Ševčenko připraven nahradit Drogbu

10.12.2007, 16:07
Aktuality
Od Andreje Ševčenka se po jeho přestupu do Chelsea očekávaly branky a byl na něho vyvíjen velký tlak, který se nyní ještě zvýší. Blues totiž přišli o Didiera Drogbu a měl by to být právě ukrajinský fotbalista, kdo po svém spoluhráči z Pobřeží slonoviny převezme zodpovědnost za střílení branek. Sám Ševčenko je připraven tuto výzvu přijmout...

"Didier je pro tento klub velice důležitým hráčem, ale manažer mi nyní dal příležitost hrát. Chci dávat branky a udělat všechno nejlepší pro tým a pro sebe. Pro mě samotného je velice důležité být součástí týmu a když střílím góly, jsem velmi šťastný," prohlásil Ševčenko v rozhovoru pro Daily Mirror.

Ukrajinský kanonýr přišel na Stamford Bridge loni v létě z AC Milán, příliš povedených okamžiků však zatím nezažil a ztratil místo v základní sestavě. Didier Drogba se ještě v sobotu podrobil operaci kolena a mimo hru bude minimálně měsíc. Tato pauza ovšem bude zřejmě ještě delší, protože na začátku roku 2008 chce reprezentovat Pobřeží slonoviny na Africkém poháru národů.

Drogba chyběl již ve víkendovém utkání proti Sunderlandu, v němž se v útoku objevil Ševčenko. Ten manažerovi Avramu Grantovi jeho důvěru splatil první brankou zápasu. "Myslím si, že Ševa se s tím tlakem vyrovná. Je to skvělý hráč a střílení branek je jeho prací. Je to jeho život," nepochybuje Grant o Ševčenkových kvalitách.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No, Ronaldinho už je taky rok a půl odhodlaný dostat se do nejlepší formy...ale jo, jinak držim Ševovi palce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyž mě svým odchodem z ACM zranil. , tak mu stejně přeju úspěch..myslim, že si toho v Chelsea prožil dost a dost zlýho..je na čase všem ukázat!

Reagovat
Emqick

Doufám,že už si vybral všechno špatné a doufám,že začne střílet branky.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze mu to tam zacne padat a rozstrili v nedeli GUNERS....Ševčo pooooooooooooooooojd.....

Reagovat
smazaný uživatel

pidlo ty woe jsi to ty Lukas ???

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych mu,aby se mu už začalo dařit. Už si toho špatného prožil až až.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz vypravel vsude jak mu cervenocerny dres prirostl k srdci, ze ho nikdy neopusti, tak jen at si zahriva misto pro VIP hosty na tribune.

Reagovat
smazaný uživatel

Mno, doufám, že už se ukáže. Ted je jeho prilezitost, kdyz je Drogba mimo hru. Pral bych mu aby se ukazal, a ziskal si misto v zakladni sestave... Myslim ze by mu k uspechu pomohly dva goly proti Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Teď má jedinečnou šanci se ukázat. Ale taky je to možná poslední šance. Pokud mu nebudou stačit dva měsíce aby se prosadil, tak podle mě v Chelsea skončí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele