Schuster postrádal Gutiho

07.11.2007, 19:51
Aktuality
Kouč Realu Madrid Bernd Schuster přiznal, že jeho tým ve včerejším utkání s Olympiakosem (0:0) doplatil na absenci záložníka Gutiho, kterého trápí poraněné lýtko.

V sestavě ho nahradil Wesley Sneijder, ale bývalý záložník Ajaxu Amsterdam nedokázal pro své spoluhráče připravit ani jednu úspěšnou finální přihrávku. Utkání tak nakonec skončilo bezbrankovou plichtou.

Německý kouč ale věří, že pokud by Guti byl na hřišti, Real by si odvezl z Atén tři body.

"V utkání bylo několik momentů, kdy jsme hledali blonďatého chlapce s vynikající levou nohou, který tam ale nebyl," vzdychl Schuster. Celou dobu jsem si přál, aby tam byl, protože kdyby hrál, vytvářel by pro naše útočníky finální přihrávky."

Schuster nicméně přiznal, že byl se svými svěřenci spokojený. "Každý hrál dobře," chválil.

Real ale přišel o kýžené tři body, kterými si mohl definitivně zajistit postup mezi šestnáct nejlepších. Nyní ho tak musí stvrdit v 5. kole, kdy zavítá na hřiště Werderu Brémy.

Autor: Pavel Janega / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*lukas

Nevadi nebylo to nejlehci utkani Ted v 5 kole uz postup si zajisti

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že by Sneijder nedal včera finální přihrávku, on jich dal dokonce víc a byly gólové, jenže neschopnost útočníků dát gól byla včera neskutečná...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně to jsem chtěl napsat, byly tam tři Wesleyho lahůdkové gólové přihrávky, ze kterých taky ostatně byla ta Djilova tyčka a Ruudovo břevno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn a myslím hned ze začátku dával šanci Robinhovi, kterej šel sám, ale zazdil to...

Reagovat
smazaný uživatel

to mělo být výš*

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Reagovat
-Kopy-

Jak to tak vypadá, Schuster se nám zamiloval.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele