Senna zůstává ve Villarrealu

23.08.2008, 13:09
Aktuality
Fanoušci Villarrealu si mohou oddechnout, jejich barvy bude i nadále hájit Marcos Senna. O španělském reprezentantovi se v posledních dnech mluvilo v souvislosti s možným přestupem do Fenerbahce, nakonec ale došlo k podpisu nové smlouvy na El Madrigal...

"Rozhodli jsme se prodloužit smlouvu o další rok. Senna je bezpochyby velice důležitým hráčem, kterého Villarreal ve svém kádru potřebuje, aby ještě vyrostl. Z tohoto důvodu jsme mu vylepšili smlouvu a výkupní klauzuli zvýšili na sto milionů eur. Všechny strany jsou velice spokojeny," prohlásil prezident Villarrealu Fernando Roig.

Senna za sebou má vynikající sezonu. S Villarrealem nakonec skončil na druhé příčce Primera Division, v Rakousku a Švýcarsku pak Španělsku velkou měrou pomohl k triumfu na evropském šampionátu. Také proto se o něho začalo zajímat několik klubů. Mluvilo se o Arsenalu, hráčův agent pak před několika dny pohrozil, že pokud jeho klient nedostane odpovídající smlouvu, mohl by odejít a vyslyšet volání například Fenerbahce.

"Nikdy jsem se netajil touhou zůstat a jsem rád, že jsem podepsal smlouvu platnou do léta 2011. Nyní se mohu soustředit pouze na Villarreal a chci si užít další skvělou sezonu," řekl spokojený Senna.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Výkupní klazuli vylepšili na 100 milionů eur????? cože, to je něják hodně, sakra hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Klid

Reagovat
smazaný uživatel

To je este viac jak ma Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Je to naprosto běžné.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře jak pro Sennu, tak pro Ponorku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele