Šimůnek v nominaci reprezentace

28.08.2007, 15:35
Aktuality
Hráč bundesligového Wolfsburgu Jan Šimůnek se objevil v předběžné nominaci národního týmu pro dva nejbližší kvalifikační zápasy na ME 2008. Dvacetiletý obránce se do nominace, kterou tvoří zhruba třicet hráčů, dostal zejména díky výborným výkonům v dresu reprezentace do 20 let.

Užší nominaci pro kvalifikační duely se San Marinem a Irskem oznámí kouč Karel Brückner ve čtvrtek. Nominaci do reprezentace prozradil Šimůnkův zaměstnavatel – Wolfsburg, do kterého talentovaný obránce přestoupil ze Sparty. Po jeho nominování volají zranění i chyby některých hráčů. Přátelské utkání v Rakousku nedohrál kvůli potížím se stehenním svalem obránce Juventusu Turín Zdeněk Grygera, který tak dva následující duely vynechá. Fit není ani moskevský Martin Jiránek a Tomáš Zápotočný z Udinese udělal chybu, díky níž Rakušané vyrovnali. Nepřesvědčivý výkon ve středu obrany podal také Radoslav Kováč.

Šimůnek prožívá nejlepší období své dosavadní kariéry. V červenci vedl jako kapitán reprezentační výběr do 20 let na světovém šampionátu v Kanadě, kde svěřenci kouče Soukupa senzačně získali stříbrné medaile. V srpnu nastoupil v dresu pražské Sparty v utkání prvního ligového kola proti Liberci a nedlouho poté se z Letné stěhoval za 150 milionů korun do Wolfsburgu. V obraně bundesligového mužstva ihned zapadl do základní sestavy.

V případě, že se Šimůnek dostane do užší nominace, stane se tak druhým fotbalistou, který by se objevil v reprezentačním áčku. Ve Vídni odehrál poločas útočník Teplic Martin Fenin.

Autor: Petr Hašek / idnes.cz

Komentáře (23)

Přidat komentář
HOST*

Nazdar,chtěl bych s vás na něco zeptat.Je to úplně něco jiného než ke článku nebo skrz fotbal.neznáte někdo nějaký odkaz na hru POKER?Chtěl bych si zahrát,když jsem na komplu ale našel jsem jen takový nic moc...

Reagovat
HOST*sterda

Reagovat
HOST*

www.superpokeranenicmoc.com

Reagovat
HOST*

Tak ta stránka moc nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zkus www.nejlepsipokercoznam.cz

Reagovat
HOST*alegre

ÚLTIMA HORA 15.56h HA MUERTO EL FUTBOLISTA DEL SEVILLA ANTONIO PUERTA. Zemrel fotbalista FC Sevilla Antonio puerta...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alegre

Sevilla zada UEFA o odlozeni zitrejsiho zapasu v Atenach s AEK.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pochopitelne. Zivot mu to uz bohuzial nevrati.

Reagovat
smazaný uživatel

No to snad ne!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva to néééééé

Reagovat
Kily

nemám slov

Reagovat
HOST*sterda

Reagovat
Potty

Reagovat
HOST*

nééééééé ::cry doufam ze tam nahore jeste odehraje mnoho fotbalovych zapasu

Reagovat
alegre

Zda se to az neuveritelne... Ctu ted spanelske sportovni deniky na Internetu, smutne, moc smutne.

Reagovat
alegre

Snad poprve v historii jsme vsichni jako jeden fanda fotbalu... Bez rozdilu dresu...

Reagovat
HOST*

Jsem fanda Barcy ale mám ...

Reagovat
HOST*Quaranin

To je v haji chudak

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobře, že si ho Bruckner taky všimnul. Poslední dva roky je naše repre obrana průchoďák a i když je to mladík, má své kvality a mohl by se chytnout. Teď už jen mu dát příležitost.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*

je to nestesti pro cely fotbal.a melo by to byt take zaroven vyhruzkou toho co se bude stavat do budoucna pokud sehraci budou fyzycky tyrat kvuli svych klubu

Reagovat
HOST*MANUFAN

V případě, že se Šimůnek dostane do užší nominace, stane se tak druhým fotbalistou, který by se objevil v reprezentačním áčku...taq to vam gratulujem ze mate druheho futbalistu v narodaku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele