Scolari nesmí čtyřikrát na lavičku

20.09.2007, 16:57
Aktuality
Disciplinární komise UEFA dnes potrestala hříšníky z posledních zápasů kvalifikace o postup na ME 2008 do Rakouska a Švýcarska. Nejvyšší trest dostal trenér portugalské reprezentace Luiz Felipe Scolari, nejbližší zápasy pak nestihnou ani Ivica Dragutinovič a Saulius Mikoliunas...

Scolari se provinil po skončení domácího utkání se Srbskem, v jehož závěru Portugalci přišli o vítězství. Brazilský kouč napadl Ivicu Dragutinoviče a televizní záběry odhalily, že se obránce španělské Sevilly pokusil udeřit pěstí do tváře. Scolari za tento kousek nesmí čtyřikrát na střídačku a z tribuny tak bude sledovat všechna čtyři zbývající utkání evropské kvalifikace proti Ázerbájdžánu, Kazachstánu, Arménii a Finsku.

Před a během zápasů nebude Scolarimu povoleno zdržovat se v kabině, v tunelu vedoucím na hrací plochu či dokonce na hřišti. UEFA se navíc postará o to, aby žádným způsobem nemohl komunikovat s mužstvem. To vše vede portugalská média ke spekulacím o výměně na trenérském postu. Žhavým kandidátem je údajně Jose Mourinho.

Vedle Scolariho neunikl trestu ani Ivica Dragutinovič, který přijde o duely proti Arménii a Ázerbájdžánu. Svůj ortel si vyslechl rovněž Saulius Mikolinaus, litevský reprezentant nafilmoval v utkání se Skotskem pokutový kop, za což ho UEFA potrestala zákazem startu v nejbližších dvou reprezentačních utkáních.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nemá niekto link na ten úder ?

Reagovat
Marv
Reagovat
smazaný uživatel

kurva, to je komfort

díky moc

Reagovat
Slejdy

jn luxus mazec

Reagovat
smazaný uživatel

pekne mu dal, jak lahodne

Reagovat
anonym

Srabsky,to Scolari

Reagovat
M11

ma to v sobe jako Scolari

Reagovat
HOST*Mamut

Mám taký pocit, že Dragutinovič sa stihol uhnúť a Scolari ho ani poriadne netrafil.

Reagovat
Slejdy

sak netrefil ty mamute

Reagovat
M11

Reagovat
HOST*bistinko

To by bola sranda,keby sa tym dvom raz podarilo spolu ocitnut v jednom teame

Reagovat
HOST*Mili

Nevim,co tu řešíte,kdyť to byla jen taková "brazilská" facička,nic víc...

Reagovat
HOST*

Dobře !!

Reagovat
HOST*

uz aby tam byl josé

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele