Sluckij o odchodu ze Samary nepřemýšlí

22.09.2009, 20:36
Aktuality
Samara v loňské sezoně vyválčila místo v předkole nově vzniklé Evropské ligy a vysoké ambice měla i před letošní sezonou. Úvod klubu, v němž působí čeští legionáři Jan Koller a Jiří Jarošík, vyšel, poté se ovšem vše změnilo a od té doby se propadá tabulkou. Špatné výsledky ale zatím nebudou mít za následek odchod trenéra Leonida Sluckého...

Samara začala sezonu dobře a po deseti kolech mohla velmi reálně myslet na Ligu mistrů. Jenomže pak přišel zlom, vše odstartovala porážka na hřišti Těreku, od té doby Křídla Sovětů vyhrála jenom dvě utkání.

Ligovou formu si Samara přenesla i do pohárových soutěží. V Ruském poháru prohrála v Čeljabinsku, v předkole Evropské ligy nestačila na St. Patrick's a načala tak mizérii ruských klubů, z nichž se nakonec do základní skupiny nedokázal kvalifikovat ani jeden.

Samara je osm kol před koncem ruské nejvyšší soutěže na devátém místě a na první Rubin ztrácí 19 bodů. Blíže než k evropským pohárům má nyní k sestupu - na pátý Zenit ztrácí devět bodů, na předposlední Nalčik má k dobru bodů osm.

"V tuto chvíli odchod nezvažuji. Věci v lize nešly tak, jak se očekávalo, ale jsme odhodláni otočit vše v náš prospěch," hlásí jasně Leonid Sluckij.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neví někdo jestli je v nějakém příbuzenském vztahu s Irinou Sluckou ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi v příbuzenském vztahu s H.Duff

Reagovat
smazaný uživatel

co je H.Duff?

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím blbej pokus o vtip přijmeš moji omluvu?

Reagovat
smazaný uživatel

jasně kecko v pohodě

Reagovat
fantomas

Kdepak, ty to máš určitě podle pivíčka, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Saturn - Spartak a nejaký borec zo Spartaku s "mierne" pravicovými názormi :

http://www.youtube.com/watch?v=muVsPLGaqwo&feature=player_embedded

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele