Smalling prodloužil smlouvu v Manchesterem United do léta 2019

21.04.2015, 17:01
Aktuality
Manchester United zatím úspěšně bojuje o návrat do Ligy mistrů, další důvod k radosti pak jeho fanouškům zavdal Chris Smalling. 25letý obránce bude i nadále hrát na Old Trafford, s vedením se dohodl na prodloužení kontraktu do června 2019...

"Chris se během mého krátkého působení v klubu hodně zlepšil. Stal se nedílnou součástí prvního týmu. Těší mě, že podepsal nový kontrakt," neskrývá radost manažer Louis van Gaal.

Red Devils koupili Smallinga před pěti lety za osm milionů eur z Fulhamu a hráč jim pomohl ke dvěma mistrovským titulům. Smalling si svůj debut připsal v srpnu 2010 v utkání o Community Shield proti Chelsea a do dnešního dne nastoupil ke 147 soutěžním zápasům, na svém kontě má rovněž šestnáct startů za anglickou reprezentaci.

"Jsem pyšný na to, že mohu hrát za tak skvělý klub. Pod manažerem Louisem van Gaalem jsme se hodně posunuli dopředu a hrajeme jako jeden tým. Jsme odhodláni vrátit se tam, kam patříme a znovu bojovat na té nejvyšší úrovni," říká Smalling.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (404)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele