Schalke opěvuje hrdinu Neuera

06.03.2008, 09:49
Aktuality
Německé Schalke se letos poprvé v historii prokousalo do osmifinále Ligy mistrů. A co víc, svěřenci Mirka Slomky první vyřazovací kolo přešli. Proti Portu zazářil mladý brankář Manuel Neuer, který domácí střelce vychytal i v penaltách.

Schalke si přivezlo z prvního zápasu nejtěsnější jednobrankový náskok. O ten v Portugalsku přišlo až v 86. minutě, kdy se trefil Lisandro Lopez. Ten utkání nasměroval do prodloužení, v penaltách pak byli úspěšnější hosté.

V jejich brance zářil Manuel Neuer. Mladý gólman už v průběhu hry předvedl několik výborných zákroků, svůj výborný výkon pak podtrhnul v penaltovém rozstřelu, kde se rovněž činil. "Promarnili jsme spoustu šancí, nezasloužili jsme si prohrát," smutnila hvězda Porta Ricardo Quaresma.

Přesně opačné emoce prožívali hosté. "Od gólmana to byl supervýkon. Byl naprosto skvělý nejen při penaltách a dal jasnou odpověď všem svým kritikům," chválil Neuera trenér Slomka.

"Byl to velmi těžký zápas, přesně jak jsme očekávali. Ve druhém poločase jsme hráli dobře, ale nevstřelili jsme branku," pokračoval kouč. "To se nám povedlo až v penaltách. Bylo skvělé vidět hráče tak šťastné."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
-PeCa_08-

nevíte někdo jak se bude losovat čtvrtfinále LM?

Reagovat
smazaný uživatel

14.3.2008 ve 14:00 v Nyonu

Reagovat
smazaný uživatel

aby ste se z nej nepo......

Reagovat
smazaný uživatel

No niekto asi nezniesol prehru svojho tymu vsak?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Devil

Ta druha chycena penalta -

Reagovat
smazaný uživatel

Tu druhou penaltu co chytil balo moooc heuké... Přál jsem Schalke!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A paradne vychytal Quaresmu v prodlouzeni.

Reagovat
fantomas

to měl i spíš štěstí že mu tu nohu trefil ale i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda jen,že má takové nevyrovnané výkony....Pokud nebude dělat chyby tak si myslím,že německo bude mít v budoucnu další spor o 1.v repre-Adler Neuer

Reagovat
smazaný uživatel

skoda prial som portu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele