Sneijder si po výhře v Maďarsku pochvaloval výkon ve druhé půli

12.09.2012, 17:16
Aktuality
Maďaři postupně jdou výkonnostně nahoru a za poslední roky udělali velký pokrok, rozdíl mezi nimi a těmi nejlepšími reprezentacemi je ovšem stále znatelný a další důkaz přišel včera. V Maďarsku hostovalo Nizozemsko, které si domů odvezlo výhru 4:1. Kapitána Oranjes Wesleyho Sneijdera potěšil především výkon po změně stran...

"Druhý poločas byl skvělý, hráli jsme skvěle pozičně a získávali všechny odražené míče. A byli jsme hodně nebezpeční na křídlech, kde operovali Lens a Narsingh. V první půli jsme hráli moc pomalu, měli jsme více využívat křídelních prostorů. To jsme učinili až po změně stran a díky tomu nakonec vyhráli 4:1. Moc mě těší to, jakého ducha tento tým má, hráči neváhají udělat krok navíc a hrajeme hodně kompaktně," pochvaluje si Sneijder.

Nizozemci si po výhře nad Tureckem připsali na své konto druhou výhru v kvalifikaci o MS 2014, včerejší duel přitom měl nečekaného hlavního hrdinu. Během rozcvičení si třísla poranil Arjen Robben, jehož v základní sestavě zastoupil Jeremain Lens. Ten následně hned v úvodu otevřel skóre, v 53. minutě zvyšoval na průběžných 3:1 a šestnáct minut před koncem připravil poslední trefu duelu Huntelaarovi.

"S trenérem jsme se bavili o standardních situacích a já pak udělal, co bylo třeba. A ten první gól mi dost pomohl, díky takovým věcem se vám vždy hraje lépe," hodnotil Lens.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OT: Podarilo sa niekomu z vas stiahnut fifu 13 demo z xboxlive? Mne to tam aj vyhodi (ale iba ked hladam) a potom mi to da len moznost sa kliknut k plnej verzii. Dopredu diky za pomoc

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
smazaný uživatel

Mě jo. Co ti dělá problém?

Reagovat
smazaný uživatel

z toho linku hore mi to neslo... klikol som na fifa 13 demo na live a ono ma to iba redirectlo a nevyhodilo mi to tam ani moznost stiahnutia, nechapem preco....

Reagovat
smazaný uživatel

radši jdu pryč odsad,takova ostuda 1-4

Reagovat
smazaný uživatel

Mi van sraci

Reagovat
smazaný uživatel

Nenávidím repre pauzy, nech už začnú ligy !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Milujem ich

Reagovat
smazaný uživatel

Madari tieto tazke zapasy doma nezvladaju, hura futbal (hnany divakmi) sice bavi divakov, ale vacsinou umieraju na prehnany entuziazmus. Jedine, ktorych dokazu pravidelne potrapit, su Svedi.

Reagovat
Filip12

Robben > World

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

ták určitě

Reagovat
cristiano.K.

pustte si goly na livesportu,tak diravou obranu nemá ani malta jako mají madaři

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele