Snad to tak půjde i nadále, říká před derby spokojený Benzema

18.03.2011, 19:56
Aktuality
Karim Benzema byl v letošní sezoně pod častou palbou kritiky, v posledních týdnech ale dal zapomenout na špatné výkony a gólově táhne Real Madrid. A francouzský útočník rozhodně nemá v úmyslu končit, další zářezy na pažbu by rád přidal v městském derby proti Atléticu...

Benzema dal letos už dvacet soutěžních branek a je druhým nejlepším střelcem Bílého baletu hned za Cristianem Ronaldem. Obrovské zlepšení je patrné při pohledu na jeho bilanci v Primera Division - zatímco do konce února dal jenom tři branky, v posledních třech zápasech se mezi střelce zapsat pokaždé hned dvakrát a velkou měrou přispěl k výhrám nad Malagou a především nad Santanderem a naposledy Herculesem. K tomu se trefil i v obou duelech osmifinále Ligy mistrů do sítě svého někdejšího zaměstnavatele z Lyonu.

"Měl jsem i trochu štěstí a spoluhráči mě zásobují spoustou přihrávek do gólových šancí. Psychicky a fyzicky jsem na tom dobře, nyní se chystám takto pokračovat a být zde úspěšný. Snad to tak půjde i nadále," řekl spokojený Benzema.

Real Madrid v tabulce španělské ligy ztrácí na vedoucí Barcelonu pět bodů a v závěru sezony má těžší los. Vše pro něj začne už o víkendu městským derby. "Chci hrát a dát gól. Směrem dopředu jsou hodně nebezpeční, ale na hřiště Atlética cestujeme kvůli tomu, abychom tento důležitý zápas vyhráli," prohlásil jasně Benzema.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (36)

Přidat komentář
RC

Karim borec

Reagovat
Kovi81

konecne se probouzi

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne

Reagovat
Masi

Reagovat
Robbie

konečně se mi zatím začíná líbit HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Jo je to borec necht se mu daří krom těch 4 zápasů s Barcou

Reagovat
Filipow

jakých čtyř zápasů s Barcelonou? počítáš i LM? Ty vole, já fandím Barce, ale nikdy bych nenapsal, že Barcelona už postoupila, hned po losu..

Reagovat
Tigerinho

tak jí asi fandíš málo

Reagovat
Filipow

Od 5 let (je mi 18), no jde o to, že s nemůžu někdy myslet, že takhle se hned postoupí..

Reagovat
Infi

Pravda, je to hodně ošidné, zrovna Šachťar je docela nepříjemný.

Reagovat
Al Capone

jsem hodně rád, že se mu daří, ale stejně jetšě mě uplně nepřesvědčil myslím si, že číslo jedna bude pořád Pipita

Reagovat
smazaný uživatel

bude, ale kdy se vrátí do své původní formy že?

Reagovat
Tigerinho

tak snad mu to vydrží...

Reagovat
Filip12

Nový Zidane

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

a to jsem myslel, že ty už mě ničím nemůžeš překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se v něm projevilo to co v něm je, jen se bojím o Gonzála ..

Reagovat
FC Porto FC
Reagovat
smazaný uživatel

Hniloba hnilobná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ragazzo d'oro

Jak vidí madridisti jeho zápasové vytížení po uzdravení Higuaína?

Reagovat
anonym

Je otázka v jaké se vrátí formě, ale řekl bych, že si můžou zahrát dost oba dva.

Reagovat
Infi

Teď se zase vystřílel tak na 5 zápasů.

Reagovat
Robbie

podle mě by Mou mohl hrát na dva utočníky protože Ade má zůstat takže Cassilas-Ramos-Pepe-Carvalho-Marcelo-Di Maria-Xabi-Ozil-C.Ronaldo-Benzema-Adebayor a Pipita by začínal první měsíce na lávce ale pochybuju že Mou bude hrát na jednoho DM

Reagovat
Kenneth

Adebayor musí v létě každopádně pryč!

Reagovat
Robbie

Ade řekl že udělá vše proto aby zůstal a za 15 M to není špatný kauf ale kam sním když tam jsou 5 TOP založníků počítám i Crise

Reagovat
Kokesh

Taky si jeho setrvání nepřeju, místo něho jsou lepší alternativy.

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robbie

jestli bude nechávat dva kvalitní utočníky na lávce tak necht jde Mou pryč jeho taktik už mám plný zuby HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš zase expert, kdyby hráli na dva útočníky a jeli o 10.-12. příčku - byl by jsi spokojen? Jose je král, narozdíl od tebe tomu rozumí - takže si ty bláboli strč do zadnice!

Reagovat
Robbie

proč by měli hrát o 10-12 místo kdyby hráli na 2 utočníky Mourinho žádný král není prokaučoval v Realu hodně zápasů první tak třeba z Levante ted nevím jestli hrál na jednoho ale mám dojem že ano bylo jasné že budou betonovat jen měl tam poslat třeba Moratu nebo Joselua určitě by oživili hru bylo zbytečné tam nechávat dva def založníky to samé na Almerii,Osasuně a La Coruně tam muselo vyhrát ted ty body chybí jenže je problém že on se drží svojí taktiky vždy a to je problém občas to změní ale málo třeba vystřídat Khediru za Adebayora či nějakého mladíka tam nasadit jenže toho se Mou bojí nebo když zkoušel hrát 4-6-0 kdo má nato koukat i když Benzema neměl formu tak měl tam dát Moratu/Joselu v utoku není co zkazit ty hoši nato mají jen jim musí dát šanci

Reagovat
smazaný uživatel

St. Iker - Obrana - Ozil, Xabi, Di Maria - Benzema, Higuain, Ronaldo

a přestřílet všechno co běhá po hřišti!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Xabi...

Reagovat
Kokesh

Šel hoooodně nahoru, ani sem v to nevěřil. Škoda, že je Pipita zatím zraněn - chtěl bych oba dva s formou vidět prát se o pozici útočníka. Třeba to vyjde příští rok.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele