Snad to tak půjde i nadále, věří Ashley Young

24.07.2011, 22:21
Aktuality
První týdny v novém prostředí za sebou má Ashley Young. Anglický reprezentační záložník v létě přestoupil za šestnáct milionů liber z Aston Villy do Manchesteru United a dosavadní působení v klubu z Old Trafford si pochvaluje...

"Klub o mě projevil zájem z nějakého důvodu. Něco ve mně viděli, já tak budu i nadále pokračovat v tom, co jsem dělal do této chvíle. Za první dva zápasy na sebe mohu být pyšný a snad to tak půjde i nadále. Vždy jsem chtěl hrát Ligu mistrů a bojovat o titul. Už se nemohu dočkat dalších zápasů a začátku Premier League," prohlásil Young.

Youngovi úvod angažmá na Old Trafford ulehčila i přítomnost tří spoluhráčů z anglické reprezentace - Wayna Rooneyho, Michaela Carricka a Ria Ferdinanda. "Hraji s kamarády z reprezentace a to také pomůže. Jakmile naskočíte do týmu a začnete trénovat, ihned si všimnete, že všichni tady chtějí vyhrávat. Vás to pak nutí dělat totéž," říká.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (355)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele