Schalke našlo trenéra, lepší výsledky mu má zajistit jmenování Geraertse

09.10.2023, 16:34
Aktuality

Novým trenérem Schalke, do jehož kádru patří i český obránce Tomáš Kalas, se stal Belgičan Karel Geraerts. Jednačtyřicetiletý kouč nahradil Thomase Reise, kterého vedení klubu odvolalo na konci září. Schalke dnes oznámilo, že s Geraertsem podepsalo smlouvu do léta 2025.

Tradiční klub na jaře sestoupil z nejvyšší soutěže a nedaří se mu ani v druhé lize. Po devíti kolech je Schalke se sedmi body na 16. místě, které znamená účast v baráži.

Bývalý belgický reprezentant Geraerts nemá velké trenérské zkušenosti. Dosud vedl pouze Saint-Gilloise v minulé sezoně belgické ligy, v níž s týmem obsadil třetí místo.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
monty25

Sice nemá velké zkušenosti, ale v tom Saint-Gilloise hrál do poslední chvíle o titul. Tak uvidíme...

Reagovat
Rudnevs

Nie je to záruka kvality, ale aspoň konečne nejaky zaujímavý tréner a nie všetci tí nemeckí lúzri. Kde boli tieto voľby, keď k nám prichádzal Baum, Gross, Kramer, Reis? Moc sa teším z jeho príchodu, vitaj Karel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Csaplárova past

Tohle tady čtu nějak často .. Schalke mění trenéra

Reagovat
Rudnevs

Lebo tam poslednou dobou hrajú Česi. Nebyť Kalasa, tak to tu neni.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele