Simeone by Torrese přivítal s otevřenou náručí

23.03.2013, 15:45
Aktuality
Fernando Torres se v Chelsea stále nerozstřílel a čím dál víc se spekuluje o jeho odchodu. Mezi kluby, do kterých by mohl zamířit, je zmiňováno i Atlético Madrid, kde fotbalově vyrostl. Trenér Diego Simeone nepochybuje, že by se Torresovi v Atlétiku dařilo.

"Fernando Torres nyní hraje v jiném týmu. Musíme počkat na konec sezony, teprve poté budeme moci rozhodnout, kteří dostupní hráči k nám přijdou," říká Simeone.

29letý útočník je odchovancem Atlétika, z klubu odešel v létě 2007. "Fernando dobře zná klubovou historii a také ví, co obnáší hrát za Atlético. Vůbec nemusím zdůrazňovat, že by byl posilou. Byli jsme spoluhráči a dobře vím, jak důležitým hráčem může být," dodal Simeone.

Za Rojiblancos nyní válí jiná útočná hvězda Falcao. Pokud by v létě odešel, mohlo by Atlético najít peníze na Torrese. "Nejsem Falcao ani jeho agent. Jsem trenér a plně ho respektuju, protože týmu dává úplně vše. Každý si musí udělat svoje rozhodnutí, každý je jiný a ostatní ho musí respektovat," uvedl Simeone.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (525)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele