Sneijder: O nové smlouvě jsem nikdy nepochyboval

05.10.2015, 21:46
Aktuality
Wesley Sneijder během uplynulého víkendu vyřešil otázku své další budoucnosti. Nizozemský záložník je hráčem Galatasaraye a tak by tomu mělo být i v nadcházejících letech, obě strany prodloužily smlouvu končící v červnu 2016 o další dva roky...

"Jsem opravdu šťastný a cítím se zde pohodlně. Moje žena miluje město i klub a narodí se nám zde dítě. O nové smlouvě jsem nikdy nepochyboval. Nejdůležitější ze všeho jsou pocity - jak se cítím já a co cítí vedení. Když jsou tyto dvě věci v pořádku, nebudou peníze nikdy žádným problémem," nechal se slyšet nizozemský reprezentant.

31letý Sneijder přišel do Istanbulu v lednu 2013 za sedm a půl milionu eur z Interu Milán a do této chvíle nastřílel 27 ligových branek. V následujících sezonách bude další góly slavit jako hráč a není vyloučeno, že si spoustu zásahů bude jednou vychutnávat z lavičky jako trenér Galatasaraye.

"Pro hráče je velmi důležitá stabilita, cítil jsem jí už v Ajaxu a cítím jí i v Galatasarayi. Zůstanu tady minimálně do roku 2018, kdy mi bude 34 let. A možná zůstanu ještě déle, ať už jako hráč, nebo jako trenér. Jednoho dne budu určitě trenérem, pro tuto chvíli ovšem na konec kariéry nemyslím. Jsem fit a cítím se skvěle," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda ho hajzla jedneho

Reagovat
juveforever

prečo Galatasaray je v Turecku pojem

Reagovat
smazaný uživatel

ještě nedávno byl mladík s pumelicí jak píča

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no škoda ,že to v evropě zapichnul tak brzo..Jo určitě je tam pár týmů gala,fene,besiktas,bursa...ale zbytek vesnice a prdele kdesi v asii...no nevím..

Reagovat
smazaný uživatel

možná si o tom Turecku něco najdi, než začneš vypouštět moudra

Reagovat
pratoriax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Turecko je v Asii ?

Reagovat
smazaný uživatel

asi 15% zeme je v Evrope no

Reagovat
Hector17

To je debil, se mohl vrátit do Ajaxu

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
icka

Nevim ...pripada mi, ze jak videl , ze nedostane zlaty mic ani za to co predvedl v Interu a za oranjes tak se na to vykaslal a Turecko mu staci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele