Skibbe rozhodne o Caiově budoucnosti

08.06.2009, 15:57
Aktuality
Michael Skibbe začal sice teprve dnes úřadovat ve funkci trenéra Frankfurtu, ale už narazil na první problém. Brazilský záložník Caio totiž vůbec nesplnil očekávání do něj vložená a zřejmě bude muset odejít. Navíc by Skibbe údajně rád přivedl z Fürthu Samiho Allaguie.

"Pokud se nám podaří do týmu přivést dvě nebo tři posily, můžeme zvýšit naše vyhlídky do budoucna."

Ačkoliv má v týmu českého reprezentanta Martina Fenina dojít ke snížení stávajících platů, přesto by se už brzy mohl stát první posilou Tunisan Sami Allagui. Ten v letošní sezoně nasázel v dresu druholigového Fürthu celkem patnáct branek. Skibbe a ani nikdo z vedení klubu ale zájem o dvojnásobného reprezentanta africké země nepotvrdil.

Kromě toho však bude muset Skibbe, jenž na německé trenérské scéně působí takřka nepřetržitě už devatenáct let, vyřešit problém s Brazilcem Caiem. Od tohoto záložníka si v týmu hodně slibovali, přišel takřka za čtyři miliony eur z Grémia, přitom třiadvacetiletý Caio odehrál letos jen sedmnáct zápasů. Samotné vedení klubu je z této nepovedené investice velmi nešťastné a bývalý trenér Eintrachtu Friedhelm Funkel o ní sám prohlásil, že je velice zklamán.

Vše je tak na rozhodnutí samotného Skibbeho. "Caiovy schopnosti nejsou vůbec špatné, je to dobrý fotbalista. Jenom v něj ale nemám moc důvěru, šanci mu přesto dám. Stále se může zlepšovat, což by se dalo očekávat. Má velký potenciál a my jej musíme navodit na správnou cestu," řekl Skibbe, který má za sebou pět prvoligových působení a tři v druhé nejvyšší německé soutěži.

Autor: Daniel Polách / kicker.de, bild.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
herbage

Pro Caioa není v sestavě místo. leda že by Skibbe změnil rozestavení. Alexander Meier je na jeho postě týmu mnohem prospěšnější a jeho hra je přímočarejší

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je to skvělý hráč... Bohužel jakoby ze sebe nedokázal vymáčnout to nejlepší. Když jsem ho viděl hrát, líbil se mi.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím.

Mám na dnes velmi zajímavý zápas.

Naprostá 100% jistota. Dám ho dnes zdarma.

info zde:

http://weto.blog.cz/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele