Skotská liga je zmanipulovaná, tvrdí Romanov

19.04.2008, 15:09
Komentáře a souhrny

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
fantomas

kuli tobě!

Reagovat
smazaný uživatel

Další z výkřiků do tmy od p. Romanova ! Místo argumentů proč se nedaří zase jen nesmyslné spekulace. Od té doby, co je tenhle litevský hochštapler v Hearts, jde to s tímto tradičním klubem z kopce. Není tam žádná koncepce, atd. Klubu vyloženě škodí, už aby byl pryč !!! Logicky glasgowské velkokluby vyhrávají skotskou ligu pravidelně velkým rozdílem proto, že mají jednoduše nejlepší podmínky, lákají nejlepší hráče, ..... a tím pádem hrají ve Skotsku nejkvalitnější fotbal. Navíc Skotsko je jako Anglie, nějaké podplácení se tam nenosí, atd.

Reagovat
-PeCa_08-

Podle deníku The Times má Liverpool finanční problémy. Aby měl na splátky půjčených 350 milionů liber, bude možná muset prodat některé hráče, například Fernanda Torrese a Ryana Babela. O ně je zájem v Itálii, konkrétně v AC Milán a Juventusu.

Reagovat
stiba

tak o tom pochybuji ze by je prodali aby meli prachy - to spis klub(resp. cast klubu) prodaj arabum a prachy budou

Reagovat
smazaný uživatel

to bude pravděpodobnější

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že ta litevská škodná je stejná jako ta ruská.......

Reagovat
smazaný uživatel

muzes vysvetlit jak to myslis? a proc myslis, ze ruska skodna? na co narazis?

Reagovat
smazaný uživatel

Napriklad na Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja vim, ze narazi na chelsea, protoze skoro kazdej prispevek je namiren proti ni, me spis zajima jak na to prisel a chci aby to oduvodnil to prirovnani..

Reagovat
smazaný uživatel

kdby nevyměnoval kouče jako fusekle, tak má úspěchy a nemusí takhle blafat

Reagovat
smazaný uživatel

Muze za to on, to on tam zacal natahavat ty jeho litevce z jejich lama ligy a pak se divi

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Pane Romanov a taky Italska,Francouska,Spanelska,Nemecka a Anglicka.No proste ty ve kterych se toci velke prachy.Kde pro divaky,ale pro ty bizarni papirky,pro ty se to dnes hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je, že když se tam nějakému litevci daří(Velicka), tak jej Romanov prodá a prachy stejně shrábne Kaunas, protože v Hearts byl na hostování.... A trenér má smůlu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele