Schaafova pozice je pevná

27.11.2008, 14:04
Aktuality
Werderu nevyšla první polovina letošní bundesligové sezony a náladu si Brémští nezlepšili ani v Lize mistrů. Německý klub byl společně s Interem Milán pasován na roli největšího favorita na postup ze skupiny B, místo toho bude v posledním zápase hrát pouze o naději na start v Poháru UEFA. Ani to ovšem nebude mít za následek odvolání trenéra Thomase Schaafa...

Werder se včera představil na hřišti Famagusty a podobně jako v prvím vzájemném duelu svého soupeře přestřílel. Jenomže fotbal se hraje na góly a ty první dva dali domácí. V 62. minutě otevřel skóre Nikolaou, o šest minut později pak zvýšil vedení Savio. Až poté se ke gólovému slovu dostali i hosté. V 72. minutě snížil z poutového kopu Diego a tři minuty před koncem vyrovnal Hugo Almeida. Tentýž hráč mohl v samém závěru zajistit svému týmu výhru, tváří v tvář brankáři ale nepochodil a vzhledem k tomu, že Panathinaikos senzačně zvítězil v Miláně, Werder v letošním ročníku Ligy mistrů končí.

"Nejenom já, ale i celé vedení je s prací trenéra spokojeno. Jsem přesvědčen o tom, že se přes současnou situaci přeneseme a vše se zlepší. Pracuje pilně, co více můžete od trenéra žádat? Nemáme mu co vyčítat," řekl sportovní ředitel Werderu Klaus Allofs pro televizní stanici Premiere.

Brémám to nejde ani v domácí nejvyšší soutěži. Jeden z největších kandidátů na titul má po čtrnácti kolech jenom dvacet bodů a patří mu devátá příčka s jedenáctibodovým mankem na vedoucí Hoffenheim.

"Na špici tabulky jsme s epohybovali pět let a udržet toto postavení je velkou výzvou. V zimě s tím možná něco uděláme, ale budeme muset počkat a až poté uvidíme, jak na tom budeme finančně. Každopádně v lize nic nevzdáváme," prohlásil dále Allofs.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
georgeo

velmi dobrý trenér na správném místě. sice tato sezona jim moc nevychází, ale ty předchozí měl velmi dobré a hrál atraktivní fotbal plný golů. tento tým je mi sympatický a přeji jim, at se zvednou a začnou prohánět špičku tabuky. dlouhobě patří mezi top 3 týmy bundesligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi by to byla velká chyba ho pustit, třeba se na jaře zvednou...

Reagovat
stas87

no tak v sobotu rozdrvime feninov eintracht a dvihnem sa hore aspon 3 miesto snad ziskame schaaf werder

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele