Sluckého těší, že je CSKA ve hře. Sevilla chce přepsat historii

25.02.2010, 10:54
Aktuality
Sevilla včera udělala krok k přepsání klubové historie, čtvrtfinále Ligy mistrů ještě nikdy nehrála. Andaluský klub včera v prvním utkání letošního osmifinále remizoval na hřišti CSKA Moskva 1:1. Domácí kouč Leonid Sluckij byl rád, že se jeho tým vyrovnávací brankou udržel ve hře o postup.

V Lužnikách Sevilla vedla od pětadvacáté minuty díky Negredovi, domácí vyrovnali po hodině hry brankou Gonzalese. Remízový stav se už do konce zápasu nezměnil.

"Jsem rád, že jsme vyrovnali, ale mám smíšené pocity," uvedl kouč CSKA Leonid Sluckij. "Hráli jsme první soutěžní zápas roku, takže lidé byli hodně zvědaví, co předvedeme. Myslím, že to z naší strany nebylo špatné, i když v lepší pozici je před odvetou soupeř."

"Poměrně brzy jsme inkasovali gól, takže jsme museli tlačit. S výkonem jsem spokojen. Věřil jsem, že v naší hře nebudou zásadní nedostatky, že systém bude fungovat, a tak to skutečně bylo. Škoda, že jsme nedali víc gólů, ale nejdůležitější je, že jsme stále ve hře o postup," doplnil Sluckij.

K postupu do čtvrtfinále je blíž španělský klub. Sevilla byla blízko bojům mezi osmi nejlepšími týmy Ligy mistrů už před dvěma roky, tehdy ale po obrovském osmifinálovém dramatu vypadla s istanbulským Fenerbahce. I letos bude hrát Sevilla odvetu doma.

"Jsme v pozici, ve které můžeme přepsat historii. Náš klub funguje sto čtyři roků, ale čtvrtfinále Ligy mistrů jsme ještě nehráli," uvědomuje si kouč Manolo Jimenez. "Domácí zápas bude obrovský svátek, spoléháme se na podporu fanoušků. Oni musejí vstřelit první gól," prohlásil.

Autor: Radim Šantrůček / uefa.com, sports.yahoo.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dělá si z fanoušků srandu, nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

"Jsme v pozici, ve které můžeme přepsat historii. Náš klub funguje sto čtyři roků, ale čtvrtfinále Ligy mistrů jsme ještě nehráli," uvědomuje si kouč Manolo Jimenez.

Manolo, jednak se LM hraje od roku 1992, Evropský pohár pravda o něco dýl. A druhak byl klub, který trénuješ, z těch 104 let skoro 100 let provinčním klubem, kterej si o pohárech mohl leda nechat zdát. S krátkou výjimkou 40. let, pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Historii přepsat můžou

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, ale nebude to nic světobornýho

Reagovat
smazaný uživatel

Na hru CSKA se aspoň dalo dívat, což se o Seville říc nedá...

Reagovat
smazaný uživatel

Výdyť to byla napytel, kdyby jsme hráli po zemi, tak je to mnohem lepší a ne nakapavana na Necida

Reagovat
smazaný uživatel

Ve druhým poločase se na ni určitě dívat nebylo. Sevilla odehrála s velkým přehledem to, co potřebovala.

Reagovat
smazaný uživatel

cska do toho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele