Šéf Premier League odmítá zavedení platového stropu

09.12.2008, 09:26
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
j_mrazik

Míšo, byl jsi výbornej hráč, ale tyhle nápady nejsou OK.

Reagovat
smazaný uživatel

Šéf premier league si je poměrně jist přjmem od sponzorů a ze vstupného či prodeju suvenýrů. Jsem zvědav až tyto veličiny klesnou o několik procent, zda bude také takový chytrák.

Reagovat
stas87

lenze tam to neklesne lebo je to tam tradicia napad je to dobry lebo ta financna spirala sa roztocila a uvidi sa casom kde to skonci

Reagovat
smazaný uživatel

pevný podíl ze zisku určený na mzdy? Zajímavé, ale v tom případě hráči čukotky musí svému klubu každý týden trvrě doplácet, že za něj vůbec mohou hrát.....

Reagovat
smazaný uživatel

Taky čumim :-) Předpokládám, že myslel tržby.

Reagovat
r.mrazik

no,jsem zvedav az vyprsi kontrakty s TV a nova smlouva urcite nebude tak skvela...krize postihne vsechny odvetvi,takze se da predpokladat,ze prijimy klesnou...no,ale on zas prijde nejakej bubak z Arabie nebo ruskej mafian a zadotuje ...vlastnit klub v PL zacina byt otazkou prestize...jen amici jsou v kelu

Reagovat
stas87

to preto ze v amerike je prestiz ked vlastnis basketbalovy alebo hokejvy klub popripade tim americkeho futbalu a ked sa uz nasrali do futbalu tak v live aj united ich nemaju radi predovsetkym za vstupne ze by bola mala konkurenceschponost?bola by to isto ale muselo by to byt globalne po cele europe a to sa nikdy nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz vidi hlavni problem v rozdilu prijmu u klubu, tak at navhrne jak srovnat prijmy, ae pokud nebude platovy strop tak to bude jen tezko, teda apson myslim.

Reagovat
vodka

srovnat příjmy? na základě čeho?

Reagovat
smazaný uživatel

Tímhle prohlášením této myšlence asi moc nepomůže. Je logické, že pokud by to mělo být, tak celoevropsky.

Reagovat
vodka

celosvětově, hráči vždycky půjdou za lepším. A takové Rusko na to nikdy nepřistoupí...

Reagovat
smazaný uživatel

S celosvětovym platovym stropem by byl pořádnej problém to je jasný. Ruskej fotbalovej svaz (nebo jak se tomu u nich řiká) přece patří pod UEFU ne? V momentální situaci by podle mě stačilo celoevropsky. Jenže vývoj jde dál a zanedlouho by se to muselo zase upravovat.

Reagovat
vodka

je to stejně nereálné, kluby na to v žádném případě nebudou chtít přistoupit...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že souhlas klubů není bezpodmínečně nutný. Nebo?

Reagovat
vodka

o to by až tak ani nešlo, ale na základě čeho se bude jednotlivým klubům a soutěžím určovat strop? Jestli budou mít všechny kluby stejné rozpočtové podmínky, smažou se rozdíly tvořené například dobrým marketingem, smažou se rozdíly mezi jednotlivými ligami, to si nejsem jistý, jestli je to dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, tohle je velice citlivá otázka. A řešila by se určitě docela dlouho.

Ale jde o to, že podel mě, je to pořád smysluplná myšlenka a tvrdil jsem, že tímhle zbytečným prohlášením ji moc nepomůže.

(btw: Strop vhodný kvůli boháčům přicházejícím do fotbalu - a tudíž by stanovení této hranice nemuselo být ještě tak složité. Protože ti boháči posunují fotbal do takových dimenzí až mu to nedělá dobře.)

Reagovat
smazaný uživatel

Moudry to muz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele