ŠEVČENKO SI CHCE ZAHRÁT V AMERICE

21.05.2007, 21:55
Aktuality
Po Davidu Beckhamovi zřejmě vábení zámořské MLS podlehne další evropská hvězda. Před ukončením své bohaté kariéry by si ve Spojených státech amerických rád zahrál kapitán ukrajinského národního týmu Andrej Ševčenko...

"Rád bych tam hrál, opravdu. Fotbal ve Spojených státech se rozvíjí a já bych chtěl být jeho součástí. Hrál jsem tam před rokem proti MLS All-Stars a sám jsem viděl, že se hodně zlepšují," prohlásil Ševčenko.

Ukrajinský kanonýr před rokem změnil dres a z milánského AC se přestěhoval do Chelsea. První sezóna na Stamford Bridge se mu příliš nepodařila, Ševčenko dal jenom čtyři ligové góly a zůstal hodně dlužen pověsti jednoho z nejlepších kanonýrů Evropy.

"Nebyla to skvělá sezóna, ale zase nebyla tak špatná. Lidé ode mě vždy čekají hodně. Naproti všemu jsem nakonec skončil na dvanácti gólech a jedenácti nebo dvanácti asistencích, to není tak zlé. Vím, že lidé chtěli třicet branek, ale to se nepodaří každou sezónu. Se všemi těmi problémy, jaké jsem měl, si nemyslím, že bych si vedl špatně," říká Ševčenko.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
HOST*Ondras

jo mazej tam ty ňoumo.byl jsi nejlepsi,vyhral jsi LM,tak val...podivej se na Pavla Nedveda.Kdybys zustal v AC Milan,tak by ti tam pred vchodem na stadion postavili sochu!!

Reagovat
HOST*Cece

Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjj Shevcenko aspon si sa ukazal no hold money, money, money co s tym uz narobime!

Reagovat
sansiro

Ševo, tys to teda dopracoval.... Ten přestup ti fakt pomohl....

Reagovat
HOST*Cece

No to mu poradila ta jrho mudra manzelka!!!som cital, ze udajne ona ho donutila prestupit do Londyna aby mohla rozvojat svoju modelingovu karieru!

Reagovat
sansiro

dobře jim tak...

Reagovat
HOST*Milanista

Sheva je fakt trgikomik. Není to dávno, co tvrdil, že ukončí kariéru v Miláně, loni po příchodu do Chelsea hned v prvním zápase líbal znak Chelsea a řekl, že skončí v Chelsea a teď hodlá končit v Americe... Ten chlapec se mi zdá trochu nerozhodnej

Reagovat
sansiro

jak políbil ten dres, to mu dodnes nemůžou tifosi zapomenout... taky mu myslím přišlo 40 000 e-mailů

Reagovat
HOST*inzaghi

s políbením znaku toho ubohého klubu to fakt posral, ale nemá to hoch lehké, do Anglie šel kvůli staré a te´d na něj káždý plive, ale já nikdy nezapomenu co pro AC udělal a pro mě je prostě navždy ten bomber z AC...jinak Amerika by mu seděla ...jeho chvíle ještě přijdou a pak zas bude každej mluvit jo Scheva to a Scheva ono, tak trochu važtě, jedna sezóna není vše...FUCK CHELSEA...FORZA AC!!!

Reagovat
HOST*1860

uboheho klubu.. pro me je AC milan ubohy klub, doufam ze vas Live porazi a lepsi fotbal vyhraje nad drtivou obranou, a pak se teste jak s vama v pristi sezone zatoci Juve, na rok ste se jo zbavili ale ted uvidite!

Reagovat
smazaný uživatel

Už aj celkom pochybujem, či to má v hlave v poriadku..stále nejaké trapné vyhlásenia o tom, kde "zostane"...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že při sledování letošního finále LM si uvědomí, že opustil nejlepší klub v Evropě....mohl se stát jeho symbolem, nicméně on poslechl vábení peněz a nářky manželky..sice mu přeju hodně štěstí v další kariéře, ale nechci aby se vrátil do ACM

Reagovat
smazaný uživatel

Je to magor, sorry

Reagovat
HOST*inter

konečně maže do ameriky. xoxol

Reagovat
HOST*inter

liverpool vyhraje 3-2

Reagovat
HOST*

nechod tam a vrat ce do AC..

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele