Scolari nehodlá rezignovat, čeká na rozhodnutí federace

13.07.2014, 13:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (41)

Přidat komentář
Azazelo RD

Trošku Bílek no.

Reagovat
smazaný uživatel

Pětašedesátiletý Scolari je druhým nejúspěšnějším trenérem v historii mistrovství světa, když během tří účastí nasbíral 14 vítězných zápasů.

Bílek jak vyšitej.

Reagovat
Infi

kdyby se tam Bílek dostal tak má podobná čísla

Reagovat
Infi

Reagovat
Kvooca

Sice Bilek neni velky myslitel, ale jinde by ho tak neprohaneli. Dotahl vas na ME ( s tim tymem to je skoro zazrak a jeste vetsi, ze se postoupilo ze skupiny)

Reagovat
smazaný uživatel

To radšej aby rezignoval a odišiel so cťou ako keď ho vyhodia jak prašivého psa

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě skončili ještě docela dobře. Ty výsledky jsou ostuda, ale ten tým na víc podle mě neměl a byli na ně pouze vysoká očekávání. Nebýt Neymara, tak semifinále určitě nehráli a zbytek týmu, až na občasné záblesky Oscara, prostě katastrofa.Slabý tým,slabý trenér a podle mě můžou bejt za to 4. místo ještě rádi..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým si ale vybral sám

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nevypadli už s Chile.

Reagovat
Liquid

neměli už postoupit ze skupin

Reagovat
Infi

neměli se kvalifikovat!

Reagovat
Milan.B

nemaju hrat futbal

Reagovat
smazaný uživatel

nemam čisté ponožky !!

Reagovat
Kvooca

Reagovat
smazaný uživatel

Slabý coach, slabý team...

Reagovat
Mr.Jindros

Ty vole, vypadni.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měl Scolari opouštět repre?Vždyť Scolari na hřiště poslal to naj co měl...To hráči si udělaly ostudu...Podle mě,trenér může udělat chybu,ale počas zápasu s Německem,nemohl udělat nic,a proti Nizozemcům taky...Celej šampionát měl v útoku pouze Neymara,pokud se nezranil.Poslat tam Freda,který nehrál nic moc,nebo hráčik jménem Jo toho taky moc nepředved...Myslím,že kdyby tam byl Kaká,Robinho,Nebo Ronaldinho,tak by měly víc brankovích příležitostí...Fred,Paulinho,Oscar,Fernandinho - jsou technický,ale to na výhru nestačí...

Reagovat
Atlético de Madrid

Proč tam všichni cpety tyhle vykopávky? Tam by se hodil jedině Robinho, kterej by to jako sám fakt nestrhnul. Ty dva jsou starý, pomalý, s milionkrát horší formou než všichni pamatujou. Dinho je ještě ke všemu náladovej a vůbec nebrání, Kaká je větší profík ale nemá ani zdaleka takovou formu, aby mohl hrát nebránící desítku. Krom toho, Scolari takticky posral na co šáhnul, on těm hráčům naordinoval ofenzivní hurá fotbal, když měli betonovat...P

Reagovat
Infi

Ronaldinho by to možná pozvedl mentálně, kdyby tam vyzkoušel nějaké svoje pejčovinky, tak by se snad chytli i ostatní a Brazílie by opět bavila fotbalem, takhle jenom bavila

Reagovat
Kvooca

Ronaldinho ma za sebou vice nez povedenou sezonu. Jeho prehlednuti jsem vlastne nepochopil. Ale zase je pravda, ze na jeho post je uz tradicne v BRA velka tlacenice.

Reagovat
livefan

Ale nominace byla práce Scolariho, takže to jaký tam měl hráče je jeho chyba. Vynechání Mirandy a Filipeho z Atlétika byla chyba. Mohl taky nominovat Lucase, horší jak Bernard a nebo celou sezonu neproduktivní Willian by nebyl. Střed zálohy mohl taky vyřešit jinak, protože Fernandinho - Paulinho je vážně tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy si videl naposledy hrať Ronaldinha?

Reagovat
dantetomas

no tipol by som že naposledy za Husáka

Reagovat
Kvooca

Jestli soudis podle koncu v AC, tak jsi strelil hodne mimo.

Reagovat
Pipo123

Ide o psychiku hráčov, neustále plakali, pred zápasom, po zápase, počas zápasu. Absolútne trápne reakcie a myslel som že pozerám žensky futbal. Hlavne teda David Luiz alebo Oscar, veď viac preplakali na turnaji ako vypotili. Videl som už veľa borcov plakať po neúspechu, ale aby pred zápasom proti Nemecku všetci revali a potom sa za 10 minút položili, tak to je naozaj vrchol. Brazil

Reagovat
Liquid

Měl sice nejslabší brazilský kádr minimálně za posledních 20 let, ale mít skóre ze zápasů o medaile 1:10 to by neměl ani Honduras, musí jít, je to kouč minulého tisíciletí, podobně jako třeba býval Brückner, dnes už se hraje fotbal jinak

Reagovat
Liquid

jinak hlavně co se týče té ofenzívy, tam vždycky Brazilci měli kam šáhnout, ale letos teda, jen Neymar, jinak to prostě nefungovalo, Hulk býval dřív na hrotu v Portu dobrej, ale na MS letos bída, navíc mi prostě přijde s jeho postavou divný cpát ho na ten kraj, není to sice až taková úchylka jako třeba s Bendtnerem ale přesto jinak pro porovnání, kde je Pato, Robinho, Kaká, Adriano, Ronaldinho, Rivaldo, Juninho na druhou, Zé Roberto, Alex z FEN a spousta dalších ofenzivních hráčů, kteří dřív byli schopni dát góla, říct před pár lety že budou mít na hrotu Joa a Freda tak

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Je potřeba to hned začít přebudovávat, aby nový trenér mohl svou vizi už představit příští rok na Copě. A jestli ho tam ten nový předseda svazu nechá(což údajně chce), tak se Brazílie nikam neposune a je to ztracený čas.

Reagovat
smazaný uživatel

O jakým nepovedeným závěru turnaje to mluví? Vždyt ty výkony byly bídný od skupin, tohle není do hajzlu austrálie, aby měli postupovat se štěstím, ti musí bavit fotbalem. A pokud na to ty hráče nemám, tak musim lip takticky a mentálně připravit tu sebranku, kterou mám. Scolari nezvládl absolutně nic. Nehledě na to, že je to lidsky čuráčí hlava, tak více taktiky během těch zápasů projevil i Luiz, což je teda šílený měřítko

Reagovat
smazaný uživatel

"Přitom předtím Brazílie neprohrála soutěžní utkání na domácí půdě dlouhých 39 let a dvě po sobě dokonce nikdy ve stoleté historii." Kvalitný rekord prelomil Filipao so svojou ekipou

Reagovat
smazaný uživatel

Uz bez,hrozna hra cely turnaj,ne jen ty dva vybuchy na zaver.Meli stesti,ze po skupine chytli jihoamericany,protoze dostat Evropu,tak konci mnohem driv.Nejlepsi byl Fred,uplne vidim Bilka s Barosem,furt ho tam cpe aj kdyz "hraje" hur a hur.Mohli by vzit nekoho z venku,ale na to budou asi moc hrdi.

Reagovat
smazaný uživatel

Brazílie skončila na 4. místě. Dle mého soudu to není špatný výsledek. Otázka předvedené hry je věc druhá. Na Brazilce byl vyvíjen neuvěřitelný tlak po celou dobu mistrovství, já je za favority neměl, kdyby nedostali neuvěřitelný kotel od Německa tak bych jejich působení na tomto MS nepovažoval za neúspěch. Scolariho výběr epic fail ale po bitvě každý generál, že.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha...celej turnaj nemá Brazílie nějakej jasnej projev. První silný týmy, na který narazila jí vykleply rozdílem třídy a Scolari bude dál sedět jak žába na prameni.

Místo toho, že prostě systém Brazílie byl "on to nějak Neymar a Hulk daj a kolem budou vířit naši ofenzivní hráči" se řeší, že byl zraněnej Neymar, chyběl Silva, chyboval Luiz... To je panečku alibismus, Felipe se schová za hráče a přežije dál. A i když Brazílii nemusím, štve mě to, protože mají hráče na to, aby hráli pěknej fotbal a ne tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč nominoval toho šaška Freda a Joa

Reagovat
icka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Talker

Tak Scolariho hodnotím dlouhodobě jako Čapka - nekompetentní blb Nechápu, jak může být mezi trojicí nejlépe placených koučů MS. Takticky neschopný, vynechá jediného hráče, který by byl schopný alespon částečně nahradit Neymara na křídle (Lucas) a když to má zavřít proti Německu, tak tam nechá díry jak prase. To nebyl fail hráčů, že nevěděli, co mají hrát, to padá na hlavu trenéra.

Sice by dost pravděpodobně s jiným trenérem skončili v semifinále, ale pochybuju, že by dostali sedmičku od Německa a další tři goly od Holandska.

Reagovat
Furia Ceca

No a kdy bude to lynčování? A nevíte, jestli to bude vysílat nějaká TV?? Scolari by za ty kecy potřeboval pár ran bičem...

Reagovat
smetos

Vsak nic neumi

Reagovat
Kvooca

Pro mne neni prekvapeni, ze neuspeli v boji o medajle. V semi jsem je videl, cekal jsem i jinou hru. Ale ten tym na vic nemel. Navic mne hrozne zklamal Fred a Hulk.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele