Škriniar si poranil kotník a přijde minimálně o většinu ze zbytku sezony

05.01., 18:58
Aktuality
Milan Škriniar (© AFP)

PSG ve středu večer porazilo Toulouse (2:0) a získalo Trophée des Champions, za první letošní trofej ovšem zaplatilo hodně vysokou daň. Mimo hru je Milan Škriniar, slovenský obránce utrpěl vážné zranění kotníku.

Škriniar z utkání odstoupil dvacet minut před koncem a rychle se podrobil testům, které odhalily vážnější problém. Podle tisku bude slovenský reprezentant chybět minimálně tři měsíce, ve hře ovšem zůstává i operace, která by znamenala předčasný konec ligové části sezony. V ohrožení tak může být i fotbalistův start na evropském šampionátu.

Francouzský mistr jednoho stopera už dlouhodobě postrádá, loni v únoru si achilovku přetrhl Presnel Kimpembe, který tento týden absolvoval druhou operaci.

Na velké vytížení se tak může těšit nová akvizice Lucas Beraldo. PSG mladého obránce přivedlo za dvacet milionů eur ze São Paula a Jihoameričan na debut dlouho nečekal, právě on předevčírem vystřídal zraněného Škriniara.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Hachim Mastour

Reagovat
Wazz Wazz

Krmenčíkův tréninkový kužel z Felvidéku

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
Amon

Reagovat
Modi6

Pokud nebude moci jet na Euro, je to pro Slováky velká ztráta. To je ta nevýhoda zemí, které nemají až tak široký výběr hráčů. My jsme na tom samozřejmě obdobně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele