Smolov vyhlíží zahraniční angažmá. Jsem připraven, hlásí útočník

20.12.2017, 12:59
Aktuality
Na své druhé zahraniční angažmá se chystá Fjodor Smolov. Sedmadvacetiletý ruský útočník patří FK Krasnodar a smlouvu má ještě na rok a půl, už delší dobu se o něho ovšem zajímají kluby z jiných zemí a fotbalista se chystá volání jednoho z nich vyslyšet...

Smolov za sebou má angažmá v Dinamu Moskva a hájil rovněž barvy Machačkaly a Uralu. Za hranice Ruska jednou již vyrazil, první polovinu sezony 2010/2011 strávil na hostování ve Feyenoordu a nevybojoval si místo v základní sestavě, když naskočil ke dvanácti duelům nizozemské ligy a na své konto si připsal jeden gól.

V probíhající sezoně ruské ligy se Smolov zatím trefil desetkrát, mezi jeho nápadníky patří například West Ham United.

"Ano, jsem připraven, chci to zkusit. Bude to nová výzva," říká o přestupu.

"Jsem zvědav na to, jak moc jsem vyzrál a změnil se v porovnání s dobou, kdy jsem hostoval ve Feyenoordu. Bude zajímavé opustit známé prostředí a vyzkoušet něco neznámého. Bude to něco, co úplně změní můj život," uvědomuje si ruský reprezentant závažnost nadcházejícího rozhodnutí.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

urcite ten moze byt pripraveny akurat tak na kazachstansku ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik zápasů jsi ho viděl hrát?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Hazard přijde do Realu, tak Asensio chce pryč, tohle by mělo především zajímat Arsenal

Reagovat
Josifek

To je docela nepříjemný prohlášení :/...

Reagovat
chytrejkluk

proti Spartě hrál pěkný hovno...

Reagovat
Seydou Doumbia

Na poměry Ruska rozhodně kvalitní útočník se solidním zakončením. Nejsem ale přesvědčený o tom že by mu měla sedět anglická liga. V německé by se ale prosadit mohl. Chtěl bych vidět zdější kritiky kolik x ho viděli hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom proti spartě, když krasnodar hrál 1. zapas po zimní pauze

Reagovat
smazaný uživatel

Proti španělům se toho vůbec nebál

https://www.youtube.com/watch?v=Q1G5H-3SGsk&feature=youtu.be

Reagovat
wishmaster

No to by bolo zaujímavé, od čias Arshavina či Pavlyuchenka si naozaj nespomínam na nejakého kvalitného ruského hráča v niektorej z najlepších líg sveta. Je pozoruhodné, ako sa v posledných rokoch aj kvalitní ruskí hráči držia v domácej lige. Samozrejme je to skvelé pre ligu alebo repre (i keď výsledký zbornej sú kadejaké). Myslím si však, že hráči ako Kokorin, Dzyuba či Akinfejev mali na viac ako na domácu súťaž, a ich výkonnostny rast zastavilo to, že neprestupili do kvalitnejšieho klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Dzagoev

Reagovat
wishmaster

určite aj on. Zo súčasných hráčov pôsobiacich mimo Ruska ma dodatočne napadá ešte Cheryshev, ale to je skôr výnimka potvrdzujúca pravidlo

Reagovat
smazaný uživatel

Dzyuba je vysoký poleno, ten díru do světa neudělá ..Ale na Kokorina je radost se dívat když ma formu, ten by se mohl někde ještě

uchytit. Dzagoev už to propásnul, hlavně ho brzdí častá zranění.. Spíš mě zajímá budoucnost bratrů Mirančuků , hlavně Alexeje a také Golovina. Snad neudělají stejnou chybu a nezůstanou doma..

Reagovat
chytrejkluk

Mostovoj, Karpin?

Reagovat
cetto

Na PL nemá. Možná ani ne tak kvalitou jako tím, že ruská liga ho na PL nedokáže připravit. Spíš bych ho viděl v nějakým průměrným týmu BL nebo SA, ale na to je zas moc drahej. Je to vlastně takový to ruský mikroprostředí. Věřím, že v té lize je pár hráčů, kteří by se dokázali prosadit v nějakých slabších klubech z TOP5 lig, ale pro ty slabší kluby jsou příliš drazí. A když už je někdo dokáže zaplatit, tak je to zase zpravidla na ty hráče moc velký sousto

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase blábol.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele