Scudetto bude naše, věří Iaquinta

13.03.2009, 10:39
Aktuality
Juventus vypadl z Ligy mistrů, a tak se nyní může plně soustředit na bitvy na domácí scéně. V Serii A ztrácí Stará dáma na vedoucí Inter sedm bodů, útočník Vincenzo Iaquinta přesto věří, že titul získá Juventus.

Bianconeri v úterý vypadli z Ligy mistrů, když doma jen remizovali s Chelsea. Podali ale velmi sympatický výkon, za který se nemusejí stydět.

"Ligu mistrů jsme opustili s hlavami nahoře," říká útočník Vincenzo Iaquinta. "Jsme v dobré psychické kondici a stále věříme v mistrovský titul. Navíc pořád hrajeme Italský pohár, což je trofej, kterou všichni chceme získat."

Iaquinta také věří, že sám přispěje Juventusu k dobrým výsledkům podstatnou měrou. Pro trenéra je Ranieriho je totiž vytáhlý útočník pouze náhradníkem. Bývalý kanonýr Udinese letos zasáhl do sedmadvaceti zápasů a vstřelil sedm gólů.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (56)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kéž by

Reagovat
Pinturicchio

Kéž bychom Inter dostali:o)). Forza Juve!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nadpis .. jinak vincenzo

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím že získáme pohár , i když musíme dotahovat . Scudetto si už může Inter prohrát jen sám . Nevěřím že by Juve do konce sezóny jen vyhrávalo. Vincenza bude škoda až odejde , bohužel není se čemu divit , hráč jeho kvalit by měl hrávat častěji .

Reagovat
georgeo

ale zatím odvádí dobrou práci a navíc jeho příštup je mi velmi sympatický...není to žádný nafoukanec, který by dělal hned peklo jen proto, že sedí na lavce...místo toho povzbuzuje své spoluhráče a poctivě na sobě maká, aby byl prospěšný až příjde jeho čas a příležitost..takových hráčů víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Inter titul nepustí... 2.místo přeji Juventusu, věřím že ho před AC "ukopete"...

Inter letos opět obhájí

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Podle Tuttosportu má AC Milán zálusk na dva obránce AS Řím. Rossoneri se údajně chystají nabídnout smlouvu Cristianu Panuccimu, který bude od léta volným hráčem. Mají také připravovat sumu patnácti milionů eur na nákup Philippe Mexese.

Mým snem je vidět hrát několik zápasů dvojici Mexés-Senderos, co vy na to kluci milánští?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude Mexes hrát jako dříve, a né jako letos, tak s ním problém mít nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dříve "hrál dobře", protože se soupeř AS sotva dostal za půlku a neměl žádnou práci. V momentě, kdy byl zápas vyrovnanější, hořel stejně jako teď. Myslíš, že dokážete hrát tak, abyste nepustili soupeře za půlku?

Reagovat
smazaný uživatel

popravdě řečeno v mých očích byl Mexes vždy super stoper, ztohoto názoru jsem vystřízlivěl. Především proti nám si s ním Pato dělal co chtěl. Proto to řeknu takhle: toho hráče koupit, proč ne, náš defenzivní styl by mu mohl vyhovovaat, ale otázné je zda Silva bude ten pravej, kdo v případě Mexesových minel bude hasit požár.

Reagovat
smazaný uživatel

jen doplním, že můj sen je Chiellini.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten si mě bude muset ještě dlouho udobřovat... Faktem je, že stoperů na úrovni Mexése(lepších) je v Itálii dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten letos taky hodně chybuje . S Mexesem se to sice nedá srovnat ,ale rozhodně to letos není žádna jistota .

Reagovat
smazaný uživatel

on se musí hlavně uklidnit, je to takovej typickej horkokrevnej talián..věkem (tím jak se bude stávat rozumějším) bude hodně růst, o tom nepochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Cannavaro byl dřív taky takovej pruďas a zklidnil se...

Reagovat
smazaný uživatel

náš defenzivní styl ? z první trojice hrajem nejofenzivnější fotbal a my právě potřebujem "ofenzivnějšího" stopera s kvalitní technikou a rozehrávkou, kterej by se byl schopnej zapojit do toho pressingu, o kterém píšu níže. takovej byl a snad ještě bude Nesta. Thiago by mohl být trefa..., v přátelácích se mi celkem líbil, uvidíme. co si ale nemůžem v zápasech dovolit je právě to, že by jsme se zakopali a hráli příliš defenzivně..., sám víš, jak to zpravidla dopadá. pochybuju, že by nám v tomhle Mexes nějak výrazně pomohl..., přestože ho uznávám a je mi sympatickej.

Reagovat
smazaný uživatel

defenzivní sem myslel z pohledu toho, že naše záloha s Gattusem, Pirlem a třeba i Ambrem umí výborně vypomáhat defenzivě - špatně jsem to podal. A abych se vyjádřil na pravou míru - jsem taky pro jiného stopera, kvalitnějšího, ale evidentně vedení má vyhlédnutého Mexese..a já osobně s tím zase takovej problém nemám. Jen 15mega není málo, a za Mexese to je dokonce hodně moc. Silva, Bonera, Nesta, Mexes + kaladze by mohlo znamenat hodně variant na stoperu, což vzhledem ke zraněním není na škodu.

Reagovat
smazaný uživatel

takhle bych to nepodal. dřív měl vedle sebe Chivua, s kterým působili sehraně..., vedle sebe rostl jak jeden, tak druhej. Juan je dobrej, ale není to Chivu a je vidět, že když má stát obrana na Mexesovi, není to ono. samozřejmě ho nechci..., ani Panucciho, i když by to byl sympatickej návrat ztraceného syna.

k tomu, jestli dokážem hrát tak, aby jsme soupeře nepustili za půlku - záloha je skvělá a nejvyšší procento držení míče v lize napovídá, že by tomu tak mohlo být, ale ono to právě není jen o obraně, nýbrž i o kvalitním vysunutém pressingu a ten si současná obrana nemůže příliš dovolit..., natož obrana s Mexesem a Senderosem

Reagovat
smazaný uživatel

Ani s Chivuem to nebyla žádná velká paráda. Naopak jejich a Doniho chyby, byly příčinou, proč mužstvo, které hrálo v Itálii nejlepší fotbal skončilo nějakých 20 bodů za Interem a to při prakticky totožném skóre.

Reagovat
smazaný uživatel

první sezonu (04/05) měli slabou..., hlavně Mexes, ale tam byl problém celého týmu (noví hráči, Prandelli, kterej pár dní před začátkem odstoupil, točili se neustále noví kouči, Chivu pořádně nevěděl, jestli hrát na stoperu, nebo vlevo), ale dvě následující sezony se mi jejich společné výkony líbily. Mexese bych bral hlavně za sezonu 06/07 do AC okamžitě..., koneckonců sám jsi to řekl - za Interem sice končili o 20 bodů, ale měli stejné skore..., přesněji stejnej počet inkasovaných gólů, jako mistr ligy. momentálně bych Philippa samozřejmě nechtěl..., jen v samotné Itálii jsou lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže 06/07 byla ta sezóna, kdy se proti nim soupeř dostal dvakrát za zápas za půlku a byla z toho třeba plichta 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

já si to holt pamatuju jinak no...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpomínám si, že jsem o tom mluvil už tehdy...

Reagovat
smazaný uživatel

já si zas vzpomínám, že jsem tu sezonu Mexese fakt hltal za to, co v obraně předváděl. těžko říct...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to stejný jako se Sissokem. Tehdy měl vedle sebe lídra, který stačil k tomu, aby jeho nedostatky a chyby nebyly vidět. Navíc AS válcoval soupeře tak, že moc práce neměl. Když má být on tím lídrem, je mimo. Před dvěma lety jsem říkal, že za moc nestojí, teď to všichni vidí, akorát to přisuzují záhadnému poklesu formy, i když hraje stejně. Stejná situace se Sissokem a letní debatou...

Reagovat
smazaný uživatel

však to jsem taky psal hned ze začátku - předtím měl vedle sebe Chivua, jenže poslední 2 sezony to stojí hlavně na něm a to mu tolik nesvědčí. pro mě šel zkrátka poslední 2 roky s výkony dolů..., předtím se mi jeho hra líbila. možná jsem byl slepej a neviděl to, ale zkrátka se mi pozdával..., kvalitní odebírání míče, poziční hra ruku v ruce s Chivuem dobrá, stíhal, ale hlavně - byl jistější. teď už tomu tak samozřejmě není...

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Sissokem je to stejný blábol jako o Mexesovi . Musím ale uznat že je paráda jak ti lidi tady ustupují i když vědí že kecáš blbosti . Viz . Sissoko , Mexes a hlavně "Jedna povedená Sebastianova přihrávka " Za to

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem Zanetti a lídr středové formace Prostě ty tomu dáváš , před příchodem Momo střed Juve neexistoval . Nocerino,Tiago - Zanetti to byla trojka na pět metrů nedali rozumnou přihrávku a prej lídr

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju si to taky jinak .

Reagovat
smazaný uživatel

AS minulou sezónu nepouštělo soupeře na svoji půlku

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem ti říkal už minule, ať se naučíš číst...

Reagovat
smazaný uživatel

ok jak chceš

Dříve "hrál dobře", protože se soupeř AS sotva dostal za půlku a neměl žádnou práci

Zase si tak trochu střelil od boku .

Reagovat
smazaný uživatel

Dříve ale není loňskou sezónu, kterou byl skoro stejně tragický jako letos. Opravdu jak v pomocné škole...

Reagovat
smazaný uživatel

Dříve je dříve . Nic méně tvůj popis sezón 06/07 a 07/08 ( co se Mexesa týče ) je opět úplně jiný než realita. Už si zvykám že se od tebe málo kdy dozvím pravdivou informaci .

Reagovat
$dolar$

Je pravda ze Panucci na to uz pomalu bude mit ten spravny vek

Reagovat
stas87

ty vole ze ta bavi a ostatnych totu stale vypisovat uz je to trapne

Reagovat
GEGE

Mexes dělá hodně chyb ale přestup by mu třeba prospěl těžko říct.Každopádně bych radši Gamberiniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Gamberini, Legrotaglie a Criscito (přetransformovat ho zpátky na obránce) a obrana je cajk

Reagovat
GEGE

Criscita jsem na stoperovi mockrát hrát neviděl takže nevím jak to tam zvládá.Každopádně potenciál v něm je takže by to nemusela být špatná volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéžby, ale myslím, že Inter si ho už vyrvat nenechá

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme se na to dívat realisticky. Sedm bodů je dobrý náskok, Juve ještě nemá kádr na Scudetto. Ale zbývá 11 kol, tj. 33 bodů, takže šance tu je. To by ale hráči museli pořádně makat, vyhrávat co se dá a to je nereálné. Navíc Inter by musel ztrácet a myslím si, že Ibra se postará o to aby ne. I proti MU byl hrozně nebezpečný, prakticky každý míč, co šel na něj, si pokryl a dokázal se uvolnit i přes čtyři obránce.

Takže chce to posílit kádr a příští sezónu by to mohlo vyjít, ale kdyby to vyšlo i teď, tak bych se samozřejmě nezlobil

FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

Juve!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Juve Lazio

AS,Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Amauri minimálně měsíc mimo a dalších snad 10 zraněných, to na Scudetto moc nevidím. 2. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

jak měsíc mimo???

Reagovat
M11

neco se svalem

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc se slušně rozjíždí spor mezi Ranierim a Trezególem, to se v létě musí nějak vyřešit, 4 zkušení útočníci jsou moc (takže by mohl přijít ten Rossi ).

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce aj David má problém se svalem . Prej nnebude hrát proti Bologni

Reagovat
smazaný uživatel

Ale celkem dost se spekuluje, jestli se ten problémový sval náhodou nejmenuje Ranieri.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Vincenzo Iaquinta je holt životní optimista. Životní filozofie to je sice pěkná, ale obávám se, že bude na konci sezóny zklamán.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos už to nevyjde, ale příšti rok ho vystřílíš, Vincenzo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Vincenzo ťažko..... , ale, Juventus titul vyhrať, môže na ďalši rok, aj keď bude to mať velmi ťažke....., hlavne musia trochu omladiť útok a nájsť dobrú náhradu za Nedveda, čo bude ťažké, ale ak chcú vraziť do prestupov značnú sumu, tak na titul budú mať, inak asi nie....

Reagovat
smazaný uživatel

Na titul to fakt nevidím, to by museli být klíčoví hráči zdraví.

A s hráči jako Grygera, Molinaro, Marchionni a další to fakt nepůjde ani v dalších sezonách. Kor bez Nedvěda. Je potřeba sehnat opravdu kvalitní krajní obránce (střed je na vynikající úrovni). Střed zálohy má velký potenciál, takže ten není třeba měnit. Pokud bude zdravý Camora, je vyřešen i pravý kraj zálohy. Ted jde o to nahradit Nedvěda. Bud hráčem do systému, nebo přivést hráče, se kterým se systém trošku změní (jako kdysi když přišel Nedvěd místo Zidana). Já jsem pro druhou variantu, protože nahradit Nedvěda typově podobným hráčem je nemožné. Nikdo jako Nedvěd neexistuje, stejně jako neexistoval nikdo jako Zidane.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele