mohol ešte padnúť na druhej strane keď po úniku Hološko strielal iba vedľa pravej žrde.

Slovensko nakonec uhralo s Ruskom remízu a teši sa z historického postupu do baráže, kde dostane atraktívneho, ale ťažkého súpera.


Tabulka:
1. Portugalsko1293035:530
2. Slovensko1265124:823
3. Rusko1265123:1223
4. Estonsko1252516:1717
5. Lotyšsko1243518:2115
6. Lichtenštejnsko1222813:238
7. Lucembursko1200125:480



Skupina 4


Francie - Kypr   4:0
Branky:  29. Zinedine Zidane, 31. Sylvain Wiltord, 43. Vikash Dhorasoo, 84. Ludovic Giuly

Francie k jistotě postupu potřebovala porazit Kypr a zároveň doufat, že Švýcarsko nebude naplno bodovat v Irsku. Francie po přesvědčivém výkonu porazila Kypr 4:0 a díky ztrátě Švýcarska si může balit kufry do Německa. Švýcaři jdou do nevyzpytatelné baráže.

Domácí věděli, že jde o hodně, a tak se do Kypru pustili s velkým nasazením. Ve druhé minutě vyslal na Morphise střelu ze čtyřiceti metrů Zidane, ta na malém vápně skočila a Kypřan mohl být rád, že míč vyrazil nad břevno. V páté minutě zahrával Zidane rohový kop z levé strany, míč poslal Govouovi přesně na volej a Morhis byl přinucen předvést své umění v plné parádě. Ve 25. minutě zasadil Francii ránu Vieira, který pro zranění musel opustit hřiště, nahradil ho Diarra. Přišla však 29. minuta a první gól favorita. Sagnol z pravé strany poslal přesný centr na Zidaneho, ten elegantně zpracoval míč na prsa a poprvé překonal Morphise - 1:0. Hned za dvě minuty Cissé vybídl exkluzivní přihrávkou mezi dva kyperské obránce ke skórování Wiltorda, ten jeho nabídkou nepohrdl - 2:0. Ve 44. minutě se v nahrávače proměnil Wiltord, přistrčil míč na Dhorasa a ten technickou střelou s pomocí tyče zvýšil na 3:0, tím také uzavřel první poločas.

Druhá půle se nesla ve znamení několika promarněných šancí Djibrila Cissého. Až v 84. minutě stanovil konečný výsledek Giuly, kterému nesobecky přihrál výborně hrající Zidane a Francouz ve službách Barcelony počtvrté dopravil míč za Morphisova záda.

Do konce se už nic zajímavého nestalo a ve Francii naplno propukla euforie z postupu na finálový turnaj MS 2006.


Irsko - Švýcarsko   0:0

Irové a Švýcaři hráli o všechno - domácím jen výhra dávala jistotu baráže, hostům k baráži stačila remíza, ale v případě vítězství mohli postupovat přímo.

První velkou šanci zápasu si vypracovali hosté, ve 31. minutě po Degenově centru hlavičkoval Frei, ale z malého vápna místo odkryté branky trefil jen vnější stranu tyče. Irové sice bojovali, šance však stále počítali Švýcaři, ve druhé půli Frei nejprve netrefil dobrý Magninův centr a poté přinutil k parádnímu zákroku Givena. Irové si první a poslední střelu na branku připsali až v závěru, kdy Reidův pokus vytáhl nad břevno Zuberbühler.

Irští fotbalisté si během zápasu několikrát stěžovali na výroky německého sudího Markuse Merka. Ten hned ve druhé minutě neposoudil jako penaltový střet Magnina s Robbie Keanem, i v několika dalších případech byl k hostům shovívavější. Žádné protesty však už nic nezmění na tom, že Švýcaři jdou do baráže a Irsko si účast na mistrovství světa nezopakuje.


Tabulka:
1. Francie1055014:220
2. Švýcarsko1046018:718
3. Izrael1046015:1018
4. Irsko1045112:517
5. Kypr101188:204
6. Faerské ostrovy100194:271



Skupina 5


Itálie - Moldavsko   2:1
Branky:  70. Christian Vieri, 85. Alberto Gilardino - 75. Alexandr Gatcan

Itálie si postup zajistila už v sobotu, utkání s Moldávií dohrávala už jen z povinnosti. Nakonec získala očekávané tři body, i když jí to bojovný protivník vůbec neusnadnil.

Domácí nastoupili v obměněné sestavě, ta sice byla hodně ofenzivně laděná, ale proti Moldavanům, kteří přijeli bránit, to Italové neměli snadné. Sedmkrát během první půle se dostali do ofsajdu, zbytek šancí pochytal gólman Pascenco. Poradil si se střelami De Rossiho a Iaquinty, Vieri sice dal gól, když poslal do sítě míč odražený od břevna po Del Pierově přímém kopu, ale stál v ofsajdu. Gólman De Sanctis na druhé straně se zapotil jen při pěkné střele Covaliuce.

Po změně stran si De Sanctis poradil s pokusem nejlepšího střelce hostů Rogaciova, Pascenco vychytal Iaquintu a Del Piera. V 70. minutě byl však krátký na střelu Vieriho, jehož pěknou přihrávkou vyslal Del Piero. Italové ovšem nevedli dlouho, za pět minut prudkou ranou zpoza vápna srovnal Gatcan. Zasloužené vítězství přiklepl Italům pět minut před koncem Gilardino, když zužitkoval chybu soupeřovy obrany.


Bělorusko - Norsko   0:1
Branka:  71. Thorstein Helstad


Slovinsko - Skotsko   0:3
Branky:  4. Darren Fletcher, 47. James McFadden, 84. Paul Hartley



Tabulka:
1. Itálie1072117:823
2. Norsko1053212:718
3. Skotsko103439:713
4. Slovinsko1033410:1312
5. Bělorusko1024412:1410
6. Moldavsko101275:165



Skupina 6


Anglie - Polsko   2:1
Branky:  44. Michael Owen, 80. Frank Lampard - 45. Tomasz Frankowski

Přestože měly oba týmy postup zajištěn, stále bylo o co hrát. O prvenství ve skupině, o body do žebříčku FIFA a tedy o nasazení v příštích kvalifikacích, v neposlední řadě i o čest. A i když tabulce šesté skupiny dlouho vévodili Poláci, nakonec je papírově silnější Angličané předstihli.

Domácí soupeře zatlačili hned v úvodu, po pěti minutách se gólman Boruc vytáhl proti přímému kopu Franka Lamparda. Stálý tlak se vyplatil krátce před přestávkou, kdy Coleovu střelu tečoval do sítě Michael Owen. Vyrovnal tak rekordní bilanci Garyho Linekera, který nastřílel 22 branek v soutěžních reprezentačních zápasech. Poláci však hned odpověděli, Sobolewskiho centr zužitkoval ranou z voleje Frankowski.

I po změně stran byli domácí lepší a nakonec se dočkali zaslouženého vítězství. V 64. minutě sice nebyl Coleův gól uznán pro ofsajd a později Owenův pokus zastavil Boruc, ale deset minut před koncem Frank Lampard po pěkné kombinaci s Owenem a Colem rozhodl o konečném výsledku 2:1.


Rakousko - Severní Irsko   2:0
Branky:  44. Rene Aufhauser, 90. Rene Aufhauser


Wales - Ázerbájdžán   2:0
Branky:  3. Ryan Giggs, 51. Ryan Giggs



Tabulka:
1. Anglie1081117:525
2. Polsko1080227:924
3. Rakousko1043315:1215
4. Severní Irsko1023510:189
5. Wales1022610:158
6. Ázerbájdžán100371:213



Skupina 7


San Marino - Španělsko   0:6
Branky:  1. Guerrero Antonio Lopez, 10. Fernando Torres, 30. Ramos Sergio, 49. Ramos Sergio, 76. Fernando Torres (pen.), 88. Fernando Torres

Španělé si sice s chutí zastříleli na hřišti San Marina, ale k přímému postupu jim to nestačilo a o postup na světový šampionát se budou muset poprat v baráži. Hrozí jim, že budou poprvé od roku 1974 chybět.

K pohodovému vítězství, které vzhledem k výsledku utkání v Srbsku ani nebylo nutné, hosté vykročili velmi rychle. Uběhlo totiž jen 53 vteřin, když po levém křídle utekl Antonio Lopez a z úhlu propálil gólmana Gasperoniho. Za deset minut přidal druhou branku Fernando Torres, když potrestal zaváhání Bacciocchiho. Španělé byli při chuti, zdálo se, že pět gólů, které by potřebovali k přímému postupu v případě remízy mezi Srbskem s Bosnou, nastřílí ještě během první půle. Padl však už jen jeden, po půlhodině hry zaznamenal po rohovém kopu a zmatku ve vápně svůj první reprezentační gól Sergio Ramos.

Ani po přestávce hostům nechyběl hlad po gólech, hned za tři minuty se hlavou trefil opět Ramos. Pátá branka byla na spadnutí, ale koncovka po dlouhou dobu selhávala. Až v 76. minutě musela pomoci penalta nařízená za faul Nanniho na Torrese, kterou sám postižený proměnil. Útočník Atlétika Madrid ještě zkompletoval hattrick, když se trefil po přihrávce Baraji, ani to však nebylo Španělům nic platné a na cestě do Německa je čekají ještě dva zápasy.


Srbsko a Černá Hora - Bosna a Hercegovina   1:0
Branka:  5. Mateja Kežman


Litva - Belgie   1:1
Branky:  38. Olivier Deschacht (vl.) - 17. Karel Geraerts



Tabulka:
1. Srbsko a Černá Hora1064016:122
2. Španělsko1055019:320
3. Bosna a Hercegovina1044212:916
4. Belgie1033416:1112
5. Litva102448:910
6. San Marino1000102:400



Skupina 8


Maďarsko - Chorvatsko   0:0

Chorvaté si postup na MS zajistili již dříve, svou cestu završili bezbrankovou remízou v Maďarsku, která jim zajistila první místo. Zápas přinesl minimum šancí, břevna na obou stranách, ale žádné góly. První šanci měl po centru Tudora Balaban, ale jeho přízemní střelu gólman Király kryl, poté trefil z trestného kopu brankovou konstrukci Balaban, na druhé straně nevyzrál na Butinu domácí Baranyos. Balabana vychytal Király i po změně stran, následoval pokus Maďara Hajnala, ale ten hostující branku netrefil. Domácí tak zůstali na čtvrtém místě konečné tabulky.


Švédsko - Island   3:1
Branky:  30. Zlatan Ibrahimovič, 42. Henrik Larsson, 90. Kim Kallstrom - 25. Kari Arnason

Švédové měli postup do baráže po prohře Čechů s Nizozemskem téměř jistý, když jim stačilo s Islandem neprohrát o hodně gólů, ale neponechali nic náhodě a potěšili své fanoušky vítězstvím. I když prohrávali poté, co se střelou z 30 metrů trefil islandský Arnason. Zlatan Ibrahimovič však takřka vzápětí vyrovnal, když využil chyby Helgasona a prostřelil gólmana Arasona.

Švédové převzali iniciativu a výsledkem byl vedoucí gól Larssona. Toho poslal dopředu skvělým pasem Ibrahimovič a domácí ostrostřelec lobem přehodil gólmana hostí. Skandinávci dominovali i druhé půli, ale další branku dali až v poslední minutě. Allback nacentroval na Kallstroma a ten završil skóre na 3:1.


Malta - Bulharsko   1:1
Branky:  77. Etienne Barbara - 67. Chavdar Yankov



Tabulka:
1. Chorvatsko1073021:524
2. Švédsko1080230:424
3. Bulharsko1043317:1715
4. Maďarsko1042413:1414
5. Island1011814:274
6. Malta100374:323



Autor: Petr Starý

Komentáře (121)

Přidat komentář
HOST*Mustafa

Tak tady vidime recky zazrak, mistri Evropy a skonci 4. ve skupine...

Reagovat
smazaný uživatel

řecký zázrak neexistuje, neexistoval, ale jejich výkony na Euru bych neviděl černobíle (jako špatné)

Reagovat
Shevchenko

?

Reagovat
HOST*Ianakopoulos

Prostě tato kvalifikace pro Řeky špatně začala i zkončila. Je to obrovská škoda pro celé MS.

Reagovat
HOST*Mustafa

Velika skoda, mohli sme se dockat dalsi prehlidky utocne smrste a dalsiho triumfu reckych bohu...

Reagovat
HOST*Luk

Reagovat
Shevchenko

to je VTIP?? 12.10.2005 bude fotbalový svátek. Konečně se nebudem dívat na ten fotbalový HNUS ...

Reagovat
HOST*Ianakopoulos

No hlavně, že tam budou namyšlené primadony ze Španělska. Těch už se nemůžu fakticky dočkat... Vivat Greece. Snad příště.

Reagovat
smazaný uživatel

Furt lepší namyšlení hráči, kteří hrajou fotbal, než namyšlení Řekové, kteří ho jak známo nehrajou...

Reagovat
HOST*Ianakopoulos

No Řekové, ale zrovna moc namyšlení nejsou narozdíl od jiných ... Řekové vyhráli EURo a Španělé ?? ...

No jo Španělé hrajou fotbal "výtečně" a už léta to dokazujou svými "obrovskými úspěchy" na mezinárodním poli že? - odborníku.

Reagovat
smazaný uživatel

me pripravili o sedm stovek :(

Reagovat
sansiro

me rusi

Reagovat
HOST*marrty

Dal jsem 8 zápasů,všechno vyšlo jen ti ... holandští to zdrbali.7 litrů v pr...

Reagovat
Shevchenko

KUA... Tak to jsem trefil v tiplize jsem dal San M.-Španělsko 0:6 a co to?-5 b..

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to tak, že najprijatelnejší súper pre nás do baráže sú bohužiaľ Češi Cez ostatných asi ťažko postúpime..

Reagovat
smazaný uživatel

no to by som nepovedal, ved cesi su tam pravdepodobne druhy najlepsi tym... radsej by som prijal svajciarov

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci ti brát iluze, ale můžete hrát pouze z někým z trojice: Turecko, Španělsko a Česko - to jsou nasazené týmy (podle žebříčku FIFA Coca Cola Ranking. Švýcaři, Noři nebo Slováci čekají na nás!

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom turkov... aj ked teraz maju fazonu, ale aj tak si nemyslim, ze su silnejsi ako cesi

Reagovat
smazaný uživatel

Tu nejde o kvalitu, pôjde o emócie.

Reagovat
HOST*lardin

Kde máme toho tipéra? Tuším, že se jmenoval Dr. Kyslík. Ten co z těch Finů udělal skoro mistry evropy a oni hráli těžkou kulovku. Byli zralí na 10. Doktor včera opět potvrdil jaký je fotbalový analfabet a že fotbalu lautr nerozumí. Utekli mu i ti Slováci - prostě "král sáskařů".

Reagovat
smazaný uživatel

Tak než se tady s tebou začne hádat, tak se ho chci trochu zastat a říct, že já jsem s výhrou taky moc nepočítal. Jenže to jsem nevěděl, v jaké okleštěné sestavě domácí nastoupí. Pasanen nehrál, Tihinen nehrál, Saarinen se hned zranil - tj. 3/4 obrany pryč, Litmanen zraněn, nejlepší hráč Forsell nepochopitelně na lavičce a nebezpečný Eremenko byl vyřazen z kádru. Dělali jsme ze sebe chudáčky, přitom Finové řešili mnohem víc problémů. Neměli šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Očividně se na to vysrali, důležití hráči nenastoupili, hráči co nastoupili, jako třeba Hipyia (nidky nezjistím, jak se píše) si zahráli přátelák.

To, že se tady po záapse přijdeš vysmívat za špatný tip, ukazuje na mírné psychické problémy

Reagovat
HOST*lardin

No tak to jsem přesně čekal - že to svedeš na to, že se na to vykašlali nebo, že byli zraněni. Místo abys uznal, že jsme jim pomalu nepůjčili balon a ač v oslabené sestavě, tak bylo důležité dát jim jenom gol. Mohlo to být klidně 7:2 pro nás ... ale ty prostě řekneš, že se na to Finové ...

Nesměju se ti za špatný tip, ale spíše tomu jak jsi ty outsidery, kteří celou tudle kvalifikaci odehráli v úlumu pasuješ do role favoritů proti našim. No a potom se ještě musím tomu jak si šlapeš po jazyku. Před zápasem jsi tvrdil, že nás porazí nebo remíza a teď, že se na to vykašlali. hmmm. Jsi asi těžký případ.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde jsem je nevynášel do nebe, jen jse, říkal, že naši jsou momentálně opravdu velmi špatní.

Netušil jsem, že se na to tak fini vyserou, kdyby ne, bylo by to zase jiné, neříkám, že bychom nevyhráli, ale...

Ale já to tady s tebou nebudu řešit, hned po zápase jsem tady řekl, ež mi tip nevyšel, jak vidíš, tak se tady k tomu nidko jiný krom tebe nevracel, prostě mi tip nevyšel a tím to končí, nikdo jiný nemá zapotřebí posilovat si své ego vysmíváním se po zápase, ale ani tě neznám, na stránkách reagujaš skoro poprvé, takže tě beru s nadhledem

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bys třeba navštívil diskuze k zápasů Realu a barcy, tak by si viděl desítky nevyšlých tipů takřak u každého přispěvatele, ale případ, že by tam někdo přišel a začal se po zápase tak vysmívat, jsem ještě nezažil.

Reagovat
HOST*lardin

Já tu byl už před zápasem, očekával jsem, že naši vyhrajou ale nic jsem nepsal. Jenom mě překvapilo jak jsi skálopevně věděl, že naši na MS už nejedou a ve Finsku to bude max. remíza a to když se naši budou mooc snažit, nebo tak nějak jsi to psal tuším Jinak ti nevyšli ani ti Slováci tuším. A ten Real vs. barca to je tvoje oblíbené téma všiml jsem si Prosímtě až budeš příště tipovat tak to tu zase napiš, já si vsadím pravý opak a není možné abych nebyl do měsíce v balíku Díky za tipy.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, všimni si, že jsi jediný, co takhle na špatný tip zareagoval a zkus si asi sám pro sebe říct proč.

Téma uzavřeno.

Reagovat
HOST*lardin

Už jsem to pochopil - protože nikomu nestojíš za to aby se s tebou bavil. Asi je to tak nejlepší. Přesto díky dobře jsem se pobavil. Téma uzavřeno

Reagovat
smazaný uživatel

No pokdu to vidíš takhle, pak je ovšem na zamyšlenou, proč tobě za to stojím.

Výsledek si nenapsal a přidješ po zápase machrovat, opravdu hrdina-

Reagovat
HOST*lardin

Chvíli mi trvalo než jsem to pochopil - soráč (ještě neznám zdejší poměry). Diskuze ukončena.

Reagovat
smazaný uživatel

No to jsem si všiml, že to tady moc neznáš

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*yarda

Huf, jsem si docela oddychl... Junovi se OMLOUVÁM, nejmíň jeden zápas si výraz "kopyto" u jeho osoby škrtám V zápase se mi samozřejmě moc líbil Rosický a celkem i Mareš. Jinak nic moc Heinz (ač dal gól) a Rozehnal (neměl by hrát tak zakřiknutě)... No a do baráže bych si celkem přál Slovensko. Za prvé hrajou podobně jako my a navíc by byla záruka VELMI zajímavé debaty Švýcaři ani Norové nám mám pocit stylem hry moc nesednou...

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám právě celkem strach z Norů Ve Švédsku jsme prohráli, s Dánama nám nevyšla minulá kvalifikace, kdybysme začínali u nich, tak nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sme dvaja na súboj Cze-SVK. Musí to tak vyjsť, taká šanca na takýto zápas už sa možno nenaskytne.

Reagovat
smazaný uživatel

Když Pánbůh dá, tak se snad klíčové opory uzdraví

ČECH - GRYGERA BOLF (JIRÁNEK) UJFALUŠI JANKULOVSKI - POBORSKÝ ROSICKÝ GALÁSEK ŠMICER - LOKVENC BAROŠ. Určitě bych povolal i Mareše (na úkor Pospěcha), v nominaci by neměli chybět Polák, Jarolím, Jarošík, Skácel a Heinz.

Reagovat
sansiro

To už by mohlo být o něčem jiném. Myslím, že ať už dopadne los jakkoliv, tak máme velkou šanci se konečně probojovat na MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Vím,že se budu opakovat,ale jedno jméno ti tam chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím o dvou jménech, ale Šmicer je ve formě (snad se zase nezraní ) a Lokvenc hrál v kvalifikaci velmi dobře, takže je snad nahradí

Reagovat
HOST*Senior

Ten,kdo sestavil ten kádr hráčů, fotbalu rozumí!!! Je to OK !

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chceme něco uhrát na MS,tak musíme porazit kohokoli z téhle trojce.Škoda,že nemůžeme potkat ty Španěly,to by bylo super.

Reagovat
sansiro

Reagovat
HOST*yarda

Oni Slováci budou stačit

Reagovat
HOST*Radek Stromský

Já bych si taky přál ESP. Myslím, že na ně máme... Vždyť jsme toho dokázali daleko více než oni.

Reagovat
HOST*yarda

Cha, mně to ještě nedá... Konečně se ukázalo, jak je to s Řekama

Reagovat
HOST*Ianakopoulos

Prostě nám závidíš, že jsme dokázali vyhrát EURo. Tak nám teď přeješ všechno nejhorší. To je trapné

Reagovat
HOST*yarda

Já mám Řeky i Řecko rád a to nijak nezastírám, ale prostě nemám rád styl jejich hry v současnosti a nedávné minulosti. Fotbal mám rád koukací, ne účelový... Nikomu nic špatného nepřeju, od toho jsou tu jiní...

Reagovat
HOST*yarda

Do baráže jde z pátého místa Uruguay, která vyhrála gólem Recoby nad Argentinou. Bylo by asi škoda, kdyby Uruguyaci s Forlánem, Garcíou či právě Recobou MS nehráli. Ještě vyhrát nad Austrálií...

Brazílie - Venezuela 3-0 (Adriano, Ronaldo, R.Carlos (přímý kop)), Brazílie vyhrála jihoamerickou kvalifikaci Snad nezůstane jen u toho...

Reagovat
HOST*paja

to taky doufám. ten gol Ronalda byl super.

Reagovat
Shevchenko

Z Evroské kval. zatím postoupilo 10+1(Německo) týmů. Z J. Ameriky postoupily 4 týmy(Brazílie,Argentina,Paraguay a Equador) a Uruguay jde do baráže s Oceánii(Austrálie). Ze S. Ameriky postoupily zatím 3 týmy(Mexiko,USA a Kostarika) a Trinidat a Tobago jde do baráže s Asii(Bahrain). Z Asie už zmiňovaný Bahrain hraje baráž a přímo postoupily 4 týmy(Korea,Japonsko,S. Arabie a Irán). Z evropské baráže postoupí nasazené týmy(ČR,Španělsko a Turecko). Z baráže AFC/CONCACAF postoupí Trinidat a T., když 2x porazí Bahrain. Z baráže CONMEBOL/OFC si netroufnu říct, kdo postoupí(Austrálie,Uruguay), ale mohlo by to skončit až na penalty.

Reagovat
HOST*yarda

Ševčenko, Ševčenko, znalosti fotbalo OK, ale znalosti psaní... Začnu (pamatuj, je to pro tvé dobro): Shrnutí, Ekvádor, Trinidad, Bahrajn)

Ale Bahrajn nebo Trinidad na MS, to je síla

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

u toho "zhrnutí" a "Trinidat" jsem se pomátl ale Equador a Bahrain jsou anglicky...

Reagovat
HOST*yarda

Nominace na hráče FIFA za rok 2005:

Adriano, Ballack, Beckham, Buffon, Cafú, Cristiano Ronaldo,

Deco, Drogba, Essien, Eto'o, Gerrard, Henry, Ibrahimovic,

Kaká, Lampard, Maldini, Nedved, Nesta, Okocha, Raúl,

Riquelme, Robben, Roberto Carlos, Robinho, Ronaldinho,

Ronaldo, Rooney, Shevchenko, Van Nistelrooy, Zidane. No...

Reagovat
Shevchenko

Okocha? Kdo to je??

Reagovat
HOST*yarda

Jay Jay Okocha - Nigérie, taky nechápu... Asi aby Afričani neřvali

Reagovat
HOST*yarda

První řádek C.Ronaldo (těsně), druhý Gerrard (ale o prsa), třetí Lampard, čtvrtý Ronaldinho a pátý Shevchenko, a z nich si to netroufnu fakt tipnout... asi 45321, ale záleží, kdy se bude rozhodovat, ještě máme dva a půl měsíce...

Reagovat
smazaný uživatel

C. Ronaldo??? To si děláš prdel?

Reagovat
HOST*yarda

Váhal jsem mezi ním, Adrianem a Ballackem, pokud tě to zajímá a vyšlo mi to těsně pro CRonalda a to mám Adriana fakt rád... a Ballacka zase vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak C. Ronaldo úrovně těch dvou zatím ani zdaleka nedosahuje, ne?

Reagovat
HOST*yarda

Mít Adriano lepší sezónu, tak neváhám...

Reagovat
smazaný uživatel

1.Lampard (nejvyrovnanější forma, lídr vítěze Premier League)

2.Gerrard (kapitán vítěze LM, od dubna do srpna famózní)

3.Sheva (nejspolehlivější útočník, i když letos nic nevyhrál)

Reagovat
smazaný uživatel

No s Švou nesouhlasím, ale tak každýho věc. Můj žebříček asi nikho moc nepřekvapí:

1. Ronaldinho (i přes relativně slabý úvod do sezony)

2. Gerrard (normálně by to vyhrál, ale v lize to byl fakt propadák od Liverpoolu)

3. to fakt nevím, já tam nechci dát Lamparda, protože Chelsea je prostě hrozně silná i bez něho, ale asi mi nic jiného nezbyde. Takže Lampard.

Reagovat
smazaný uživatel

Já dávám Ronaldinha čtvrtého, aby se neřeklo, že mám madridské brýle Jen jsem nevěděl, koho pátého, tak jsem dal jenom tři. Sheva vlastně dovedl Ukrajinu na ms, což je jedno z největších překvapení evropské kvalifikace. Pátého bych dal asi Terryho, který tam z neznámého důvodu chybí

Reagovat
HOST*paja

jasně Ronaldinho....

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě kolik jmen se zmněnilo od nominace 2004...

Reagovat
HOST*jampadampa

Pojďme si rozebrat možné varianty losu.

postup na MS podle mě

1.) varianta Španělsko - Slovensko 88% vs. 12%

Turecko - Norsko 50% vs. 50%

ČR - Švýcarsko 65% vs. 35%

Jak znám Slováky, tak by proti Španělům nastoupili se zbytečným respektem a to by byl začátek konce. Myslím, že proti nám nebo Turkům mají daleko větší šance. Nory typuji na černého koně baráže. Turci už několikrát v kvalifikaci klopýtli a navíc se hraje až v půlce listopadu to už bude v Norsku pěkná klemra - jejich tradiční zbraň. Naši by si mohli se Švýcary poradit. Teda pokud uhlídají ty jejich protiútoky

2.) varianta Španělsko - Švýcarsko 75% vs. 25%

Turecko - Slovensko 57% vs. 43%

ČR - Norsko 54% vs. 46%

Španělé opět favoritem, ale už né tak horkým. Turci mi vycházejí jako nelepší soupeř pro Slováky. Naopak Norové jsou nejhorší soupeř vůbec a proto ty nízké procenta v náš prospěch.

3.) varianta Španělsko - Norsko 54% - 46%

Turecko - Švýcarsko 51% - 49%

ČR - Slovensko 64% - 36%

Pokud dostanou Španělé Nory tak mě vůbec nepřekvapí jestli je Norové vyřadí. Zřejmě je to jediné mužstvo které může ohrozit (z těch tří) postup Espe na MS. Turecko - Švyc. je úplně otevřený souboj - Švýcaři byli už tuším na dvou Eurech a ikdyž tam díru do světa neudělali, tak pozbírali zkušenosti. V neprospěch Slováků mluví fakt, že nemají tolik zkušeností jako naši, jinak by ten procentuální rozdíl tak velký nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

v minulé baráži si ESP s Norskem vytř......

Reagovat
HOST*jampadampa

v minulé baráži... Tobě to příjde dobrý soupeř?

Reagovat
HOST*jampadampa

To přece tak nemůžeš brát na minulém MS si zase s ESPe vytř ... pr... asiati a když s nima teď budou hrát tak neřeknu, že se to musí opakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to s těmi asiaty a vytření prdele ej zaprvé dost přehnané a za druhé si jistě pamatuješ, na dva neuznané regulerní goly španělů.

Reagovat
HOST*jampadampa

Na rozhodčího to nesváděj. Prostě to neuznal takže jako by ty goly vůbec nepadly. Faktem je, že postoupili šikmoočky a vyřadili ESP.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak místo toho, aby si uznal, že španělé dal dva naprosto regulerné goly a zasloužili si vyhrát,tak řekneš, že jakoby nepadly

Postoupili šikmoočky, ale je potřeba znát širší okolnosti.

Reagovat
HOST*jampadamapa

Naši taky dali podle mě regulérní gol proti Holanďanům a rozhodčí ho neuznal. Holand. jedou na MS přímo a my se ještě musíme bít o postup. Tohle je fakt a nadávat na rozhodčího mi prostě příjde k ničemu. No a to "zasloužili si vyhrát" na to se přece nehraje ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě, že se na to nehraje, já taky nikde nevyhalšuju, že španělé jsou v semifinále, nebo něco. Jen je prostě divné, zmiňovat tady to jak "minulém MS si zase s ESPe vytř ... pr... asiati", nikdo nepopírá, že v semifinále byli korejci, ale dva neuznané goly se prostě v úvahu brát musí a neházet to do autu, ja kto děláš ty.

PS: gol našich proti nizozemcům platit neměl, náš hráč stojící v ofsajdu blokoval obrácne nizozemců. Využívání ofsajdové pozice není jen o tom, zda se dotkneš míče, jak se tady stáel valná většina myslí

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě jestli neděláš náhodou rozhodčího,protože podobně zmatené čtení pravidel bez jakéhokoli kousku citu pro hru znám jen od nich.Ještě by mě teda zajímalo koho náš hráč blokoval a jak mu bránil ve hře, když ho balon přeletěl o pořádný kus.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké zmatené?

Zkusím to vysvětlit ještě jednou:

Hráč stojící v ofsajdovém postavení nesmí ŽÁDNÝM způsobem zasahovat do hry. To neznamená, že pokud se nedotkne míče, může si dělat co chce. Jestliže náš hráč stal v ofsajdu a blokoval bránícího nizozemce, tak je to ofsajd. Je naprosto irelevantní, jestli by to ten nizozemec stihl nebo jak byl od toho daleko.

Reagovat
HOST*jampadampa

Podle mě tam nikdo nikoho neblokoval. Bloky jsou ve volejbale, ale jak můžeš mluvit o blokování ve fotbale? V pokutovém je chumel hráčů jak rozhodčí podle tebe pozná kdo koho blokuje? To by musel rozhodčí písknout alespoň 40 ofsídů v každém zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak vidíš, tak to poznal. Z opakovaného záznamu to poznat šlo.

To "blokování" beru jen jako provokaci a slovíčkaření.

Reagovat
HOST*jampadampa

Divné, že má většina lidí opačný názor... Záznam jsem viděl několikrát ale nemůžu si pomoct ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě přijdedivné, že většina čechů říká, že to byl regulérní gol?

Reagovat
HOST*jampadampa

To už je teď stejně jedno, gol neplatil a my jdeme do baráže. A asi po zásluze když jsme oba zápasy s hol. prohráli a navíc dostali ještě v Rumunsku. Přesto si myslím, že jsme byli v tom zápase herně o něco lepší než Holanďani a kdybychom dali penaltu tak šli holanďani do kytek.

Pokud dostaneme Švýcary nebo Slováky tak si myslím, že postoupíme. Hlavně né ty Nory

Reagovat
HOST*jampadampa

Jenomže se k tomu vyjadřovali i ve Sportu a někdo říkal, že ten gol měl platit. Takže to není názor jen pár lidí a můj. Podle mě to rozhodčí mohl klidně pustit.

Chytáš mě za slovíčko co jsem se tím vytř. zadkem snažil říct jsem napsal výše. A korejce jsem nahradil Portugalci ať to lépe strávíš. - nebo tam můžu dosadit třeba Nigerii, ale to nebylo podstatou toho co jsem chtěl v ůvodu říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, rpčo to zas otáčíš na to nějaké mé symaptie ke španělům. ZA slovíčko tě nechytám, nelíbí se mi celá věta, protože připomínat tenhle zápas je dost zavádějící.

Reagovat
HOST*jampadampa

Vůbec nejde o ten konkrétní zápas. Prostě to, že někdo někoho jednou nebo dvakrát porazil nezaručuje, že ho porazí znovu. Viz původní reakce na Vincenta.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím samozřejmě souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

To co jsi napsal je blbost.Tohle byl jeden ze zápasů,který opravdu zkurvili rozhodčí.Na rozdíl třeba od zápasu Korea-Itálie, kde si to Italové přes nepřízeň rozhodčího prokoučovali sami.

Reagovat
HOST*jampadampa

Hele já netvrdím, že ty goly byly neregulérní. Jenom říkám, že je zbytečné brečet nad rozletým mlékem. Viděl jsem plno jiných neuznaných golu které byly regulérní ty snad ne? Ale aby se vám to lépe příjmalo tak ty šikmoočka nahradím třeba Portugalci na EURu 2004. Předmětem původní diskuze, ale bylo - alespoň já jsem chtěl říct Vazquezovi, že to že Esp natloukli jednou Norům neznamená zákonitě, že se to musí opakovat.

Reagovat
HOST*jampadmapa

Opravuji Vincentovi né Vazquezovi

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě v tom s tebou souhlasím.Pokud Španělé nedají rychle gól,budou nervózní a pokud soupeř bude hrát na tělo,nechají se znechutit kýmkoli.A pokud by je pískal někdo s anglickým stilem rozhodování je po nich.

Reagovat
HOST*jampadampa

No ještě tak zima. Může už sněžit - to moc kombinační hře neprospívá. Podle mě to může být pro ESP docela oříšek. No a jestli je předem odepíšou jak to udělal Vincent, tak už může být fakt po nich.

Reagovat
smazaný uživatel

O naše kluky španělské strach nemám. Rozhodčí bude zcela jistě dobře podchycen a nějaká ta penalta se určitě urodí

Reagovat
HOST*jampadampa

Chce to lahvinku kvalitního esp vína pro rozhodčího a tuzemák pro hráče ať v norsku nezmrznou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neodepsal jsem je jenom se divím jak po tom posledním výprasku může někdo psát že jim věří

Reagovat
HOST*

No to je stejnak už jedno. Slováci jsou pro ně z těch tří možných nejlepší soupeř. Tak na 96% postup espe.

Reagovat
HOST*jampadampa

zapoměl jsem podpis

Reagovat
HOST*Mustafa

Jen me udivuje to množství nováčků na příští rok. Myslim, že je to nový rekord. A jen to dokazuje, jak se fotbal vyrovnává, i když je to klišé, tak neco na tom je pravdy. Hlavne ta Afrika, to nečekal asi nikdo.Kamerun,Nigérie,JAR. To je jako kdyby v Evropě nepostoupilo trebas Itálie, Francie, Anglie. No ted uz jen aby postoupilo Česko a Slovensko a bude šampionát jak má byt.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci strašit, ale z těch afrických týmů nikdo díru do světa neudělá. Do čtvrtfinále určitě žádný nepostoupí, což je strašná škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Když si vzpomenu na Senegal na posledním MS, tak bych je zas tak neodsuzoval (i když je Senegal trochu někde jinde). Tak jako se dařilo doma Korejcům, bude příští rok MS patřit evropským týmům + samozřejmě bude míchat kartami na nejvyšších postech Brazílie, Argentině moc nevěřím. Černým koněm z mimoevropských mužstev by mohly být USA, i když je vůbec nemám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už nějaký ten rok čekám, kdy to Američanům konečně vyjde a rozdrtí celý svět. Fotbal tam jde nahoru, za chvíli budou mít takovou základnu a talenty, že se možná budeme divit. Ještě by potřebovali kvalitní trenéry, kteří tomu rozumí a nová fotbalová velmoc je na světě

Reagovat
smazaný uživatel

já taky

Reagovat
HOST*Bayern

Doufam,že si neměl rád ani CCCP.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc sa mi nepáči určité podceňovanie afrických a ázijských mužstiev od niektorých.Trochu mi to navodzuje typickú vlastnosť Európanov-nafúkanosť voči okolitému svetu.

Za prvé nikto z nás nevidel poriadne hrať trebárs Angolu, Bahrajn, Togo a pod.A za druhé sme asi zabudli, že Senegal alebo Kórea boli tiež outsideri.

Reagovat
HOST*yarda

Korea je tradiční účastník MS a na tom posledním byl jejich úspěch podpořen do značné míry rozhodčími ve čtvrtfinále se Španělskem... S ostatním souhlasím.

Reagovat
HOST*yarda

Tak a fasovat teplé spodní prádlo

Reagovat
smazaný uživatel

Norové jsou pro nás lepší než Švýcaři. Hlavně je výhoda, že začínáme u nich.

Reagovat
HOST*yarda

Aspoň že začínáme u nich...

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem o 2 vteřiny rychlejší

Reagovat
HOST*yarda

Pokud ti to zlepšilo náladu, jsem rád

Reagovat
smazaný uživatel

A já jsem rád, že jsi rád

Reagovat
HOST*jampadampa

To se nemělo stát. Španělé můžou slavit postup.

Reagovat
smazaný uživatel

Néééééééé

Tý vole, my máme Nory. To je hrůza .

já je fakt nechtěl. Nejtěžší z možnejch soupeřů . zase se na nás vybodlo štěstí

Takže: jsme asi favoriti, ale jen velmi velmi mírní

Zůstávám u šance asi 60 % na postup

Škoda jak sviňa. Já si fakt hrozně přál Slováky

Já bych do tý Bratislavy fakt vyrazil. Kurva drát bordely

Reagovat
HOST*yarda

Možná horší Švýcaři, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to psal jednou. Švýcaři jsou lepší fotbalově, ale Norové mají hrozně moc zkušeností a ty já považuju v baráži za nejdůležitější. Proto bych asi radši Švýcarsko. Ale nejradši bych Slováky

Reagovat
HOST*yarda

A Slováci mají Španěly, to bude pane diskuse

Reagovat
smazaný uživatel

není o čem , představuju si to nějak jako duel Barcelona vs. Púčov

Reagovat
smazaný uživatel

Ale taková sada to nebude. Zápas se nebude odehrávat v malém vápně, ale ve velkém

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky hrozná škoda. Ale zase uvidí v Bratislavě pěknej fuss a pár hvězd. Ale šance Slováků vidím tak na 5 - 10 %. Jediná šance pro ně je, že je španěláci podcení. Jsou to zvámí labilové.

Reagovat
smazaný uživatel

Diskuse nebude, lebo je to jasné: V novembri už bude zima, pripravíme hrboľaté ihrisko a ubytujeme ich v hoteli, kde sa nebude dať spať.Potom vyhráme 1:0 a sme tam.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele