Ševa pro nás reprezentuje tu nejvhodnější volbu, říká Berlusconi

06.03.2008, 16:05
Aktuality
Na trase mezi Londýnem a Milánem se již delší dobu mluví o jednom velkém návratu a spekulace nyní ještě přiživil prezident AC Milán Silvio Berlusconi. Ten by zpět k Rossoneri rád přivedl Andreje Ševčenka...

"Od Andreje to pravidelně poslouchám. A doufám, že Roman Abramovič nebude mít problémy s tím nechat ho jít," prohlásil Berlusconi v rozhovoru pro dení Gazzetta dello Sport.

Ševčenko byl dlouhá léta hvězdou milánského AC a v jeho dresu získal také Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu působícího v Evropě. V létě roku 2006 pak dal Milánu sbohem a přestoupil do Chelsea. Řada fanoušků Rossoneri mu tento krok ještě dnes vyčítá, Berlusconi je ovšem nabádá k pochopení a toleranci.

"Fanoušci by měli pochopit, že by to mohla být ta správná volba. Andrej je vynikající fotbalista a pro nás reprezentuje tu nejvhodnější volbu," řekl dále Berlusconi.

Ševčenko se v současné době vrací po zranění a v Chelsea bude bojovat o místo v základní sestavě především s Didierem Drogbou a Niclasem Anelkou. AC Milán má v útoku problémy, pod své možnosti stále hrají Filippo Inzaghi a Alberto Gilardino, dlouhodobě zraněný je navíc Ronaldo a velký tlak je tím pádem tvořen na mladého Brazilce Pata.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (27)

Přidat komentář
GEGE

to snad ne Ševu nechci vybral si Chelsee tak at si tam zůstane a místo přenechá bud Drogbovi nebo Benzemovi

Reagovat
smazaný uživatel

At jde do Milána

Reagovat
GEGE

7 už je v Miláně obsazená tohle by byla největší chyba kdyby vedení dotáhlo zpátky Ševu jsou jen dvě možnosti bud Drogba nebo Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

prej má jít doAC i Adriano

Reagovat
fantomas

to je kachna

Reagovat
smazaný uživatel

to není kachna bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

FAKT pUJDE ADRI DO AC?

Reagovat
smazaný uživatel

povídá se to

Reagovat
fantomas

povídalo se i to, že henry zustane v arsenalu..

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono se toho vzdycky napovida,ale pravda je potom nekde jinde

Reagovat
fantomas

prave

Reagovat
smazaný uživatel

vidim to skor tak ze drogba pojde s lampardom do barcy a opacnym smerom ronaldinho..to by bol celko dobry trejd

a sevcenko by sa mohol do AC vratit, je jasne ze v londyne vela slavy nepozbiera...

Reagovat
herbage

tak to se kldině vsadím že ne, Lampard rozhodně neodejde z Anglie a Ronadlinho určitě nepůjde do Chelsea, co by tam dělal? U Ševy a Drogby je ot otevřený

Reagovat
smazaný uživatel

no Lampard ma manzelku z Barcelony takze az taky problem myslim z Anglicka odist nema...a ked Franka vystrieda Jose tak to bude este realnejsie....no a Ronaldinho v Londyne? preco ne? nocnych barov tam je dost :)

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě pude Ronaldinho do Chelsea,a Ševa do AC

Reagovat
fantomas

Ronaldinho zustane v barce

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea potřebuje někoho efektivního=míčovýho kouzelníka....takže bych tam klidně viděl i ronaldinha....drogba pude na konci sezony pryč(ac milán)...lampard zůstane,ptž je to jeho milovaný klub...LAMPARD AND CHELSEA 4EVER!!!!YES

Reagovat
smazaný uživatel

muzete mi nekdo vysvetlit co je na drogbovi tak hvezdneho?namyslenej je dost a sebevedomi mu fakt nechybi a kdyz ho pozoruji pri zapese tak skoro vsechny prihravky co da tak jsou spatne,v situacich jeden na jednoho se moc nechyta a kdyz vcera netrefil z metru prazdnou branu a kdyz da obcas gola kteryho mu naserviruje primo pred nos Ballack nebo nekdo jinej ze zalohy tak myslim ze na Chelsea je to trochu malo protoze neni jedinej kdo ty goly tam dava.

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba je podle me pro chelsea nepostradatelny....Dokáže udržet míč,sprintovat taky jako málokdo a hlavně hraje pro tým!!a že včera spálil šanci?řekni kdo nikdy žádnou nespaálil a asi chelsea moc nesleduješ,protože Drogba umí hodně doře přihrávat,ne sice jako Lampard nebo Ballack,ale na útočníka slušně!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ja by to bral takto Seva spolu s Drogbom, do Milana,,,,za takych 30 milionov..... Gilu predat za nejakich 10 mil......a Velky Roman do Chelsea privedie za tazke prachy dajakeho utocnika ku Anelkovi ......................ale asi nerealna predstava pre nas

Reagovat
smazaný uživatel

*pre nas Milanistov

Reagovat
smazaný uživatel

Ševčenko si svůj osud zpečetil před dvěmi lety přestupem do Čukotky, už ho nechci zpět, děkuji mu za to, co pro Rsossoneri udělal, ale je to uzavřená kapitola, Drogba je červenočerná budoucnost , borec jak cip. Berlusconi to s tou protekcí přehání, měl by si vybrat sám trenér Ancelotti, nebo možná v létě spíš Mourinho nebo Lippi

Reagovat
smazaný uživatel

presne ten typ cloveka co rval Sheva do toho kdyz radil v Ac a ted rika ze ho tam nechce,ale kdyz se vrati a zase bude radit tak zase bude rvat

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, takových lidí existuje neuděláš nic s těmahle hlupákama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať se Ševčenko vrátí. Rozhodnou se alespoň dvě věci. 1. Jestli na to má - kde jinde to po zranění ukázat než v klubu, ve kterém už dokázal mnohé a 2. Jestli Berlusconimu už doopravdy hrabe, nebo je to jeden z jeho dobrých kaufů. Osobně si myslím 1. Možná, ale na zlatý míč to nebude. 2. To není moc promyšlené. Dresy Ševčenka v AC už každej má, ale Drogby nebo Benzemy či Adriana v AC se budou prodávat lépe(teď neberu sportovní stránku případného přestupu)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele