Seedorf nevyloučil návrat do Ajaxu

09.01.2008, 12:36
Aktuality
Do Ajaxu Amsterdam se možná jednou vrátí další velká postava jeho historie. K této otázce se již vyjádřil Clarence Seedorf, který by se v budoucnosti návratu rozhodně nebránil, jedním dechem ale dodal, že je v současné chvíli spokojený v AC Milán...

Rossoneri se na druhou polovinu sezony připravují v Dubaji a právě tam se Seedorf dal do řeči s předsedou Ajaxu Johnem Jaakkem. Ten otevřel i téma možného návratu zkušeného záložníka domů a odpověď ho částečně potěšila.

"Nejprve jsem si myslel, že je to vtip, hodně mě to překvapilo. Pak jsem řekl: 'Nikdy nevíte.' S Milánem mám smlouvu do léta 2011 a stále jsem zde šťastný. Je dobré, že se mě Ajax snaží znovu získat, znamená to, že na mě mají dobré vzpomínky, což je vzájemné. V tuto chvíli jsem sdružený s AC Milán, ale nikdy nevíte, jak se věci v budoucnosti vyvinou. Nikdy nemůžete nic vyloučit, takže nikdy neříkám nikdy," nechal se slyšet Seedorf.

31letý fotbalista hájil barvy Ajaxu do roku 1995, kdy odešel do Sampdorie. Následně hrával za Real Madrid a Inter Milán předtím, než se v roce 2002 upsal milánskému AC.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jednou se vrátím domů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině PSV!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no mal by tam ukoncit svoji slavnu karieru

Reagovat
smazaný uživatel

Dobří holubi se vracejí.

Reagovat
Devil

Je to vybornej fotbalista !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

SEEDORF???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele