Složit kauci nestačí. Felipe Melo volá po přísných trestech pro Alvese a Robinha

29.03., 09:15
Aktuality
Felipe Melo (© AFP)

Čtyřicetiletý brazilský veterán Felipe Melo nemá pro sexuálně orientované zločiny spáchané jeho krajany Robinhem a Danim Alvesem žádné pochopení. V rozhovoru pro Globo Esporte se k jejich kauzám neváhal vyjádřit, podstatné podle něj je, aby si oba odpykali řádné tresty a odradili od podobného chování ostatní.

Brazilský internacionál zdůraznil, že dívkám, které se staly oběťmi incidentů, a jejich rodinám náleží úcta. "Především o tom nikdo není povinen mluvit, měli bychom je za to respektovat. Mám patnáctiletou dceru. Kdyby to udělali jí, myslím, že bych tu dnes nebyl, abych poskytl tento rozhovor," řekl.

Trest by měl být podle 22násobného brazilského reprezentanta v obou případech přísný a hlavně vykonaný. "Musí zaplatit za to, co udělali. Pokud jsou odsouzeni, není o tom žádných pochyb. A ať je to poučení pro ostatní, aby se něčemu takovému vyvarovali. Je to velmi vážné, nemá smysl se z toho vykrucovat. Musí si trest odpykat a po propuštění musí být resocializováni," dodal.

V případě Daniho Alvese by podle trojnásobného vítěze Copa Libertadores nemělo stačit složit kauci. "Není možné, že už je venku z vězení. Myslím, že to je pro někoho, kdo něco takového provede ženě, příliš málo. Představte si pocity té dívky, jejích rodičů. Jakmile je ten člověk odsouzen, měl by to pro něj být konec," uvedl.

"Do svědomí si musí sáhnout každý sám. Máme povinnost vychovávat své děti a vzdělávat je. Vychovávat své syny a dcery tak, aby se něco podobného nestávalo," uzavřel.

Autor: Livesport.cz / Miguel Baeza

Komentáře (22)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Legenda, tohle video ale asi nikdo nečekal že vytáhnu

https://www.youtube.com/shorts/nPE9HV28OMw

Reagovat
Neutron

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Kucka

Reagovat
Acquanni

Reagovat
SunFells

Reagovat
Masi

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Mass

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Axelrose

Reagovat
Mercury

Reagovat
Pharrell

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fabec1222

Tak kdy něco vypadne i na něj?

Reagovat
IgorMičinec

legenda, ve svý době jeden z mých nejoblíbenějších hráčů vůbec. Tyhle pořízci a přitom fotbalisti už se dneska nevidí.

Reagovat
Han střelil první

frajer!

Reagovat
Kucka

Reagovat
Dubov

Reagovat
Front hell

správně. Já bych je nechal vykastrovat zmrdy

Reagovat
Vrubozubec

Propuštění na kauci ale neznamená, že se vyhne vězení

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele