Skotské trofeje rozděleny spravedlivě

05.05.2002, 13:23
Aktuality
Ve Skotsku už dlouhou dobu o nejvyšší místa soupeří jen dva Glasgowské kluby - Celtic a Rangers. Celtic letos s velkým náskokem získal titul, Rangers zase vyhráli skotský pohár. Ve včerejším finále, kde se Rangers utkali právě s Celticem, určitě bylo na co se dívat. Celtic dvakrát vedl, Rangers dvakrát vyrovnali a až ve třetí minutě nastaveného času rozhodl o výhře Rangers 3:2 svým druhým gólem dánský útočník Peter Lövenkrands, když hlavou přesně umístil centr Neilla McCanna. Manažeři obou klubů, Alex McLeish (Rangers) a Martin O'Neill (Celtic), se shodli, že příští sezónu bude boj o titul mnohem vyrovnanější a napínavější než letos.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele