Skotsko našlo trenéra, ujme se ho McLeish

15.02.2018, 21:34
Aktuality
Alex McLeish se znovu posadí na lavičku Skotska. To hledalo náhradu za Gordona Strachana, jenž skončil po neúspěšné kvalifikaci o postup na mistrovství světa, staronový lodivod podepsal smlouvu do roku 2020...

Ostrovní reprezentace nezvládla hned úvod kvalifikace o postup na mistrovství světa 2018, následně sice mocně finišovala, přesto však skončila třetí o skóre za Slovenskem.

Po dalším neúspěchu skončil kouč Gordon Strachan a vedení Skotského fotbalového svazu si jakožto preferovanou náhradu zvolilo Michaela O'Neilla, ten však nakonec setrval u reprezentačního výběru Severního Irska a k návratu se nepodařilo přemluvit ani Waltera Smitha.

Nakonec se však na skotské lavičce přeci jen ukáže známá tvář, když se na svém návratu dohodl Alex McLeish, jenž Skoty krátce vedl před jedenácti lety a nyní by měl setrvat minimálně do roku 2020. Cílem Skotska je postup na nadcházející evropský šampionát.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Counter

Reagovat
Stannis Baratheon

No, soudit budu až po polovině kvaldy.

Reagovat
JackDaniels.

MekLíš > Streken

Reagovat
tony223

prašť jako uhoď

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je tenhle clovek schopen stale najit praci jako trener, to jde mimo me

Reagovat
Kucka

Reagovat
Sandstorm

Tak další velký turnaj bez Skotů.

Reagovat
Ferguson6

Škoda, že nepresvedčili Smitha

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele