Schuster si pochvaloval bojovnost

19.09.2007, 09:23
Aktuality
Real Madrid vstoupil do Ligy mistrů úspěšně, přestože výsledek 2:1 naznačuje především vyrovnanou bitvu s Werderem Brémy. Domácí kouč Schuster chválil své svěřence za příkladnou bojovnost, jeho protějšek Schaaf litoval několika chyb.

Na Santiago Bernabeu se hrál pohledný fotbal. Domácí táhla dvojice Raúl, van Nistelrooy, která měla množství šancí. Naštěstí pro královský klub dokázali oba střelci po jedné příležitosti využít a zajistit tak Realu tři body. Za hosty vyrovnával na 1:1 Sanogo, okének v domácí obraně však bylo víc.

"Náš tým vydřel vítězství proti silnému soupeři," prohlásil na tiskovce domácí trenér Schuster. "Bojovali jsme s zasloužili jsme si vyhrát." Schuster chválil Fernanda Gaga, kterému připadla těžká úloha uhlídat hostujícího Diega a také Raúla, který se na hřišti doslova rval o každý balón. Na druhé straně si německý kouč nemohl nevšimnout mnoha zbytečných nepřesností.

Také Thomas Schaaf, kouč Werderu, měl své svěřence za co pochválit, přestože do Brém nevezou ani bod. "Byla to otevřená partie dvou ofenzivních týmů. Ale nesmíme zapomenout, kdo proti nám stál a koho jsem mohl postavit. Proto musím hráčům poděkovat," hodnotil zápas Schaaf. Co jeho týmu chybělo, dodal vzápětí. "V rozhodujících fázích zápasu jsme udělali příliš chyb. V útoku jsme měli být aktivnější a nenechat Real tolik tvořit."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (55)

Přidat komentář
plechi

No Gago myslím zahrál parádně i Marcelo to celkem zvládal a v útoku byl taky supr, trochu slabší byl Guti, až na ten pas u druhého golu, čekal sem že pujde dolů dřív...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to s tebou teda nesúhlasím - Gago sa síce veľmi snažil, ale tých hrúbok tam bolo veľa - zle vykrytý priestor, chybná rozohrávka atď.

Ja si myslím, že zlyhal Sneijder. Akoby si tam tí traja zavadzali ( Sneijder, Gago a Guti ).

Reagovat
HOST*

Gago sice tam ztráty měl, ale hodně dobrý. Guti, už je na čase posadit ho na lavičku, už jsou jeho výkony hodně dole. Sneijder, to je pohádka.

Reagovat
RMCF

S Gagem musím souchlasit, předvedla fantastický moment a pár minut na to zbytečně zkazil přihrávku a ž zlepší rozehrávku a nebude kazit některé jednoduché přihrávky, bude z něho skvělý hráč, snad se časem otrká...

Reagovat
HOST*mysman

Gago predvedla

Reagovat
RMCF

aby ses z toho nezbláznil, ty neděláš překlepy?

Reagovat
HOST*

raúl hrál skvěle

Reagovat
HOST*cat killer

Raul hraje vzdy skvele. Je to pan fotbalista.

Reagovat
HOST*

proč nehrál diarra?

Reagovat
plechi

bo červená

Reagovat
HOST*

aha dík

Reagovat
HOST*Vacin

Luhovej ma s Gutim pravdu kdyz ho to bavi tak ma jednu z nejlepsich prihravek na svete (viz. konec 1.polocasu a 2.gol), ale kdyz ho to nebavi tak s nim nehne nikdo a nema ani na Barcu . Ne vazne bylo videt, ze kdyz na to nesere tak to de celymu Realu.

A co se tyce Gaga tak s nim si Diego obcas delal co chtel, ale nejenom s nim.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Luhový si servítky nebral to tedy ne, ale někdy taky než se vymáčkl nebo mu skoro nešlo rozumět. Ač nejsem Sparťan a Řepky se nezastávám, tak narážka na něj byla na úrovní IV. cenové a dalo se to říct jinak.

Ovšem podstatné bylo že Real vyhrál a Raúl řádil, snad to bude konečně po dvou letech, povedená sezóna z jeho strany.

HALA MADRID!!!

Reagovat
HOST*Vacin

To se jinak říct nedá.... protože je to pravda.

Raul-Fantastic

Reagovat
RMCF

Narážka na řepku byla dobrá, myslíš že by to zvládl napsat?

Reagovat
smazaný uživatel

Real hrál opravdu dobře a to hlavně kvůli tý bojovnosti ale já odbočím:

Nejlepší na celým fotbalovým večeru bylo, jak Svěcený dával Raúlovi Zlatej míč - jeho vysvětlení, že už asi 10 let hraje na nejvyšší úrovni, bylo unikátní (co s toho, že cca 3 sezony hrál totální hovínko ...). A že prej si fandové v Madridu nedokáží bez Raúla sestavu představit. A úplná bomba byla, když řekli, že jedinej Raúl tam zůstal z období velkejch hvězd. To se ti dva komici opravdu předvedli.

Jsem zvědavej, jestli Luhovej taky občas čte názory opravdovejch fandů Realu, když je to takovej expert na šp. fotbal a "nazývá věci pravými jmény"

Reagovat
HOST*Vacin

Ale s Raulem je to pravda. Jako jeden z mála měl od roku 2000 výbornou formu, a že mu to nešlo to se stane, ale já si pořád myslím, že důvod proč mu to nešlo byl RONALDO. Takže svítá na lepší časy.

Reagovat
HOST*

Raulovi chyběl někdo jako Sneijder. Raul, RVN a Sneijder to je zatraceně nebezpečná trojka.

Reagovat
HOST*

Raul urcite je nedoceneny taky zalezi na hracich kteri mu vyhovujou a s kteryma si rozumi si myslim ze s jak angazovali Ronalda tak ho chteli zviditelnit aby byl velka hvezda a sly s neho prachy a vse to bylo na ukor Raula, ktery si urcite nejlip rozumel s Morientesem.

Reagovat
HOST*bistinko

Utok Raul-Morrientes to bolo teda nieco!

Reagovat
smazaný uživatel

Svěceného absolutně neodborné komentáře byly hlavní vadou na docela povedeném fotbalovém večeru, o jeho komedii na hlavě raději pomlčím...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Svěceného začínám mít alergii, ale Čapek se svým "hmmmmmmm" a "to jsou věci, to jsou věci" je u mě stále "jednička"...

Reagovat
HOST*Luis

Hmmmmm, je super hláška Čapouna, ale u mně je jednička Míra Bosák. Jinak hra Realu bylo hodně slušná, moc se mi líbilo, jak hrál Raul. Je to opravdu výbornej hráč a celkově je to správnej chlap!!

Reagovat
HOST*

Ale Svěcený má pravdu, aspoň jednou v letech 2000-2003 měl Raul určitě Zlatý míč získat. Místo něj mamé u Zlatého míče jména jako Cannavaro, Ševčenko

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Ševčenko si to celkem zasloužil, i když v té době měl skvělou sezonu Deco.

Reagovat
smazaný uživatel

Deco byl v roce 2004 jasně nejlepší. A když už jsme u toho, tak Henry si GB zasloužil ještě více než Raúl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně nejlepší teda nebyl. Byl mezi třema s Ronaldinhem a Ševou. V létě 2004 se tady oficiálně dělala ideální jedenáctka sezony a skoro nikdo ho tam nedal. Já myslím jo, ale nejsem si jistej...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší ale určitě byl - nejlepší hráč Ligy mistrů, na Euru společně s Ronaldem dotáhli Portugalce do finále (na začátku tvořil Rui Costa a jak to vypadalo), v Barce byl na podzim také velmi dobrý, udělal z ní ještě mnohem lepší tým. Nejlepší byl, možná ne jasně, ale Ševa rozhodně lepší nebyl, Ronaldinho těžko říct, ale Deco měl větší týmové úspěchy.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se právě nelíbil na tom Euru, půlka zápasů mu nevyšla...

Reagovat
smazaný uživatel

A většího simulanta než Deca, jsem v životě neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi blázen? Chceš mi snad říct, že jeho simulování na euro nešlo do extrému?

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Simuloval tam dost, ale jak mám vědět, že se bavíš zrovna o Euru?

Reagovat
smazaný uživatel

Už by ses mohl začít s tím antibarcelonstvím trošku krotit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sóuhlas.

Reagovat
HOST*Raul

imo je to tim, ze pod jinymi trenery raul byl vsude mozne, jen ne na hrotu a schuster to konecne pochopil.

kdo se skutecne dival na hru realu v predchozich sezonach, kdy raul tolik nestrilel goly jako driv, alespon vi, ze hral dobre pro tym, hodne vybojovaval mice, vracel se, prihraval.

Reagovat
HOST*cat killer

Mas uplnou pravdu Rau patri do utohku a ne nekde do zalohy to mu sedi nejvic sice neni klasicky hrot je to bojovnik a vytvori mnoho golovych prilezitosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, v minulosti si možná zlatý míč zasloužil, ale za poslední tři roky ani náhodou, vždyť byl často sotva průměrný a o jeho golové produktivitě se ani nebavím...

Reagovat
HOST*

Tým hrál pěkně, akorát se mi nelíbil Higuain bylo evidentní, že v sestavě má být Robinho, Marcelo taky celkem dobrý a Gago se snažil i když tam byli chyby. Svěcenej je dle mího barceloňák na real měl dost blbý keci naštěstí Luhovej ho stíral. Bosák dobrý =)

Reagovat
HOST*Luis

Jo Robinho by měl hrát v základu, Higuain nic moc. O Ruudovi se nemá cenu bavit, to je bombarďák pořád.......

Reagovat
smazaný uživatel

Higuaín byl proti Almeríi o dost lepší než Robinho, včera na tom byli zhruba stejně. Robinho musí začít pořádně hrát, jen jméno mu místo v sestavě nezaručí. Navíc začíná hrát Robben, takže má asi smůlu...

Reagovat
HOST*

v pohode zapas dobre hrala dvojice raul nisterloy ale taky dobre hral S. Ramos .....

Reagovat
HOST*cat killer

Jeste nejsou upne sehrani ale oni pujdou jeste navch.

Reagovat
HOST*bistinko

Tomu ver,ze pojdu este poriadne hore!Ked bude tento team pokope take 3 roky pod spravnym trenerom a este sa trosku vhodne doplni,tak to bude najviac krute!

Reagovat
smazaný uživatel

Real má momentálně výhodu, že je neokoukaný, podle mě mu ale časem hrozí, že se na něj soupeři v klidu naučí hrát, protože ty útoky nejsou zrovna variabilní a obrana je špatná kolektivně i individuálně. Nemá převahu ve hlavičkových soubojích, jak tomu bylo loni, a Sneijderova hra se vrací zpátky na zem (takový průměr si nikdy neudrží), včera to od něj, zatím nejlepšího hráče Realu, byla vyloženě slabota.

Přiznám se, že některé pasáže mi značně připomínali zápas Real - Barcelona ze sezony O5/O6, kdy jsme vyhráli 3:0. V druhém poločase měl Real jakžtakž převahu a několikrát mu chybělo pár centimetrů, aby byl ve velké šanci (stejně jako včera, tutovek tolik nebylo, ale párkrát se to zachranovalo až na poslední chvíli) a na druhé straně vznikaly obrovské prostory pro útočení (včera v tomto "vynikal" hlavně Marcelo, ale překvapivě i Ramos), werder byl ale v protiútocích opravdu vyloženě neschopný a jsem přesvědčený ,že právě tím si ten zápas prohráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, Kysliku, ako keby si to odmysal z mojho nazoroveho dennicku.

Suhlas.

Reagovat
HOST*bistinko

No je zas pravda,ze napriklad take AC by nam zrejme vcera dalo pekny debakel...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po čase vy dvaja zase spolu, čo?

Reagovat
smazaný uživatel

*odpisal

Reagovat
smazaný uživatel

To patri vyssie.

Reagovat
HOST*

Nepatri

Reagovat
HOST*

Real Madrid forever

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele