Sevilla ohledně jednání o nové smlouvě pro Fabiana nespěchá

17.09.2009, 19:53
Aktuality
Sevilla v létě uspěla při jednáních a nakonec se jí podařilo udržet v kádru Luise Fabiana. Brazilský útočník se španělskému klubu odvděčuje góly a fanouškům slíbil i možné setrvání v Andalusii v podobě podepsání nového kontraktu. O tom se ale zatím nejedná...

"Nějaká hráčova prohlášení jsem četl v novinách, říkal, že je věrný klubu. Jeho cílem nyní je dát co nejvíce branek předtím, než probereme celou situaci. Sezona je hodně dlouhá a my máme spoustu časo na to promluvit si o tomto tématu. Mohu vás ujistit o tom, že nemáme v plánu začít jednat hned teď," řekl prezident Sevilly Jose Maria Del Nido.

O Fabiana byl v létě zájem v Anglii a Itálii, kde o něho usilovalo především milánské AC, to ale nedokázalo Seville předložit žádnou akceptovatelnou nabídku. Brazilec tak nakonec zůstal ve Španělsku a v posledních dnech se mu daří - o víkendu se trefil dvakrát do sítě Zaragozy a ostrými pálil i v duelu Ligy mistrů proti rumunskému klubu Unirea Urziceni.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
didosh

Výborný fotbalista jen v hlavě mu semtam blikne.....

Reagovat
smazaný uživatel

Značka: Brazilec

Reagovat
didosh

Tak nějak ale u něj to je dvojnásobné kolikrát aj místo fotbalu boxuje on je trochu blázen ale mám ho rád..........

Reagovat
smazaný uživatel

Jj fotbalista je to "pár exeláns". Hlavně v sezoně 2007/2008 jsem ho žral.

Reagovat
miky10

jen aby až se usmyslej že začnou jednat nebylo pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

snad jó no

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně je pro ně moc potřebnej...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele