Siem de Jong vyrovnával proti Ajaxu, teď se vrací na marodku

20.12.2016, 20:04
Aktuality
Jako na potvoru zrovna, když se začal v PSV Eindhoven řádně prosazovat, ba stávat klíčovým hráčem, přivodil si Siem de Jong další zranění. Notorický lazar tentokrát na marodku upadl s problematickým tříslem, které si vyžádá až měsíc a půl klidu...

Siem De Jong do Eindhovenu zavítal za svým bratrem Luukem na hostování z Newcastlu a jakž takž se mu doposud dařilo zapomínat na trudné angažmá v Anglii.

Na přelomu října a listopadu ho sice zabrzdilo bolavé lýtko, v minulých dvou kolech však De Jong pokaždé z lavičky skóroval, z toho jednou srovnával krok s konkurenčním Ajaxem.

Právě závěrem šlágru s amsterdamskými rivaly si nicméně odchovanec Ajaxu natrhl tříslo, které si podle nejnovějších zpráv vyžádá 4-6 týdnů rehabilitace. S téměř stoprocentní jistotou tedy De Jong promarodí celou zimní přípravu včetně prvního jarního kola s Excelsiorem.

Autor: Tomáš Daníček / football-oranje.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Karma.

Reagovat
Kucka

Radoval se po gólu, jo?

Reagovat
Stiksxx

Neradoval

Reagovat
smazaný uživatel

Ztracený případ.

Reagovat
niflheim

Jsem to loni viděl jako bomba přestup, toto asi nikdo nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Asi by to nevytrhl, ale on byl přesně to, co nám chybělo. Lídr herně i vokálně ve středu hřiště. Diktoval tempo hry.. s ním to vždy vypadalo výrazně lépe. Ale holt nebylo dáno no :)

Reagovat
smazaný uživatel

to je smutný...

Reagovat
NuFc23

To snad neni ani mozne

Reagovat
jáá

předtím snad nikdy tak náchylný na zranění nebyl až od těch problémů s plíci se mu lepí jedno zranění za druhým

Reagovat
smazaný uživatel

Viděli jste na blog.cz ten nizozemsky psaný blog? Voetbaltenueshop.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele