SCHUSTER PŘEDPOVÍDÁ CAPELLŮV ODCHOD

27.03.2007, 21:30
Aktuality
Že by si Bernd Schuster připravoval půdu pro své další angažmá? O trenérovi Getafe se ve Španělsku živě hovoří jako o nástupci Fabia Capella, který je den co den terčem velké kritiky. Teď se do něj pustil i německý kouč...

"Je prakticky nemožné, aby byl trenérem Realu Madrid i v příští sezóně. Capello chce jenom vyhrávat a je mu jedno jak a s touto filosofií nemůže v Realu nikdy uspět," pustil se Schuster do svého kolegy.

"Bílý balet" už dlouho nevyhrál žádnou ceněnou trofej a o změnu se měl postarat právě Capello. Vedení Realu ho v létě přivedlo z Juventusu a chtělo okamžitě výsledky. Jenomže ty přícházejí jenom částečně. Real sice je stále ve hře o mistrovský titul, to je ale jediné, co mu zbylo. Z domácího poháru ho vyřadil Betis, z Ligy mistrů zase Bayern. Capello jako trenér sází na poctivou defenzívu, což se příčí fanouškům Realu, kteří jsou zvyklí na pohlednou útočnou hru. Španělská média již dlouho volají po Italově odvolání. Vedení klubu dlouho stálo za svým trenérem, minulý týden ale už i prezident Ramon Calderon naznačil možnou změnu na trenérském postu.

Kandidátů je hned několik. Mluví se o Josem Mourinhovi a Rafaelu Benitezovi, v několika pádech se pak skloňuje i jméno Bernda Schustera. "Vím jenom to, že jsem na listině kandidátů, nic víc," říká k celé situaci německý kouč.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jen ať zůstane, já si nestěžuju.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Jen ať příde...

Reagovat
HOST*forrest23

meli by najmout Frantu Straku... Stracena by jim ukazal co je to moralka..

Reagovat
Tsigi

Franta(Hašek taky nebyl špatnej) byl nejlepší sparťanskej kouč co pamatuju kdyby nebyl Křetínskej debil......................

Reagovat
HOST*Dom

Jojo Křetinský je fakt kokot,díky němu a vedení hráje Sparta 2 roky hovno!!

Reagovat
smazaný uživatel

Metzelder

Sergio Sánchez

Alexis nebo Andrade

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele