SCHALKE ZÍSKALO LÖVENKRANDSE

24.05.2006, 12:46
Aktuality
Německý klub Schalke 04 získal do nové sezóny další posilu do ofenzivy. Po Halilu Altintopovi přichází dánské křídlo Peter Lövenkrands, jemuž v Glasgow Rangers končí smlouva.

Lövenkrands přišel do Rangers v roce 2000 z AB Kodaň za 1,3 milionu liber. Od té doby sehrál za skotský klub 180 zápasů, v nichž nastřílel 54 branek. V Rangers však neprodloužil smlouvu a zadarmo přestupuje do Schalke, kde se upsal na tři roky s obcí na další sezónu.

"Peter je levonohý, rychlý jako blesk a má nos na góly," popisuje novou posilu manažer Schalke Andreas Müller. "Díky jeho získání zvýšíme kvalitu našeho útoku."

"Schalke je velký klub, chci zde vyhrávat tituly," těší se na nové působiště Lövenkrands, který už šestnáctkrát nastoupil za dánskou reprezentaci.

Střelec osmnácti branek v uplynulé sezóně v Schalke ještě zvýrazní dánskou stopu. V létě sice končí Sand a Poulsen, ale je tu ještě útočník Larsen. Šestadvacetiletý Lövenkrands se v Rangers podílel na zisku dvou ligových titulů a dvou národních pohárů.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (11)

Přidat komentář
Shevchenko

Tak Rangers už má náhradu za Lövenkrandse - Sionko

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, jestli to je zrovna adekvátní náhrada

Reagovat
HOST*alan

Taky si myslím, že není adekvátní náhradou. Vždyť on je ještě větší pálič než ten Jůn. Dostane se do hromady šancí ale všechno zahodí. Takový byl už v Baníku pak ve Spartě a pochybuji že se v Rakousku nějak zásadně změnil.

Reagovat
Messiáš

Já myslel , že šel do Celtiku...

Reagovat
Shevchenko

Tam má jít prý Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Love je skvělej špíler... rychlej, přímočarej, nebezpečnej... pro Schalke velká posila...

Reagovat
HOST*alan

Já se divím, že už ho dávno někdo lepší nekoupil. Vždyť už několik sezon střílí a střílí a furt byl v Rangers. Typově bych ho přirovnal k Liboru Doškovi, kvalitou je ale samozřejmě lepší.

Reagovat
HOST*Formic

K Doskovi... hmm ty si vtipalek

Reagovat
HOST*j3ykobim

LoL k Doskovi

Reagovat
Marv

Lövenkrands je sice dobry,ale v Schalke bude tak maximalne zahrivat stridacku Pres Kuranyiho a Altintopa nema sanci....

Reagovat
Shevchenko

Asi těžko když je to levé křídlo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele