Skotské Rangers na tři roky přebírá Portugalec Caixinha

11.03.2017, 20:00
Aktuality
Glasgowští Rangers přesně měsíc po odvolání Marka Warburtona konečně našli jeho náhradu, stává se jí 46letý Portugalec Pedro Caixinha, který dosud trénoval v Kataru. Al-Gharafa svolení ke koučově přesunu udělila včera, dnes bylo vše potvrzeno a zítra bude Caixinha přihlížet derby se Celtikem...

Bývalý brankář na nižší úrovni původně začínal jako asistent trenérů v lisabonském Sportingu, Panathinaikosu či Rapidu Bukurešť. V roli hlavního kouče se mu nejvíce dařilo u mexického Santosu Laguna, s nímž získal tři trofeje, než se předloni přesunul do Kataru.

S Al-Gharafou měl Caixinha smlouvu pouze na dalších 45 dní, takže katarský klub včera uvedl, že se pro něj jednalo o výhodný obchod. Rangers se nakonec nenechali zviklat ani náhlou dostupností včera vyhozeného manažera Norwiche Alexe Neila, který se okamžitě začal s uvolněným postem spojovat.

Rangers aktuálně v tabulce skotské Premiership sedí na třetí příčce, devět bodů za Aberdeenem, ovšem mají zítřejší Old Firm derby k dobru. Prestižní duel se Celtikem ještě odtrénuje Graeme Murty, aby se záhy vrátil k juniorce. Pedro Caixinha s Gers podepsal smlouvu na tři roky.

Autor: Tomáš Daníček / theguardian.com, rangers.co.uk

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To budou asi takový ty tři roky, jako když já tvrdím nějaké holce, že to bude navždy...

Reagovat
pistacik11

alebo na pohovore do prace, ked sa opytaju ako dlho tam planujes ostat

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ferguson6

Nikdy som o ňom nepočul

Reagovat
smazaný uživatel

to asi nikdo...

Reagovat
smazaný uživatel

To je chyba, protože trénoval Vladimíra Weisse.

Reagovat
Ferguson6

Veď možno dúfajú, že ho pritiahne späť do Rangers

Reagovat
salaminoo

za první výplatu nový sako

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Musí se první koupit útočník, pak se muzou rešit další věci, třeba Boyce, chtělo by to udělat EL, aby byli nějaký peníze, byl to dřív opravdu sympatický tým

Reagovat
benybenito

od Rangers bych čekal trochu víc... mám pocit že zatím svými nákupy a příchody Celticu jen nahrávají... no třeba překvapí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele