Schaars myslí na titul

24.11.2008, 21:44
Aktuality
Alkmaar se v 21. století stal postrachem nejenom nizozemských klubů a po nepovedené loňské sezoně se opět vrací do boje o nejvyšší příčky. AZ po dvanácti kolech vede tabulku Eredivisie a jeho záložník Stijn Schaars již začíná myslet na mistrovský titul...

Alkmaar se na první místo vrátil po víkendové výhře nad Ajaxem. AZ poslal do vedení ve 22. minutě proměněnou penaltou Demy de Zeeuw, výhru pak krátce po změně stran pojistil Ari.

"Ukázali jsme svojí sílu. Plánem bylo vytvářet tlak na Vertonghena a Vermaelena, čímž byla rozehrávka často na Oleguerovi a to není jeho nejsilnější stránka," prozradil Schaars v rozhovoru pro Eredivisie Live, s jakými pokyny šel společně se svými spoluhráči na hřiště.

"Určitě jsme jedním z adeptů na titul. Byli jsme blízko před dvěma lety a od té doby jsme se ještě zlepšili. Titul vyhrajeme v případě, že se nám po zimní přestávce podaří udržet současnou formu," myslí si Schaars.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (25)

Přidat komentář
fantomas

Nevim jestli na něj mají, takovou výkonnost si asi neudrží, ale na poháry to určitě bude.

Reagovat
Kily

já mám Alkmaar strašně rád, hraje ofenzivní fotbal a dává spoustu branek a ten titul mu přeju. Škoda, že ho nezískal předloni, kdy o něj přišel v posledním kole tuším že díky skóre a kvůli následným barážím o všechno možné nakonec nehrál ani Ligu mistrů

Reagovat
fantomas

Hrají opravdu pěkně, pokud aspon to jim vydrží, budu jen rád. Je to ozdoba Eredivisie a když ted porazili i velký Ajax, tak možná v nich skutečně dříme i ten potenciál na zisk titulu.

Reagovat
terry

Kolik kol je vůbec do konce podzimu?

Reagovat
fantomas

Jen pár.

Reagovat
smazaný uživatel

fandim golostroji....

Reagovat
stas87

fandi heerenveenu mame impozantne skore

Reagovat
smazaný uživatel

vykonost by si mohli udrzet kvalitu na to urcite maj

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Breda majster nebude, nemusis byt preto nastvany

Reagovat
smazaný uživatel

OT: 21.11 Ani nejlepší tým italské fotbalové ligy není imunní proti finančním problémům. Trojnásobný mistr z posledních let Inter Milán ukončil sezonu 2007/08 se schodkem 148 milionů eur (zhruba 3,8 miliardy korun). Za uplynulé čtyři roky tak klub nastřádal dluhy do výše půl miliardy eur.

Může mi někdo říct co s tím ted budou dělat?

Reagovat
Tomanatura

Žeby splácet?

Reagovat
smazaný uživatel

jenže tohle je každým rokem...ten dluh furt musí narůstat...nevěřím že se nestane něco jako v NHL...

Reagovat
smazaný uživatel

Zdrazie vstupne, dresy, permanentky a zacne sa dlh vyrovnavat...

Reagovat
smazaný uživatel

A Mourinho urcite este trosku prilial do ohna...

Reagovat
honziss

Rozprodají půlku kádru, ostatním co zůstanou zmenší platy o 32%. Doplní je dorostenci. Mourinha propustí a najmou kouče, který nechce tak moc peněz. Půlka managementu dostane výpoveď, skautská síť se zredukuje pouze na jižní Evropu, dál už žádný skaut kvůli drahým výdajům nebude jezdit sledovat. Venkovní zápasy LM si nechají kontumovat aby neutráceli za letadlo. Cena vstupenek se zvýší o 27%. To by mělo být vše.

Teď popravdě, Inter je velkoklub, najmou si nějakého finančníka, který to analyzuje a vypracuje plán pro zlepšení finanční situace a ono to časem půjde. A ne že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tady řešíte??? Vy jste všeci tak trochu OT, ne? Tady je diskuze o Alkmaaru, nejlepším týmu Eredivizie. Po těch prvních dvou kolech jsem si myslel, že na to letos zase, stejně jako před rokem, nemají, ale naštěstí jsem se mýlil. To, co předvádějí od třetího kola, zaslouží obdiv!!!!! Fandím jim, snad to letos konečně dají!!

Reagovat
Tomanatura

Nejlepsi tym Eredivisie urcite neni Alkmaar, mozna tym s nejlepsi formou.

Kdyz k tomu pridam, ze jsi rekl, ze Chelsea je nejlepsi tym na svete, tak uz se nedivim, ze mas takove kecy...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že z historického hlediska nejsou nejlepší v Eredivizie, poslední titul vyhráli asi před 50 rokama, ale formu mají teď rozhodně nejlepší!!! A já jsem neříkal nic o tom, že jsou celkově nejlepší, vzhledem k úspěchům, kterých v minulosti dosáhli, ale v současnosti jsou v domácí lize v největší pohodě a hrají nejhezčí fotbal.

Reagovat
stas87

majster ajax 2 psv 3 heerenveen 4 breda 5 alkmaar majte sa pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak se pozná velký expert

Reagovat
Tomanatura

Krome Heerenveenu je vse naprosto realne.

Reagovat
stas87

tak to napis ty ked si taky chytry ten heerenveen je tam preto ze mu fandim cize zaujatost ale inak je to celkom pravdepobodne ze to tak dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

vyhráli už alkmar vůbec někdy něco???

Reagovat
fantomas

Double roku 1981, nadcházející sezonu jen pohár. Krom toho mají KNVB Beker ještě jednou z roku 1978.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele