Ševčenko by chtěl v Miláně ukončit kariéru

24.01.2009, 16:37
Aktuality
Andrij Ševčenko se v létě vrátil z Chelsea do Milána, ale zatím se mu příliš nedaří. Ukrajinský útočník věří, že brzy začne opět střílet spousty gólů. Rád by také do Milána natrvalo přestoupil a také tu ukončil kariéru.

32letý střelec platil během předchozího angažmá v Miláně za absolutní špičku mezi světovými útočníky, jenže za dva roky v Chelsea jeho renomé utrpělo šrámy.

Ani jeho nynější hostování v oblíbeném klubu nevede ke střelecké explozi, v italské lize se zatím Ševčenko netrefil. "Vždycky jsem se chtěl vrátit do Milána, poslední roky se mi příliš nedařilo, býval jsem často zraněný," říká.

"Nyní jde všechno dobře, cítím se jako znovuzrozený. Ještě bych chtěl začít střílet branky, což se mi, věřím, brzy splní," pokračuje Ševčenko, který se do Chelsea nechce vracet. "Mým cílem je pokračovat tady a v Miláně také ukončit kariéru."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (92)

Přidat komentář
papos182

keez by nikdy neodchazel...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby neodchazel......

Reagovat
Mr.Jindros

No tak AC vyinkasovalo prachy jak svině. Čistě pragmaticky to byl dobrý prodej.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Dit v podlesní sezone co odchazel se stejne jeho vykonost rapidne sniznila + zraneni a nastrilel "jenom" 17 golu. Od te doby se uz vubec nechytal a vyinkasovali jsme zanej peknej balik

Reagovat
smazaný uživatel

v poslední sezoně dal v lize 19 gólů (17 dal Gila), v LM 9 a po jeho odchodu se nikdo ani nepříbližil téhle metě (nejblíž byl loni Ricky s 15).

Reagovat
smazaný uživatel

v LM samozřejmě s vyjímkou Kaka', kterej dal v sezoně 06/07 gólů 10.

Reagovat
Radin

Sheva byl ideál pro Milán,s Inzaghim to byla zabijácka dvojice,která se pak už nikdy neopakovala

Reagovat
smazaný uživatel

tak to už aby končil nebo se ryhcle rozjel aby ukázal proč si ho má milán nechat...

Reagovat
smazaný uživatel

jo to mas recht scolari prave schani tak treba si Sevu stahne

Reagovat
Shevchenko

No nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

chtit muze

Reagovat
smazaný uživatel

Tak neříkal to i před tím než odešel?? Zprávy tohohle typu jsou nicneříkající,zbytečné uvádět...

Reagovat
smazaný uživatel

skoda sevo bejvavalo dobre no...jeden z nejlepsich utocniku byval

Reagovat
smazaný uživatel

Roky nezastavíš podle mě i kdyby ševa zůstal v Miláně a nešel do Chelsea tak už by nedával tolik branek.Už branky dávat nebudeš jako dřív od toho už má AC Pata.

Reagovat
smazaný uživatel

Holt Premier league klade na hráče asi trochu jiný fyzický nároky než SerieA.. Přestupem si zkazil poslední příjemný roky na hřišti.

Reagovat
Bakary3

Zas tak jiný fyzický nároky asi ne, pořád je to fotbal a obě soutěže jsou hodně náročný, ale do toho bych se nerad pouštěl... Podle mě to bylo spíš tim, že šel do jinýho prostředí a musel si zvykat na nový spoluhráče, novináře, který do něj pořád ryli, a hlavně nedůvěra trenéra, no...

Reagovat
smazaný uživatel

taky si tohle myslím jak říkal Beckham hrál sem ve třech nejlepších ligách a fotbal se hraje všude stejný.

Reagovat
fantomas

On už taky neví, co povídá, chudák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já si myslím, že PL je taková běhavější, s velkými nároky na fyzičku. V Itálii je to spíš taktika, technika, obrana..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemozes porovnavat fyzicke naroky v PL a v ostatnych ligach pretoze v PL hraju hraci ovela viac zapasov ako kdekolvek inde. Fyzicke naroky su tam neskutocne, hra sa tempo futbal s ostrymi subojmi a malokto zo SerieA by sa tam dokazal presadit. Aj adaptacia z ostatnych lig na ostrovy je ovela dlhsia ako ked prestupi nejaky francuz napr. do spanielska

Druha vec je ze SeriaA je vysoko takticka liga s prepracovanym obrannym systemom, extra pomalym tempom hry a dost technicka. Takze rovnako plati aj to ze typicky ostrovny hrac by sa tam tiez tazko presadzoval.

Ale co sa tyka tych fyzickych narokov v PL su bezkonkurencne najvyssie

Reagovat
Bakary3

Tak proto jsem napsal, že bych se do toho nerad pouštěl Každej si zas bude hájit to svoje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

víc zápasů se tam ani enhraje v lize je taky 20 mužstev a jestli hrají v FA cupu nějaké mužstvo o 3 zápasy víc některé které vypadne v prvním kole o jeden zápas víc tak to zas takovej rozdíl není.A szejně hráči rotují.

Reagovat
smazaný uživatel

Ješte Carling Cup

Reagovat
fantomas

No tak v Itálii maj ale taky pohár, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No ale v Anglii přece 2..

Reagovat
fantomas

No právě, čili o ten jeden pohár (tři zápasy) navíc.

Reagovat
didosh

Mají tam 3 (anglický lig.FA,Carling)

Reagovat
smazaný uživatel

anglický ligový= Carling cup

Reagovat
fantomas

Že je Premier League nejnáročnější liga je obecně známý fakt, škoda že se s ním nedokážeš vyrovnat.

Reagovat
vitasrp

Zvláštní, jak ti ta Anglie leží v žaludku, jak prostě nedokážeš vystát fakt, že spousta lidí PL řadí nejvýše.. A přitom tě to vůbec nemusí štvát, ty máš svůj názor, svůj vkus, a proto je pro tebe třeba nejlepší Serie A.. Jak vás, tak třeba fanoušky Španělska strašlivě mrzí, že nějaká pitomá média ve svých statistikách neuvádějí jako nejlepší ligu tu Italskou, respektive Španělskou.. Přitom objektivní hledisko neexistuje, každá liga má svá pro a proti a každému se prostě líbí něco jiného, proto tedy ta daná liga pro něj bude nejlepší.. Ale snažit se nám všem vnutit názor, že Anglie prostě není nejlepší, že je jen medializovaná atp. je od tebe směšné.. Jednoduše tobě tak strašně vadí PL, že nejsi ani schopen přijmout zcela jasné fakty o ní, jako že je třeba fyzicky nejnáročnější ligou.. Naopak, ty se to ještě snažíš vyvrátit, což mi přijde jako uplně ten největší nesmysl.. Anglická liga prostě nemůže být v ničem nejlepší a pokud by náhodou byla a nějaká média o tom psala, tak tebe to bude neskutečně žrát a budeš proti tomu bojovat(a to nejsi jenom ty, neboj) Mně prostě jenom uniká smysl, nedokážu to absolutně pochopit..

Reagovat
Mr.Jindros

Když je ta "fyzická náročnost" jasný fakt, tak to podlož nějakými čísly, jinak jen plácáš do větru. Např. průměr naběhaných kiláků na zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě po fyzické stárce Ševa ztroskotával, nedokázal procházet přes obránce, byl strašně pomalý, měl mizerné zrychlení, v hlavičkových soubojích se proti silným bekům neprosazoval, s jeho pokrytím míče mu ho každý sebral. Celkově hrál takovým naivním, pomalým stylem… ačkoli na Serii A to očividně stačilo, ne však na EPL.

Tím nechci tvrdit, že jeho adaptace ztroskotala jenom na tom, ale bylo to minimálně tak 80%... Důvěru trenéra naopak měl a jakou. Přes prachbídné výkony (mimochodem jen 4 góly) odehrál první sezóně jenom v samotné PL 30 zápasů (z čehož snad všechny v základu) - až na jaře se na něj Mourinho vykašlal, přesto odehrál ve všech soutěžích 51 zápasů… a zezačátku měl opravdu plnou důvěru trenéra, hrál zápas co zápas vedle Drogby…

Reagovat
smazaný uživatel

rychlost podle mě měl top je absolutní blbost že nestačil rychlosti abglických obránců že na ně v dresu milána proti Anglickým týmům v LM měl.A vidíš teď hraj ezase za Milán a prosazuje se,neprosazuje se vůbec,snad nechceš tvrdit že v Anglii sou rychlejší obránci? Mám proto jednoduché vysvětlení,prostě mu nesedl trener a věk nezastavíš,to jejediná věda v tomhle další v tom nehledej a tu fyzickou náročnost PL bych chtěl taky podložit čísly jestli naběhají víc km za zápas než v Itálii?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, do Chelsea šel v době, kdy už měl nejlepší léta své fotbalové kariéry za sebou, roli možná hrál i fakt, že při odchodu nemyslel srdcem, nezvykl si na specifika nové ligy, nesedla mu hra Chelsea, kdy se k míči dostával většinou zády k brance, hrálo se především přes křídla nedostával chytré přihrávky, které potřeboval.

Takový Drogba měl s tím po svém příchodu z Marseille taky velký problém a hrál hrozně. Až časem se z něj stal platný hráč. Ono pro útočníky Chelsea nebyla hra pod Mourinhem to pravé ořechové. Narozdíl od Ševy a dalších hráčů jako Kežman nebo Crespo se však dokázal přizpůsobit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak při odchodu srdcem myslel, protože chtěl to nejlepší pro svou milovanou ženušku…. Jinak o tom víš v mnoha ohledech docela málo… Hra Chelsea byla jedna z nejbrejkovějších v EPL, většina gólů za doby Ševčenka padala z brejků a hrálo se především středem, křídla v první Ševově sezóně nebyla většinou žádná, maximálně jedno – často hrála záloha Lampard, Ballack, Makeléle, Essien… občas místo Makeléle Essien a na kraj se postavil jeden winger… možná i v tom byla asi chyba… jenže Ševovi to nešlo ani další rok za Avrama, když se na křídla opět po roce bez křídel hrálo. Přihrávky, které potřeboval ty fakt nedostával a tady jsme u toho, že na to, aby skóroval jinak jako třeba Drogba, neměl fyzické propozice a celkově fyzičku…

Drogba byl úplně na jiném levelu než Ševa… Jasně hovoří fakt, že Ševa měl v první sezóně v Chelsea v lize bilanci 0,13 gólu na zápas, Drogba 0,38…Co se týče Kežmana, ten se nedokázal prosadit ani pak v Athleticu...

Reagovat
smazaný uživatel

fyzičku neměl na to, aby skóroval jako Drogba nebo vzal situaci do svých rukou a třeba utekl bekům, sám něco s míčem udělal...mnohdy nezvládal ani jednoduché kličky...

Reagovat
smazaný uživatel

Faktem je, že rychlostně nestačil… doporučuji si zpětně stáhnout nějaký zápas a podívat se na něj… V Miláně míval docela brutální zrychlení a rychlost, ale v Anglii to byla bída… prostě nestačil. Nechci o tom polemizovat, to je holý fakt. Nikdy nedokázal na sebe vzít míč a někomu utéct, probít se. Poslední půlrok už byl marný úplně…

Nedomýšlej si… nikde jsem netvrdil, že jsou v Anglii rychlejší obránci než v Itálii a nehodlám rozvíjet případnou neplodnou diskuzi na toto téma… ale pokud to chceš vědět, domnívám se, že ano – na ostrovech jsou obránci fyzicky mnohem vybavenější (což se týká i rychlosti) než na té vaší botě…ale to je čistě můj názor, na kterém případné hodnocení Ševy nestavím a tudíž pro diskuzi nepodstatný. Určitou roli sehrálo i stáří útočníka, to nepopírám...

Tady vůbec nejde o to, kdo kolik naběhá a je hloupé říkat, že pouze o tomhle je fyzická náročnost. V tom je zahrnuto mnohem více věcí – výskot, stabilita, souboje o míč, tvrdost, odolnost, sprinty, prostě hra v situacích s fyzickým kontaktem, schopnost přetlačit soupeře…

Reagovat
smazaný uživatel

...na tohle Ševa dojížděl

Reagovat
smazaný uživatel

Už tvá první věta je naprosto směšná a dál už to číst nebudu :)

Reagovat
Mr.Jindros

Píšeš nesmysle.

Reagovat
fantomas

Co mu z toho vyvrátíš? Tys ho sledoval v Premier League natolik jako fanda Chelsea?

Reagovat
Mr.Jindros

Stačí pouhá logika, zamysli se - někdejší nejlepší hráč světa rychlostně, silově apod. nestačí na obránce průměrných anglických klubů, přestože v mezinárodní LM předtím válel. Jistěže hrál v Premier league tužku, ale to jistě nebylo nějakými superkvalitami anglické nejvyšší soutěže, nýbrž tím, že Sheva šel výkonostně rapidně dolu (věk, ztráta motivace... kdo ví).

Reagovat
smazaný uživatel

ne asik to říkám taky žádná jiná věda v tom není,kdo si myslí že jo takje blázen,prostě je to tím co si teď řekl,myslet si že v Angli sou lepší a rychlejší obránci je totální blbost.

Reagovat
vitasrp

Kdo a kdy řekl, že jsou v Anglii rychlejší a lepší obránci jak v PL prosimtě???

Reagovat
vitasrp

Jak v Serii A samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

z příspěvku pevelkrenek to přímo vyplívá že ti obránci sou lepší

Reagovat
vitasrp

Nevšiml jsem si, že by ten tvůj pevelkrenek někde srovnával obránce v PL a Serii A.. Když napíšeš, že se Ševa neprosazoval, jelikož neměl rychlost, důraz, neměl potřebné zrychlení, tak to přece neznamená, že zde jsou lepší obránci... Tady jde čistě o to, že Ševčenkovi absolutně nesedl styl jakým se PL vyznačuje, agresivní hra do těla mu vůbec nesvědčila, navíc strašlivě dlouho mu trvalo než třeba převzal míc, než se s ním rozběhl a v tu chvíli o něj již přišel... Prostě tempo té hry bylo na vyšší úrovni a tím pádem měl Ševa i daleko méně času než s SA.. Hnedka byl atakován, okopáván a hlavně třeba tělem si nedokázal pokrýt míč a takto snadno pak ztrácel míče...

Další věcí pak byl jeho způsob hry.. On byl jeden z nejlepších útočníků co se proměňování šancí týče, byl totiž tím typem útočníka, který číhal na ofsajdové hraně obrany a těžil z míčů za obranu, které poté díky jeho chladnokrevnosti zakončoval do sítí.. V AC na to měl hráče, kteří byli schopni nějakou geniální přihrávkou takto vyzrát na soupeřovu obranu, ovšem v Anglii a potažmo CFC se hrálo uplně jiným stylem, nehrálo se na brejky s koncovou přihrávkou za obránce, naopak, obvykle se hrálo proti značně zataženým obranám,, které chtěl Mourinho přehrát nakopávanou.. A do toho stylu se fakticky Ševa nemohl hodit.. Vždyť tak jako dal v AC spoustu golu dal v CFC snad jediný a to v Comunity Shieldu proti LFC.. Jinak to bylo pár doklepnutí do vápna díky dobrému výběru místa ve vápně, střely z dálky atp..

Zkrátka ono to nebylo v kvalitě obránců, to tady taky nikdo netvrdí, ale v soutěži, kterou hrál to bylo, jasně mu nesedl ten styl a způsob hry, který je pro Anglii vlastní.. Nikdy se prostě nedokázal plně přizpůsobit na tamnější podmínky.. A s tou důvěrou trenéra, on ji měl a né že ne, ačkoli jeho výkony byly katastrofální tak toho dost odehrál, ale divit se tomu, že na jaře s ním Mourinho ztratil trpělivost a začal ho sázet na lavičku(on se Ševa pak taky zranil), je hloupost, to by totiž udělal každý trenér...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S tím se dá souhlasit.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já si někdy myslím, že zdejší hlupáci nevystrčili nos z Anglie a ve formě hrajícího Ševčenka snad nikdy neviděli hrát. Když tady argumentujete Seriie A, tak se zamyslete (možná chci moc), proč má tedy Ševa tak vynikající statistiky Ligy mistrů.

Navíc si při své zahleděnosti od Premier League si ani neuvědomujete, jak je Serie A fyzicky náročná. Je naivní si myslet, že oproti Premier League je to nějaký velký rozdíl.

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

víš, v Serii A jsou oproti PL trošku jiné požadavky na některé fyzické parametry....

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti PL je ten rozdiel tak velky a badatelny v kazdom jednom zapase ze aj slepy a sprosty si to vsimne. Ak to nevidis ty asi by si mal prestat sledovat cigansky cirkus a herecke vykony v PD a sem tam sa pozriet na normalny futbal. Aby si zbadal aky je to rozdiel po fyzickej stranke

Reagovat
smazaný uživatel

Utěšuje mě, že fotbalu vůbec nerozumíš, takže je zbytečné, abys o něm psal, když na hřišti hovno co postřehneš.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem co tu riesite, obranny system PL a SerieA je uplne odlisny, nejde o kvalitu obrancov kvalitnych obrancov maju obidve ligy Sheva si proste nezvykol na ten obranny system PL. Tam sa brani osobne narozdiel od Talianska kde sa brani skor zonovo. Obrancovia su tam takticky vyspelejsi zatial co v PL su na tom lepsie fyzicky a casto aj rychlostne maju mozno o nieco navrch. Ale to je dane tym ze PL je proste rychlejsia liga, tempo je vysoke a tak aj obrancovia musia viac makat. Sheva bol kondicne na PL slabucky, nestacil ani rychlostne, ani fyzicky a technika mu bola na nic pretoze bez dobrej fyzicky ju nemohol naplno predviest. Do nejakych unikov ci cistych sanci sa cez obrany PL proste nedostaval. V Taliansku sa mu to darilo a niet divu, hral tam dlhe roky a bol zvyknuty na ten styl futbalu.

A to ze argumentujete tym ze teraz sa mu nedari uz ani v SeriiA ved to je samozrejme ze hrac po takom dlhom vypadku formy, s pribudajucim vekom a posranou psychikou uz nebude podavat rovnake vykony ako podaval pred par rokmi. Do Chelsea isiel v skvelej forme a neukazal nic som si isty ze ak by ostal v Milane valal by tam doteraz

Reagovat
smazaný uživatel

Byl sice opravdu jeden z nejrychlejších a dokonce i jeden z nejlépe silově vybavených, ale v LM, nebo v SeriiA se takhle nehraje plných 90 minut, což mu evidentně dělalo problém. Shevchenko byl takový ten zabiják, který vždycky čekal na slabou chvilku obrany, jenže v PL mu to prostě nevycházelo, protože tam Ti obránci hrajou takhle silově úplně po celý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

A v jiných ligách to vypouštějí od šedesáté minuty?

Reagovat
smazaný uživatel

To si vyčetl z toho příspěvku? Myslel jsem to tak, že v PL obvykle hrají agresivně po celý zápas, což v jiných ligách či v LM občas obránce leckterý souboj vypustí..

Reagovat
smazaný uživatel

Takový nesmysl. Že vypustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nesmysl? Premier league je prostě agresivnější liga než kterákoliv jiná... To že ho vypustí myslím z hlediska agresivity.. Příklad: Může do něj zajet skluzem, ale místo toho chce obránce útočníkovi vykrývat prostor zónově.. Což není na škodu, ale prostě některým útočníkům to zrovna může nebo nemusí vyhovovat..

Reagovat
vitasrp

To ovšem nemá co dočinění s vypouštěním soubojů, pod tím si člověk představí, že se na to ten hráč vyprdne a jde do toho na půl plynu... Ale situaci, kterou ty nám tady popisuješ, tak ta je čistě o zvoleném stylu defenzívy, jestli je tedy aktivní s pressinkem po celé ploše hřiště, nebo je aktivní jen na vlastní půlce, anebo je spíše zonová, bez zbytečného vystupování k protihráčům a napadání, tedy se spíše čeká ve dvou liniích u vlastního vápna na rozbíjení soupeřových ataků.. Všechno tohle si ale volí trenér, vždyť i tohle můžeš zahrát v PL, tohle se hraje všude po světě, on totiž není jeden typ bránění, který by platil na všechny, naopak, trenér je musí měnit podle toho, co chce hrát... A hráči pak logicky musí plnit taktické příkazy... Zkrátka psát o vypouštění je absolutní blbost, to si snad žádný hráč nedovolí, tadyhle jde jen o to, jaký typ obrany zvolí trenér.. A je třeba pravdou, že v různých ligách jsou různá specifika, v Anglii se více napadá, v Itálii se více čeká v bloku atp., ale vypouštění, to není nikde...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale však takhle jsem to celou dobu myslel.. velké kluby v Anglii mají stejně plno obránců z ciziny, takže to není úplně ten typický agresivní způsob obrany.

Reagovat
fantomas

To je ale vážně nesmysl, s tim vypouštěnim.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Nemyslím tím, že bude vypouštět od 60. minuty, ale že prostě si Italský obránce spíš bude hlídat taktické souvislosti než Anglický, který půjde do souboje pokaždý s vervou.. To ale neplatí pro ty větší kluby v PL. Spíš jde o kluby jako Bolton.

Reagovat
smazaný uživatel

"nebo v SeriiA se takhle nehraje plných 90 minut" co to je za kec?

Reagovat
Tsigi

Reagovat
fantomas

Ztráta motivace je trochu kravina ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty náš milý komiku, nikdo neříká, že by nešel výkonnostně dolů i v takové Serii A… Faktem je, že silově ani rychlostně vskutku nestačil… na té rychlosti do určité míry i ztratil. Navíc se o tom hovořilo docela otevřeně – vždyť sám Ševčenko si najímal z vlastních peněz sprintery, aby ho učili ještě mimo tréninky Chelsea běhat, aby stíhal rychlost EPL… to je holý fakt. Navíc vůbec nedomýšlíš, že některé obránce o fyzických parametrech Jacka Rozparovače u špagetek či v LM potkal oproti EPL (nemluvě o anglických pohárech) jen výjimečně…

Nikdo nemluví o žádných superkvalitách EPL, fyzická náročnost je ale trochu jinde než v Itálii… v herním stylu se klade důraz u hráčů na jiné věci…

Reagovat
mastakillah

Když na to bude forma a energie, která se bude v jeho letech hledat těžce tak proč ne..kdyby se mu dařilo tak bych byl rád kdyby zůstal..ale zatím bych si ho nenchával

Reagovat
smazaný uživatel

Dle jeho současných kvalit to nebude dlouho trvat a opravdu skončí

Reagovat
smazaný uživatel

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

at je soudnej a tahne zpatky na Ukrajinu

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
jtbs

ty ses vul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Reagovat
$dolar$

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, vrat se zpatky do Dynama, prosiiiiiim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, já mám Shevu strašně rád, je to můj oblíbenec, ale pro AC by asi nebylo moc výhodné jej kupovat; snad jen, kdyby přistoupil na takové platové podmínky, které by byly určovány počtem vstřelených branek, jako to, tuším, Doria v létě nabízela Ronaldovi. Ale co já vím, třeba se mu ještě začne dařit.

Reagovat
smazaný uživatel

Siena

Reagovat
didosh

Shevo stršně moc ti fandím a přeju ať si tě AC koupí,věřím že znovu najdeš ztracenou formu a budeš střílet branky tak jako dřív vždyť 32 to ještě nic není......

Reagovat
didosh

Neví někdo jak se jmenuje ten chorál o Shevovi co zpívají milanští Tiffosi a kde bych ho našel?

Reagovat
smazaný uživatel

asi jsi myslel tohle tak tady na zacatku to je

http://www.youtube.com/watch?v=p7Y8rA7Y4w0&feature=related

Reagovat
didosh

Ty vole díky moc tos mě strašně potěšil až mi to vhání slzy do očí!!!!Sheva byl je a bude vždycky v mích očích nej hráč.....Já jsem na tu generaci kdy jsem začínal sledovat fotbal to je Sheva,Ronaldo,Figo,Zidan atd.a končila téměř generace Šuker,Mijatovič atd.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja bych si strasne pral aby se vratil do chelsea a chytl alespon polovicni formu co mel v Milane, ale bohuzel je to asi scifi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele