Slomkova pozice není v ohrožení, zní z Hannoveru

26.11.2013, 20:51
Aktuality
Hannover 96 si v posledních letech zvykl na boj o evropské poháry a i do této sezóny vstupoval s cílem se do nich po roční odmlce kvalifikovat. Místo toho má dolnosaské mužstvo mnohem blíže k sestupovým pozicím, jeho trenér Mirko Slomka se ale vyhazovu obávat nemusí...

Šestadevadesátky jsou momentálně až třinácté a na barážovou příčku Freiburgu mají náskok pouhých třech bodů. Veškerý zisk přitom Hannover získal doma, venku si připsal porážky ve všech šesti zápasech a momentálně čeká sedm kol na vítězství.

V německých médií se tak již spekuluje o odvolání trenéra Mirka Slomky, k němu ale podle klubových bossů nedojde. "Nic se nemění, žádnou diskusi o budoucnosti trenéra nevedeme," řekl prezident Martin Kind, jehož stanovisko by nezměnila ani prohra v dalším zápase proti Frankfurtu. "Ani potom bychom nijak nereagovali, nemáme to v úmyslu. Říkám to na základě našich interních rozhovorů, které mi ukazují, že vše zvrátíme," dodal.

Šestačtyřicetiletý Slomka, který v Hannoveru působí od ledna 2010, se dočkal podpory i od Dirka Dufnera. "Jeho pozice není v ohrožení. Do této situace jsme se společně dostali a společně se z ní zase dostaneme," nechal se slyšet sportovní ředitel dolnosaského celku.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de, sport1.de

Komentáře (8)

Přidat komentář
fabec1222

bohužel končí

Reagovat
smazaný uživatel

těžko

Reagovat
smazaný uživatel

Všiml jsem si, že zrovna ty píšeš tyhle sračky všude..zatim máš ale celkem malou úspěšnost

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

takže ak neporazi frankfurt ide...

Reagovat
smazaný uživatel

těžko

Reagovat
Filip12

jeden z nejsympatičtějších koučů v německu určitě má na to je zvednout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele