Schmidt: Nezabývám se otázkami ohledně své budoucnosti

20.12.2016, 16:52
Aktuality
Nevydařenou úvodní polovinu sezóny prožívá Leverkusen. Pod vlnu kritiky se během posledních týdnů dostává i kouč Roger Schmidt, jenž se však spekulacemi médií nezabývá...

Schmidt vede koncernový celek třetím rokem, přičemž úvodní dvě sezóny se mu povedly: Bayer nejprve skončil na čtvrté pozici a loni si dokonce ještě o místo polepšil.

O poznání horší je to však s vyhlídkami Werkself letos, kdy ambiciózní družina z patnácti ligových utkání nezvládla hned sedm a pohybuje se tak jen uprostřed tabulky.

Zítra pak Leverkusen čeká porýnské derby s Kölnem, načež znovu zesílily spekulace o možném odvolání kouče Schmidta, ten se tím ale nezabývá. "Nezabývám se spekulacemi," prohlásil Schmidt. "Jako trenér mám odpovědnost za výsledky, mám již dostatek zkušeností a vím, že nyní musíme proti Kölnu ukázat špičkový výkon," uvědomuje si německý kormidelník, kterému sportovní ředitel Rudi Völler po porážce od Ingolstadtu vyjádřil důvěru.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

AKo to uz byva po tychto EF clankoch, spolahlivo do doby 48 hodin bude dalsi, ze bude odvolany. K tomu s nami asi prehraju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Rudnevs26.10.2016 07:11#

Naše názory sú očividne nezlúčiteľné, tak si povieme po Hinrunde kto mal pravdu. Podľa mňa dovtedy poletí.

Dúfam

Reagovat
smazaný uživatel

na druhu stranu,keby ze vyrazia Schmidta tak koho?Jedine asi Labbadia.

Reagovat
LeonardoUžoa

Rogera nevyhoděj

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdar..čau..Slabučký tréner..

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
LeonardoUžoa

No jasně ty vole Náhodou je to skvělý trenér. Tahle sezona bohužel moc nevychází. Chcharito není zrovna v pohodě, řeší nějaký věci i v soukromí, Bellarabi celou dosavadní sezonu zraněn, Bender taky dost skleněný. Leno strašně chybuje, kiksuje se i v obraně a ty penalty . Herně, je to v pohodě, jen ta obrana, větší koncentrace po celý zápas a fakt dostupování hráčů kolísá - v obraně. Napadání záložníků a útočníků je bezva po celý zápas , dopředu to jde, zapracovává(val) mladý hráče, Havertz, Henrichs-kterej je top,. No a ty letní přestupy se vůbec nechytly, potřebuje to ještě malinko času. Nepochybuji že přijde zlepšení, a minimálně EL neunikne, a i to je dobré, podle mě. Roger je podle mě fajn, sice nějaký články o nespokojenosti s jeho osobou některých hráčů jsem regostroval, ale ti o tom nerozhodují, a měli by si uvědomit v jaký pozici jsou oni a v jaký trnér.

Reagovat
smazaný uživatel

Herně je to v pohodě? Viděl si zápas s Ingolstadtem? V poločase pískal celý stadion, na hru Bayeru se nedalo dívat!!! Prej herně to je v pohodě..... Se prober

Reagovat
smazaný uživatel

Tabletkari su ale koncernovy klub, tam ludia piskaju ked sa nedari,miesto toho aby fandili. To v Koline/Gladbachu nevidis

Reagovat
LeonardoUžoa

Já jsem probranej, a proto si cením Rogerův přínos a věřím v jeho setrvání.

Reagovat
LeonardoUžoa

Ale zápas s Ingolstadtem jsem neviděl, to se přiznám.

Reagovat
johnn

Ja verim ze Leverkusen vyhra v Kolne tip 2:1 pre Lever

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 pro Köln

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze vyhrajeme 1:0 a gol uz konecne da Tony pokial ich porazili klauni s Ingolstadtu, tak musime aj my!

Reagovat
Rudnevs

s kým, s čím

z koho, z čoho

!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To ja dobre viem,len to nikdy nedokazem pouzit v praxi co uz,som polovicny Madar

Reagovat
Rudnevs

Časti to vyzerá, ako keby nie len polovičný.

Reagovat
smazaný uživatel

To vies, Kosice. Tu sme skoro vsetci :-)

Reagovat
OnderCZ

Já nevím, letošní sezona mi přijde taková zvláštní. Roger Schmidt je podle mě trenér, který má potenciál dokázat hodně věcí. Mám ho moc rád, ale přijde mi to, jako by oba s Tuchelem tak nějak „vypadli z role“ letošní podzim. Nevím, co se děje, ale je to divné. Před začátkem sezony jsem čekal celkem těsný souboj tří týmů o titul, Bayernu, Dortmundu a právě Leverkusenu. Roger dokázal už několikrát, že to je muž na svém místě, jenže jakoby letos BL byla ještě vyrovnanější než kdy jindy. Nebýt toho klubu s plechovkou v názvu, tak si myslím, že tu diskutujeme úplně o jiných věcech, rozebíralo by se tu mnohem více do hloubky, co se stalo oproti loňsku, že týmy, které byly loni na špici se letos nemohou nastartovat k nějaké delší vítězné sérii. A o Gladbachu lepší nemluvit. Už loni pod Schubertem bylo skoro tutovka jedna věc, venkovní zápas = „nevýhra“ Gladbachu. Jenže letos z těch nevyhraných zápasů jsou porážky a navíc ani doma to není jako loni. Přitom ten tým mně přišel jako opravdu tým sympaťáků, kteří hrají spolu a umí si vyhovět. Člověk po každém gólu úplně vnímal tu jejich dětskou radost, Schubert dokonce ukázal, že si dovolí i na Pepa a dokázal ho přehrávat v určitých momentech. Letos mi to připadá jako soubor individualit, André bez nápadu, neví, jak dál, jak týmu něco dát, jakoby i samotní hráči na to začali kašlat a říkali si, že to prostě odehraji a dál to nějak bude. Dahoud, loni ho ještě nikdo skoro neznal, hrál s takovým elánem, s takovou chutí, ty výkony byly parádní, skoro zápas, co zápas. Přijde léto, zájem několika špičkových klubů, Schubert ho pár zápasů nechal vycukat, aby si nemyslel jaká to je hvězda, ale bohužel ani to nepomohlo. Přijde mi, jako by byl také myšlenkami někde jinde, podobně jako Draxler. I když to není tak extrémní, tak mám z jeho hry pocit, jako kdyby si říkal, že tady to na dlouho nevidím, musím prodat hlavně sám sebe. A je to škoda, loni v té jeho hře byla vidět úplně jiná jiskra.

No, mohl bych psát ještě dlouho o víc týmech. Ale stejně se tu brzy začne probírat zase jen RBL, takže raději končím, abych nezabíral prostor.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco ho este neodvolali?Sak clanok bol dva dni do zadu, tak uz sa malo aj stat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele