Ševčenko je proti odchodu Blochina

15.10.2007, 15:27
Aktuality
Andrej Ševčenko je zásadně proti odvolání Olega Blochina z funkce trenéra ukrajinského národního týmu. O této možnosti se začalo spekulovat poté, co Ukrajinci v sobotu podlehli Skotsku a přišli tak i o teoretickou šanci postoupit na evropský šampionát do Rakouska a Švýcarska...

"Nemyslím si, že trenérský tým nese na současném dění největší vinu. Dostali jsme se na mistrovství světa, vedli si tam dobře a dobře odstartovali i do kvalifikace o mistrovství Evropy. Během posledních měsíců se něco stalo," domnívá se útočník Chelsea.

Ukrajinci sice mají na čtvrté příčce skupiny B zápas k dobru, už teď ale na postupovou druhou pozici ztrácejí nedosažitelných deset bodů. Tým z východu Evropy vyhrál naposledy 28. března nad Litvou, poté přišly tři porážky (Francie, Itálie, Skotsko) a jedna remíza (Gruzie).

"Pojďme si ujasnit to, že Blochin stál za nějvětším úspěchem v historii ukrajinského fotbalu. Něco podobného se nikdy předtím nestalo. Byl bych rád, kdyby pokračoval jako trenér národního týmu," vyjádřil své přání Ševčenko.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*

chyba ze nepovolává voronina byli by na to lépe

Reagovat
HOST*GEGE

Voronim hral proti Skotsku...

Reagovat
frank

Moc to asi nesleduješ

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*Lion

souhlasil bych se Ševčenkem,aby jejich trenér zůstal. Jak řekl, Blochin dovedl Ukrajinu poprvé v její krátký historii na MS a tam se dostali až do čtvrtfinále,to mluví za vše. Stane se,že se nějaká kvalifikace nepodaří,navíc ještě,když Ukrajincům moc nepřál los skupiny

Reagovat
Slejdy

presne

Reagovat
HOST*Biro

ukrajincom momentalne nepomoze ani blochin, posledne zapasy hrali otrasne, monzstvo braku,chyb, ziadna taktika, slaba tedchnika, dve hviezdy pocasie nerobia

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

krásná poslední slova tvá

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele