Scolari byl i přes čtyři góly v síti Bordeaux kritický

17.09.2008, 09:42
Aktuality
Chelsea zvládla vstup do Ligy mistrů na jedničku, když na domácím hřišti rozstřílela Bordeaux. Manažer Luis Felipe Scolari přesto nad čtyřbrankovým vítězstvím příliš nejásal, nezdála se mu hra jeho svěřenců ve většině druhého poločasu.

Blues o osudu zápasu proti bojácnému Bordeaux rozhodli už v první půli, po půlhodině hry vedli brankami Lamparda a Joe Cola 2:0. Po přestávce se Chelsea nikam nehnala, až v závěru navýšili skóre Malouda s Anelkou.

"Začali jsme velmi dobře a bereme tři body, což je nejdůležitější," uvedl na tiskové konferenci Scolari. "Byl jsem ale zklamán naším vystoupením ve větší části druhé půle, hlavně od desáté do třicáté minuty, kdy jsme ztráceli míče a nedokázali kontrolovat hru."

"Kdyby proti nám stál silnější soupeř, mohli bychom za to zaplatit. Přestože Bordeaux v druhé půli drželo balón víc než my, gólovou šanci nemělo," pokračoval manažer Chelsea. "V závěru jsme přidali dvě branky, což bylo potěšující."

Chelsea čeká o víkendu náročné ligové utkání s Manchesterem United. "S hráči jsem velmi spokojen, možná jim zítra (ve středu) dám den volna. Poté začneme myslet na Manchester, ale hned ještě ne," doplnil Scolari.

Z trenéra Bordeaux Laurenta Blanca bylo cítit zklamání, jeho svěřenci zápas nezvládli. "Výsledek mluví jasně, Chelsea pro nás byla příliš silná," nezastíral. "Věděli jsme, že má dobrý tým, a to také potvrdila. Já jsem zklamaný, že jsme nedokázali hrát to, co jsme si řekli."

"Nebyli jsme agresivní, Chelsea jsme ukázali příliš respektu. Jestli chceme být úspěšní, podobný výkon nesmíme opakovat," pokračoval Blanc. "Ve druhé půli jsme se zvedli, ale bylo pozdě. Proti podobným soupeřům musíme držet stav nula nula, škoda, že první dva góly padly po našich chybách."

Autor: Radim Šantrůček / uefa.com

Komentáře (34)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Blanc velmi sympatický

Reagovat
smazaný uživatel

co se tyce blues, nemyslim ze by se nejak ve druhe puli zhorsili ale spis uz nemeli motivaci, setrili sily a jen tak v pohode dohravali...

Reagovat
smazaný uživatel

A jen tak ze srandy jim tam přihodili ještě dvě branky, aby se snad neřeklo

Reagovat
smazaný uživatel

no jo nejak tak bych to videl...druha pule mela uspavaci tempo ale bylo to logicke ze chelsea nechtela zbytecne marnit sily, moc dobre vi ze jeste budou potreba a navic riskovat kvuli nejakemu tvrdemu souboji zraneni?? byl to velmi dobre takticky odehrany match

Reagovat
j_mrazik

Prostě ukázali zkušenost. Dali góly, pak to dohráli, šetřili síly... Soupeř na ně neměl ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak ale je fakt ze bych treba od deca cekal vic. nektere jeho extremne citelne prihravky jsem opravdu nechapal ale je fakt ze souper mel nulovou sanci pretavit jeho chybu v gol nebo alespon nebezpecnou sanci stat se to ale proti manutd ted v sobotu nevim nevim

Reagovat
j_mrazik

Pokud bude ManU předvádět to, co druhou půli pro Liverpoolu, tak bude mít problémy i se Stoke, natož s Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

jj to je fakt ale je myslim vsem jasne ze manutd se urcite vyrazne zvedne otazkou je kdy a hodne o tom napovi uz dnesni utkani se zlutou ponorkou ktera jak doufam potopi dabliky hodno pod vodu

Reagovat
j_mrazik

Já držím ManU. Podle mne byla chyba dávat Rooneyho na pravou zálohu. Proč vlastně nehrál Fletcher, ten hrál dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

je tam vic nepochopitelnych veci rooney byl vzdycky klasicky podhrot nebo hrot ale urcite ne zaloha..proti poolu musel i dost branit a to mu evidentne nesedelo vubec a fletcher nevim...asi AF uprednostnil caricka coz se v pristi zapase urcite nebude opakovat

Reagovat
j_mrazik

Já měl pocit, že ztrácí střed hřiště, tak jsme doufal, že tam pošle Hargreavse (nebo jak se ten kluk píše, prostě Owena). Ten je běhavej a umí jak dopředu, tak dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hargreaves je velky univerzal a podava moc dobre vykony akorat mam pocit ze mu vic sedi levy kraj ale byl by urcite dobrou volbou

Reagovat
smazaný uživatel

levý kraj mu nesedí, akorát ho tam furt cpali v Bayernu. je to ale klasický CM

Reagovat
smazaný uživatel

On byl problem v tom,že MU hrál stejně jako včera Bordeaux... To je prostě o sebevědomí a pokud se jim nepodaří vyhrát ani v LM,tak by se snad zlepšit neměli...

Reagovat
j_mrazik

Je mi jasný, že by ti to hrálo do karet.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady o to nejde - pokud porovnáš hru MU a Girondistů,tak ti vyjde,že hráli stejně. Bez nápadu,agresivity,vyklidili střed pole a kazili i lehké přihrávky. To není dáno tím,že by neměli dobré hráče nebo formu. Zkazí jednu přihrávku,dostanou náhodnýho gola a leží jim to v hlavě.

Určitě to znáš taky,snažíš se až moc a dopadne to hůře než kdyby ses nesnažil. Moc nad tím přemýšlíš. Víš,že musíš,to je ten problem. A nepomůže sebevětší hecování,spíš musíš vyhrát,dostat se do pohody,dát pár dobrých míčů,přihrát pěkně... A je pravda,že když na tebe na SB nebo Anfieldu křičí 40 000 fanoušků,moc ti to nepřidá.

Reagovat
j_mrazik

Je mi jasný, že je to jenom v hlavách. V nohách to mají. Řekl bych, že SAF to poskládá trochu jinak a budou zase šlapat.

Reagovat
smazaný uživatel

mas recht. tesim se na sobotu a snad krasne vitezstvi blues ted by si to urcite vykonostne zaslouzili...uvidime jak forme united pomuze ronaldo ale nevidim v nem zrovna velkeho spasitele v tehle sezone

Reagovat
smazaný uživatel

ale nevim na cem si chcou sebevedomi zvednout v nejblizsi dobe bojim se ze nad villarealem a chelsea to asi nepujde

Reagovat
j_mrazik

Půjde. Kde jinde si chceš zvedat sebevědomí, než proti silnejm? Slabí ti moc nepomůžou.

Reagovat
smazaný uživatel

tak dobre s ponorkou muzou ale proti chelsea pujde sebevedomi zase dolu v to pevne doufam a verim

Reagovat
smazaný uživatel

Ono není vyhrát jako vyhrát. Upachtěná výhra 0:1 ti nezvedne sebevědomí jako když si zastřílí půlka kádru at je soupeř sebesilnější. Je to vidět na lampsovi,ty goly které ted dal mu pomáhaj...

Reagovat
j_mrazik

Tak to určitě, že mu pomáhají, hlavně má úlohy, který mu vyhovujou. To je pro něj obrovský +. Sice jsem ho odepisoval, ale musím uznat, že teď hraje hodně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

a bude tak hrat i dal at uz s decem nebo ballackem

Reagovat
j_mrazik

Právě, že takhle kombinace škodí Lampardovi. Chelsea jako týmu ne, ale jemu osobně ano. Je potom takovej neviditelnej. Ballack ho zastiňuje.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je treba dat ballackovi nejakou jinou ulohu nez dispecera stejne jako lamsovi

Reagovat
j_mrazik

Na kraj ho dát nemůžeš. Tam by nebyl platnej. Ale pokud se budou točit ještě s Decem, tak jim to bude klapat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik me mrzi, ze sem ten zapas nevidel..... nemohl jsem, protoze sem byl v praci... ale vysledek skvely, az me to prekvapilo... ted by to chtelo neco podobnyho zopakovat proti Cluji a muzeme mluvit o dobrem vstupu do LM. Hlavne Rumuny nepodcenit, at nedopadneme jako ASR.

Reagovat
smazaný uživatel

toho se nebojim. CFC 4EVER!!

Reagovat
smazaný uživatel

viz. minuly rok Trondheim :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čekat,že i za stavu 2:0 budeme stále aktivně držet taktovku je trochu přemrštělé,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

no tak, scolari si mozna vzpomel na zapas cesko-turecko, kdy jsme na to opravdu dost doplatili...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne,v Turecku jsme ve druhém poločase hráli v obraně naprosté hovno a hlavně přes Jankula šel jeden centr za druhým,na konci pak selhal ofsajd systém,tady si to všichni domácí obránci s přehledem odehráli,viz nulová nutnost práce Čecha vyjma dvou centrů...

Reagovat
sosna

Dobrá hospodyňka musí být vždycky nespokojená

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele