Schaars byl znovu na operaci, chybět bude dalších pár měsíců

17.12.2014, 17:55
Aktuality
Bez jediného startu za první tým PSV Eindhoven zakončí první polovinu sezony 2014/2015 Stijn Schaars. Nizozemský záložník má od začátku dubna problémy s kolenem a ty přetrvávají, musel se tak podrobit další operaci...

Schaars vinou zranění přišel nejen o zbytek loňské a úvod letošní sezony, ale rovněž o možnost poprat se o nominaci na mistrovství světa v Brazílii, odkud si Nizozemci odvezli bronzové medaile. V listopadu sice začal trénovat se spoluhráči a dvakrát nastoupil za rezervní tým, problém se ovšem následně ozval znovu.

"Stijn Schaars by měl chybět několik dalších měsíců. Jelikož bolesti neustupovaly, rozhodli jsme se pro operaci, která má vyřešit problém s meniskem," informoval trenér Phillip Cocu.

"Operace se uskutečnila minulé úterý poté, co se hráči dostalo klidu a přestal trénovat. Už v dřívější fázi tohoto roku se Schaars podrobil jedné operaci ve Spojených státech amerických, když ho trápilo koleno," dodal Cocu.

Schaars v minulosti hrával za Alkmaar a v létě roku 2011 přestoupil do lisabonského Sportingu. Před rokem a půl se do Nizozemska vrátil a až do zranění patřil do základní sestavy PSV Eindhoven.

Autor: Tomáš Pavlík / sportal.com.au

Komentáře (11)

Přidat komentář
STR

Měl jsem ho rád ve Sportingu.

Reagovat
Stiksxx

Njn. co naplat. Neříkám, že by se nehodil, ale na jeho post je docela tlačenka, takže z tohoto pohledu to zas až tak tým nebolí. Ale podle mě je lepší než Guardado, který není žádná jistota, takže se dej na 100% do kupy na příští sezonu.

Reagovat
skteel

na té fotce vypadá jak kdyby měl 2 metry

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ďalší famózny šlágrik v Eredivisie a to som videl len posledných 30 minút, ja tie zápasy medzi najslávnejšími klubmi milujem to je fantázia, nádhera a škoda, že to u nás nemá väčší záujem...Eredivisie - najlepšia z líg z druhého sledu

Reagovat
Stiksxx

PSV vs. Feyenoord 4:3

Tohle byl neskutečný infarktový zápas. Být na stadionu, tak to asi nevydržím s nervama.

První poločas sice vyhrál Feyenoord, ale my jsme dali břevno a další šance byly na obou stranách. Remíza by byla zasloužená za první poločas. Hlavně ten první haluzácký gól se jen tak nevidí. To bych odkop i já. Za tohle Bruma a Zoet taky zrovna výběhem moc neoslnil.

Ale ve druhém poločase jsme byli jasně lepším týmem. Feyenoord si zahrál posledních 10 minut, ve kterých sice dal gól, ale jinak nic. To my jsme ještě mohli dát gól na 4:2, kdyby Wijnaldum dal samostatný nájezd. Ještě že při posledním gólu hráč Feyenoordu podskočil balon a my jsme zvládli koncovku.

Když to tak shrnu, tak je to částečně pro Feyenoord krutý výsledek. Ještě když dostanou gól v nastavení po individuální chybě. Jinak hráli skvěle. Hlavně první poločas. Ale pro nás by byla krutá zase remíza, když přihlédnu na ten první gól, výkon ve druhém poločase a vyrovnávací gol na konci zápasu. Už mě začíná srát jak nezvládáme koncovky zápasu. Tohle by zápas prostě o štěstí a my ho měli jen o fous víc než soupeř. Je skvělé mít tři body!

Nejhorší výkony od nás dneska jednoznačně Bruma a Zoet. Ty jeho výběhy do prázdna nás mohly stát dva goly. Naopak bych pochválil de Jonga. Jsem rád že mu to tam zase padá. Doufám, že mu to vydrží! Příjemně mě překvapil i Guardado a Arias. Výborně zahrál i Depay. I když někdy mi přijde laxní a čitelný. Jeden gól, asistence a finální přihrávka pro Wijnalduma.

Reagovat
smazaný uživatel

Diki za stručné review, na ktoré sa EF asi vykašľalo, hlavne tej časti ktorú som nevidel.

Reagovat
Stiksxx
Reagovat
smazaný uživatel

Ten prvý gól inak super že sa Luuk opäť chytil a snáď po tých nevydarených štáciach v zahraničí nebude uponáhľaný k ďalšiemu odchodu....holandské tímy majú naviac aj v Európe, chcelo by to len trošku dlhšie udržať hráčov.

Reagovat
Stiksxx

no u toho jsem myslel, že dostanu infarkt Já si myslím, že i tak bychom na Evropu měli, ale konkrétně u nás v té naší hře nevidim pořádné zaujetí pro hru..Nebo nevím jak bych to správně vystihl. Je to prostě nemastné neslané. Nemá to spád, tempo, agresivitu, drzost a kolikrát jednoduchost. Taháme mockrát prostě za kratší konec. Kádr máme si dovolím říct nejlepší v Nizozemí, ale neumíme ten náš potenciál prodat.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale motáš strašné lejna...

Reagovat
Stiksxx

Tak mi to vyvrat. V Evropě právě takhle hrajeme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele