Sevilla se vrátí zpět, nepochybuje Kanoute

26.06.2008, 17:33
Aktuality
Frederic Kanoute bude podle všeho rovněž v sezoně 2008/2009 oblékat dres Sevilly. O reprezentantovi Mali se mluvilo v souvislosti s možným odchodem, on sám ovšem v posledních týdnech pozorně sledoval dění ve španělském klubu a už se moc těší na začátek nového ligového ročníku...

"Já osobně jsem na novou sezonu řádně nabuzený. Teď si chci odpočinout a připravit se na návrat, Sevilla se vrátí a bude lepší než v uplynulé sezoně. I když jsem si plnil své reprezentační povinnosti, byl jsem informován o novinkách ze Sevilly a o nových posilách, které vedení přivedlo. Vypadá to na dobré nákupy, ačkoliv některé hráče neznám tak dobře," prohlásil Kanoute.

Seville se uplynulá sezona příliš nepodařila a nezajistila si místo v příštím ročníku Ligy mistrů. V létě její řady již opustili a do Barcelony zamířili Daniel Alves a Seydou Keita, novými tvářemi v kabině zatím jsou Romaric, Fernando Navarro, Christian Pouga, Lautaro Acosta a Abdoulay Konko.

"Romaric je velice dobrý a má výbornou techniku. Po odchodu Keity tým takového hráče potřeboval. Konka jsem několikrát viděl v italské lize, ale vlastně o něm vím jenom to, že je to Francouz se senegalským původem," hodnotí Kanoute dvě nové posily.

V Seville zatím zůstává rovněž Kanouteho parťák z útoku a druhý nejlepší střelec uplynulého ročníku Primera Division Luis Fabiano. "Luis Fabiano by měl zůstat, protože si spolu skvěle rozumíme a známe se velice dobře," řekl na závěr Kanoute.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kanoute

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze mas pravdu fredy

Reagovat
Shevchenko

Forca Sevilla!

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla bude silná, pokud udrží Fabiana a ještě trochu posílí, znovu výrazně pozlobí favority na špici Real, Barcu a Valencii

Reagovat
smazaný uživatel

jo když posílí, jinak to asi nebude žádná sláva..

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilli verím a dúfam ,že ak ich finančné možnosti budú väčšie tak trochu omladia káder

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik vubec maji z prodeje Alvese a Keity .. ? Nakych 50M ne a to myslim ze na posily je dost . i

Reagovat
smazaný uživatel

podme kanoute

Reagovat
smazaný uživatel

dobré posily...

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla ..my love..Vamos Campeón ,Uefu ovládnem a příští rok LM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele