SMITH SE VRACÍ NA TRÁVNÍK

23.08.2006, 22:13
Aktuality
Útočník Manchesteru United Alan Smith, který ovšem v minulém ročníku nastupoval na pozici defenzivního záložníka, se po těžkém zranění vrací zpátky na trávník. Nastoupil za rezervu, během několika týdnů by měl být zcela fit.

Zranil se v únorovém zápase FA Cupu proti Liverpoolu, kde si zlomil nohu ve dvou místech. Po úspěšné rehabilitaci se vrátil na trávník v pondělí v souboji rezervy Manchesteru proti týmu Preston North End. Nastoupil v útoku po boku talentovaného Itala Giuseppe Rossiho a pomohl rezervě United k vítězství 7:2. Je to první krok k návratu do prvního týmu "Rudých ďáblů".

V úvahu připadá i možnost, že už ve víkendovém zápasu proti Watfordu by se mohl posadit na lavičku náhradníků, protože Sir Alex Ferguson nemůže použít potrestané hráče, jimiž jsou Wayne Rooney a Paul Scholes.

Hráč je šťastný z návratu, ale v žádném případě nechce nic uspěchat. "Přes léto jsem tvrdě pracoval, což bylo také mým cílem. Jsem rád, že mohu hrát v následujících týdnech za rezervu a věřím, že se poté dokážu probojovat zpět do prvního týmu.“

Hráč, který do Manchesteru přišel z Leedsu United, se také vyjádřil ke svému návratu. "V prvním poločase jsem se cítil dobře, ale po 15 minutách druhého poločasu už toho na mě bylo dost, takže jsem se raději nechal vystřídat.“

"Potřebuji ještě pár zápasů, abych se dostal do správného rytmu a hlavně, abych vydržel hrát celý zápas. Myslím, že moje hra byla v pořádku a jediné, co mi chybělo byla fyzická kondice, na které musím teď hodně zapracovat,“ dodal šťastný navrátilec.

Manažer United Sir Alex Ferguson před sezonou prohlásil, že po odchodu Ruuda van Nistelrooye do Realu Madrid by se měl Smith vrátit na pozici útočníka.

Autor: Michal Štěrovský

Komentáře (17)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
HOST*Milan

Vítej zpátky Alane!!!!!!!!

Reagovat
HOST*bettega

PÁNOVÉ POZOR, ALAN SMITH SE VRACÍ NA TRÁVNÍK.

Reagovat
HOST*ondroslav

neeee....to je fakt skoda..... kdyz se tam dostane ta sparta tak tam hraje kulovy ale alespon se tam dostane.....nikdo jinej na to temer nema ....liberci sem to za jejich vysledky v lize pral a veril ze to zkonci 1:1 ......skoda....letos bez sastopeni

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíš to kopírovat do každé diskuse, lidi si to přečtou....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Já jsem to tady písal, ač nerad, že CFC skončí jako Real Madrid. Samá hvězda, už to dávno není ta stará dobrá Chelsea. Jo prachy dokážou udělat z ničeho všechno. Ale měli rozpoznat kdy přestat

Reagovat
smazaný uživatel

A to ještě nehrál Ballack..

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

No však taky dobře... Ballack je dobrý, ale moc individualit škodí a vůbec ho nemám rád. Shevu naopak mám rád, ale taky ho nechci, because je pro mě symbolem AC. Boulahrouz je prase, S.W. Philips je skvělý, ale zbytečný... Duffa je škoda. Místo Shevy bych si nechal Crespa. Připadá mi to takové moc megalomanské. A navíc ten šmejd Mourinho, dobrý trenér, ale člověk? Kokot!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Mě udivuje posilování Santanderu a zároveň mě to děsí, jelikož s nima hrajeme první spiel. Tomas, Sobis a ještě někoho získali, myslím Rochu z Realu nebo někoho takového... obránce, záložník, útočník... posílení na každém postu. Snad nám Sobis nedá nějakého toho fíka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

to mi pověz... jak ti kokoti mohli sakra prohrát?

Reagovat
smazaný uživatel

neviem

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

To mě nasralo.. Ta Kodaň v závěru mě pěkně štvala, to jejich dlouhé rozehrávaní a s rozhodčím to nedělalo vůbec nic.. Je to škoda, nevidět v LM Ajax..Snad vyjde alespoň liga, už je na čase...

Reagovat
HOST*

Ajax mi posral tiket ..... ............................

Reagovat
HOST*ondroslav

chelsea je necekanej goooooool

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele